nuffnang advert

Sunday, August 18, 2013

salam lebaran buat semua

N3 MELEKAT, N3 TERBARU SILA SCROLL DOWN

Assalamualaikum semua...

@ Linggi, N.9, raya pertama 2012, pink belacan


tak sangka minggu depan kita dah nak sambut raya dah...InsyaAllah Khamis depan...
aku tau ramai drp korang Isnin depan dah takde...
so, sebelum korang bercuti minggu depan, di hari baik bulan baik ni, aku amek kesempatan mintak maaf byk2 pada korang kalau sepanjang aku berblogging ni ada n3 yg korang kurang senang baca, ada ayat yg menyinggung perasaan, ada komen terlajak kata, aku mohon maaf byk2...aku tak reti nak berkias, tapi dgn rendah hati aku mohon keampunan...

walaupun tangan kita tak berjabat, ucap tak terdengar, kita sempurnakan Aidilfitri dengan saling memaafkan...

balik kampung nnt bebaik ye korang...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, 
MAAF ZAHIR DAN BATIN

dari kami sekeluarga,
Shidi, Wahida, Arel n Aqeem



p/s: tahun ni tak amek cuti raya pun...cuti dah nyawa2 ikan noks....huhu....sedih...

58 comments:

Fazleyatul Aini said...

selamat hari raya kak. saya rabu baru start cuti

eh Linggi ye? dekat je dengan rumah saya. dalam setengah jam je

jemput datang rumah. tapi takde kat rumah raya ni sebab balik kampung terengganu kihkihkihkih

Mysara Ab Rahman said...

slamat hari rayer gk kak..:)

mamawana said...

SELAMAT HARI RAYA JUA

Eye_nee said...

Selamat Hari raya Aidil Fitri Sis..mohon ampun kan segala kekurangan sepanjang persahabatan di maya ini...

4feet8 said...

kak dah cuti raya ke..?
slmt hari raya..

Fiza Rahman said...

Selamat Hari Raya.

Aku minggu ni last kerja.

JunAina said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin dik!

Zee Suhaini said...

Selamat Hari Raya kak..

ehhh tema baju raya kita tahun ni la..ahaha

Tina Othman said...

Ye samalah nak mintak maaf atas segala salah silap kot terkomen kasar etc

Anonymous said...

Selamat hari raya Noks!
;)

-Dakpink-

mama3heroo said...

selamat hari raya..

wow sedondon..
salam ramadhan # 23

Qhaifa Nur said...

kita sempurnakan aidilfitri dengan kemaafan...

selamat hari raya...

:: Mrs.Eady :: said...

Selamat hari raya!

NM03 said...

nnt kita pelok ciyom dan menangis bersama ye... tak best cakap kat sini sebab kite dekat. hahahaha

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
Salam ramadhan ke 23
singgah sini pagi ni :)

wahida said...

4feet8: aku tak cuti raya lah nok..

eima said...

selamat hari raya k.wahida ...
sama la kita ok ...terlebih terkurang tu

~aSHa~ said...

selamat hari raya wahida
kalo ada apa2 tersalah cakap sepanjang perkenalan kita di kalangan bloggers harap maafi

Rasp said...

lorrrrrr tak cuti lelama ek sis...
nak tak amik cuti i skit hehehehehe....

sis, akak pun mohon maaf sbb pasti ada kata-kata maupun perbuatan akak yg menyinggung perasaan wahida....mohon halalkan makan minum ye...

take care tau sis...
muah muah muahhhh......

fazilzura said...

wahhh .. part mak nye tu posing abis2an ...

SELAMAT MENYAMBUT SYAWAL jgk kt uols...

ieda immi said...

salam lebaran dikk

amboiii ! mak nyeee tuuu .. mak nyee tu x menahan ! ekkeke

.:fyzz:. said...

comey pink belacan..aku ni peminat pink all pink I loike..hehe

comey2 belaka.n ceria di hari raya..nok..aku pun sma la yer..selmat hari raya dari aku..fyzz n family nun dari aloq setaq nih..jangan loqlaq..hehe

Nieyl said...

