nuffnang advert

Thursday, June 20, 2013

kau ada? (part 6)

Assalamualaikum semua...
lagi kejadian di Giant Kota Damansara...lepas terserempak dgn makdaraterdiva, terserempak dgn artis pujaan hatiku....mula2 aku tak perasan, hubby yg perasan dulu...mcm aku ckp lah, aku ni kan jenis jalan menonong, mana nak nampak org...hahaha...bila laki aku ckp Rita Rudaini je terus berdebar weh...tak pernah aku jumpa artis berdebar mcm ni...hahaha...

 berdebar bukan sebab apa, sebab Rita Rudaini ni artis feveret aku weh....aku pernah mention dlm blog ni yg aku minat giler kot kat dia, boleh baca kat sini..
dia tgh makan kat JM Bariani House...dia bersama mak dia, bibik dan anak2 dia...
aku dlm kedaan yg selekah serabai ni bertabah je la bergambar dgn dia yg cantik molek ni...serius dia cantik sgt...aku adore dgn Rita ni sbb dia natural beauty, tak perlu mekap tebal2, tak yah pakai bulu mata palsu pun...ekekek...dan aku dari dulu jeles dgn perempuan yg mempunyai kaki yg panjang...

 sebelah JM Bariani tu, ada kedai game dan mainan utk kanak2..Rita dan mak dia tgh mkn, anak2 ngan bibik dia ada kat tempat games ni...apa lagi, aku pun snap la sebarang dua gambar anak2 dia ni...
yg ni anak sulung Rita, nama dia Airit Rayyan Rizqin...hensem kan...muka sebijik ikut bapak dia si Aidil Zafuan tu...

yg ni pulak anak kedua Rita, Airit Rafqa Arjuna...bukan main susah nak snap gambar budak ni...huhu...jenuh aku tangkap dia...dapat jugak...haha...

aku ckp kat Rita, 
'kak, saya minat giler kat akak, tak sangka dapat jumpa akak depan mata saya sendiri...'
saya pernah tulis pasal akak dlm blog saya yg saya minat kat akak...'

Rita jawab ' oh ye ke? apa nama blog?'

aku terus terdiam tak ingat url blog aku....boleh? hahaha....



apa sekali pun, aku doa yg terbaik utk Rita Rudaini, semoga dia terus success dlm dunia lakonan dan bisnes dia...bahagia dgn anak2 walau suami takde...love u lah Rita...muah muah...

48 comments:

Rai Ourkizuna said...

jeles gila noks..

panjang gila kaki dia..aku parat pinggang dia je kot..hahaha..

weh..ko panggil dia akak..dia umur berapa weh?

Lya Colours said...

saya pon suka dia gak. dia berlakon pon bagus

Nurzakiah Hanum said...

jeles nie

the malay male said...

uishhh, rita rudaini tuuuu

Ujie said...

Ni jadi kenangan seumur idup la ni..

wahida said...

rai: dia umur 37 tak silap aku...

Shima Harel said...

umur die mmg 37, kak.. np ko xmtk die pny collagen kak... so far bagus la aku pki collagen die... maverles...

♥ Wina ♥ said...

ahahahhh tergelak aku baca last statement tu..tak ingat URL blog ekekekekkk

suke jugak RR nie :)

Cho Zila said...

memang cantikler sebab Nampak dia tak mekap sangattu.. natural gitu.. akakpun jelesjer ngan orang kaki panjang.. kalau diaorng pakai seluar jeans memang sangat perfect

::NureeN:: said...

hehehe...
url blog sndrik pon bleh lupa yerr bila jumpe artis pojaan..
lawak la ko ni

wahida said...

shima harel: masa ni dia tak start lagi collagen dia tu...ni gambar lama, baru nak update...hahaha...

sudipVSsenduk said...

