nuffnang advert

Monday, August 19, 2013

oh my Nabila Huda!

Assalamualaikum semua...

oh malam ni tak sabar nak tengok Nabila Huda!! yeehaaaa...
selain Rita Rudaini, aku sgt adore dgn Nabila Huda...minat giler kot lakonan dia..malam ni dah start citer Jodoh Itu Milik Kita..
pelakon utama citer ni adalah Farid Kamil dan Tiz Zaqyah...Farid Kamil? eeeiiii, yarkkkk....Tiz Zaqyah? hrmmmm, boringggg....aku tertunggu si Abil je sebenarnya ni...tak kisah la watak dia ni sikit je dlm citer ni, watak pembantu kekdahnya...aku mmg tertunggu dia berlakon...super hebat!
tak kisah la dia ni byk kontroversi, ramai org condemn dia ni, aku tetap sukak dgn dia ni, pas tu kan, 
aku suka artis yg tak mekap tebal, dia selamba je dgn kulit hitam manis dia ni, tak pernah pun beriya nak putihkan kulitkan dia ni...hahaha...tapi dia tetap cantik di mata aku...bibir dia seksi kot...eh?

dan mana tau lepas tgk citer ni, aku boleh tersuka pulak dgn si Farid selekeh tu, dan si Tiz yg boring tu...who knows?

pengikut novel Jodoh Itu Milik Kita pun mungkin tak sabar nak tgk versi drama mcm mana kan...silap2 aku pun lepas ni terjebak cari novel ni mcm citer Teduhan Kasih dulu tu...

so, kita nantikan sama2 drama 40 episod bermula malam ni di Astro Mustika HD jam 10 mlm...oh tak sabar ok...

29 comments:

Tina Othman said...

Saya pun minat abil ok follow dia kat ig selalu gelak sorang tgk dia

Dia berlakon mantap & sangat real

Nurzakiah Hanum said...

suka abil

Khai♥Rin : anies said...

diakui, sy suka jg dgn lakonan dia esp kalu dia bw watak jahat. mmg jahat sungguh2 ;-)

whitecappuccino said...

dia ni mmng pelakon hebat.bgi la watak apa pun.

NM03 said...

aku pun suka dia beb. dia buat la kontroversi ape pun, tetap aku suker sebab dia adalah dia. kalu aku jumpa dia pun, muka mak jemah cemana pun ttp aku akan amek gambar laga pipi ngan dia. hahaha

mamasuri said...

minat gak lah minah ni...
jenis sempoi gitu...
tp berlakon mmg best...

Has said...

Tizz ok. tp sgt x minat kat si farid. cam perasan bagus je.. opss :D

Jue a.k.a Ibu 2F said...

yup..jue pun minat dia..lakonan dia mantap....

♥ Wina ♥ said...

aku pun dah melekat dgn drama kat mustika hd nie sejak adam & hawa tu...dengan anak dara aku sekali melekat depan tv ekekekekekk

Fazleyatul Aini said...

takde astrok mustika hukhukhukhuk

Fiza Rahman said...

X der astro...huhuhu...Suka dgn lakonan abil ni.

Qhaifa Nur said...

minat juga dengan abil ni...

:: Mrs.Eady :: said...

Aku pun minat dia nokss :)

Anonymous said...

Alah, tunggu ulangan lah. Lambat sgt siarannya. Aku dah tido time tu

-Dak Pink-

Rinna said...

Abil kalau berlakon mmg real.. suka sgt ngan lakonan dia.. menjadi ajek..kalau jadi jahat..mmg sakit hati dibuatnya..

Mmg nantikan jugak citer JMK.. nie.. :)

norhidana miswan said...

mlm ni yek, nk tgk gk lah... mana tau best... mcm cite dahlia tuh mule2 tk ikut bile dh tgh2 baru tgk... best jugak rupenyer...

ct shah said...

bibir dia cantik.pakai lipstick seksi.

Amanda Suria said...

Minat abil jugak. .for me dia terbaik la...tiz boring...but rita rudaini...best....

diana said...

hero je yang tak sesuai .kan bagus kalau pilih yang badan ketul2 sikit..kan??baru hero..heheh

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Rai Ourkizuna said...

nabila huda kalau belakon watak jahat sangat menjengkelkan.. rasa cam nak lempang..hahaha..

amirah said...

aah la nok. dia kalo berlakon memang best!! terbaik sgt. kalo jadi baik mak datukk baiknya innesen bebeno, nak nanges je keje ko. kalo jahat lagilaaa..

eima said...

ai xde mustika ..so tak yah nengok ..heheheh

AnneRaini said...

xberkenan aku die nih. tp xdinafikan die berlakon bagus. aku mls nak layan citer ni sbb nyampah kat farid kamil..hehe

mama3heroo said...

x minat kt dia ni...haha

Ema Johari said...

yes, mmg suka sangat dia berlakon..kasilah watak apa pun..semuanya menjadi...dan siap follow instagram nabila huda lagi...

ieda immi said...

akk pun suke .. dah mule adore dgn lakonan dia .. tapi bukan dia ekke aci !

Alin Marlini said...

w/pun dia byk masalah tapi alin suka lakonan dia..menjadi jek

Kesuma Angsana said...

pun suka acting dier mmg menjadi kan !