Salam Ramadhan...
Singgah pagi... :)
wah!pink belacan..nice.. :)

Khai♥Rin : anies said...

selamat hari raya jg...
hati2 blk kg nnt
maaf zahir & batin

amirah said...

samala kita.kot2 ada terkasar bahasa ke. maaf zahir batin. cuti pun nyawa2 ikan jugak ni..

ct shah said...

selamat hari raya jah.
wey,time ni aku tgh pantang si anne.
cantik pink belacan tu.:-)

Angah said...

selamat hari raya nokkk...mintak ampun maaf ye,..

Nafira usof said...

selamat menyambut lebaran jugak buat ko sekeluarga.
maaf zahir dan batin andai ade tersilap kat mana2 k~

RamRamCute said...

Sekejap aje ramadhan bakal melabuhkan tirainya ...Selamat Hari Raya Aidilfitri Wahida...Ampun maaf jika ada salah dan silap ye.

Tahun ni tema kaler baju raya apa? Beraya di Mana? Hati-hati memandu ye!

aLyNnZ said...

dikesempatan ini jugak alin sekeluarga ingin memohon ampun maaf sepanjang persahabtan kite di alam maya..Selamat hari raya yerr...

CaDLyNN said...

cantik warne baju raye!

selamat hari raye k.wahida

wahida said...

ramramcute: saya tahun ni beraya sg. besar dulu kak...tema? maroon kak...heheh...

attyfir said...

selamat hariraya ida, kty pun minta maaf zahir dan batin ye.

AnneRaini said...

selamat hari raya wahida... maaf zahir batin ye...

p/s:akupun amik cuti 2 hari je. org lain smpi 2 minggu..mencik..huhu

kesoma rai said...

selamat hari raya nok.. sama ngan aku..maaf salah silap..

Nieda ramly said...

selamat hari raya maaf zahir batin. lama ke cuti?

Kakzakie said...

Selamat Hari Raya dari kakak juga wahida. Maaf zahir & batin

ainnoraini said...

maaf zahir batin...selamat hari raya dari kakain sekeluarga

Kesuma Angsana said...

selamat hari raya dear ...

azi said...

Selamat Hari Raya , Maaf zahir batin dari Kak Azi sekeluarga ye..

akubiomed said...

Sambutan Hari Raya semakin menghampiri. Selamat menyambut Hari Raya. :-)

Amanda Suria said...

Selamat hari raya nok...aku still keja lg sampai selasa...start cuti rabu sampai rabu minggu lg satu...start keja 15hb....

shida said...

suka pulak tgk warna pink belacanni. Selamat hari raya.. maaf zahir dan batin

Ietams said...

selamat hari raya!
lawa la kaler pink belacan ni

Ema Johari said...

selamat hari raya utk wahida sekeluarga... kami beraya kat KL jer...tahun ni first time ak balik Kelantan...huaawaa....sedih...

Cho Zila said...

selamat hari raya untuk wahida... ituler rupanyer pink belacan yerk..

azieazah said...

Sama ler kita... Maaf zahir batin jua.

Pink belacan?

Ambik baju tu buat Sambal, boleh? Ahaks!

Rizziela said...

kami x tau lah sempat ke tak cari baju raya sedondon tahun ni..tp yg pasti 3H dah ada sedondon

Emy Tak Kecik said...

Salam lebaran wahid n family...

aku pon x ambik cuti raya....tp 7hb & 12hb company bagi cuti...so merasa la cuti pnjang sikit :)

Alin Marlini said...

selamat hari raya wahida :)

My name is Wanita, and this is my story... said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin :)

Dee said...

selamat hari raya nok..maaf zahir batin ye..biasalah dalam berwechat, semasa melancong, semasa berbual ada kata2 yg tersinggung..harap diampunkan..halalkan makan minum..kalau ada hutang sila bagitau..hehehe..take care..

pha is said...

selamat hari raya..

lieyalatif said...

**selamat hari raye buat ko sekeluarga noks...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

hati2 pulang ke kg yeak...

mama maman aka yana said...

selamat hari raya wahida n family.. thn nih tema warna apa lak.. hehe

Aishah Jahirah said...

slmt hari raya aidilfitri kak wahida.saya mohon maaf atas salah n silap sepanjang kenal di dunia maya ni...:)

Angah said...

slm aidilfitri nook,wah ramai peminat ko haha,beraya di mana wei,..aku balik kodah,raya ke2 baru ba;lik gemas,,,,slama bercuti hati2 di jalan raya...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

"Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin"... tak buat open house ke...