Nyah, ko tau tak, sebenarnya si Rita ni minat gila dkt mak...

wahida said...

sudipVSsenduk: wakakakaka...ini mmg lawak kak...berdekah aku gelak...

qemaishak said...

suka tgk dia berlakon..cantik rita ni kan..suka la ko kan kak :)

Khai♥Rin : anies said...

amboiiiii kemain lagi yekkk

Umie Artoqiemie said...

rita tu pergh

RamRamCute said...

cantiknya Rita...flawless sangat..untunglah..hehehehe

JunAina said...

Orang kampung tu weehhh...tapi dia memang cantik!

Semoga Allah beri kekuatan kepada dia untuk hari2 seterusnya.

lizz said...

kulit lawo putih...n kuruih si rita ni...

faraherda.razalan said...

Cantiknya dia.

Mcm nelah ko ley lupa ni beb, url blog ko? adehhh! Apapun, ko mmg berani. Siap mtk amik gamba g. Heheheheh....

Dee said...

aku pun sama..jeles dgn perempuan kaki panjang..sbb aku kemetot..hahaha..

btw..dia mmg cantik..natural beauty..

ismaliana sulaiman said...

wahh...bestnya dapat peluk2 lagik dgn rita n anak2 dia.. aku klu jumpa retis ni segan nak pi dekat2.. intai2 dt kejauhan je lah ecehhh....!

tp rita mmg natural beauty kan...semoga dia tabah membesarkan anak2 tanpa suami...

AnneRaini said...

glemer ko ye amik gambar dgn retis.. aku ni kalo retis duduk sebelah pun aku wat dek je..haha

Fiza Rahman said...

Ekekeke...teruja jumpa rita sampai lupa URL blog yer nok. Suka juga dgn RR ni...cantik.

Papa PUSS said...

ok fine xjeles. xmmpo :)

amirah said...

dia memang cantik kan..memang natural beauty sgt..

D_08 said...

macma nak ngate cik Ta je?? kekekek... tapi RIta Rudaini ni tak mekap tebai pun nampak lawo nye....... ishhh.....ishhh..ishhhhhhh.....

NM02 said...

aku doakan dia bertemu dengan lelaki yg benar2 cintakan dia.

makchaq said...

Makchaq pun nak jeles jugak la dengan kaki dia...
makchaq tapak kaki je panjang macam ronald mcdonald..

Rasp said...

dia ni memang natural beauty kan....
anak2 pun encem :)

GreenJade said...

keh3 tang blur tu x boleh menahan aku terdekah2..pernah jadi gak kat aku nok..mmg rasa darah naik penuh tengkorak muka lah hik3

*SiRibenMerah said...

kak rita cun nya..
okeh.. saya jeles..
nak jumpe kak rita jugakkkk..
waaaaaaaa~

sob sob sob.. camne leh lupa nama blog? lenkali sebut je siribenmerah.. wakakakaka :p

Nafira usof said...

jelesnye aku nokk!
aku kalo jumpe mana2 artis mmg aku segan nak ajak bergambo.. aku kan pemalu.. hahahahaha

norhidana miswan said...

jeles2.... aku kadang jmpa retis malu2 nk amik gambar kak, kalu kite sapa msti diaorg tak kisah kan... sbb nyer kalu pg kt giant bukit antarabangsa mmg selalu jmpa ngn artis

Kakzakie said...

Natural beauty.
Rita ni tabah orgnya. Kesian dia tapi dia kuat kan...

Emy Tak Kecik said...

akhirnya jumpa gak ko kan rita rudaini....
hehehehe

aLyNnZ said...

aaaa....jelesnyer..dpt bergambo ngan rita..cantik giler kot orgnyer..tinggi lampai..

siti alfakhishah aman said...

jeles.. dulu minat sgt dy sebb di belakon ngan rosyam..

azi said...

Cantiknya Rita..akak pun suka tengok lakonan dia, Sehangat Asmara...:)

:: Mrs.Eady :: said...

kerlasssss dah setarafff retis ko ni nokkk :D

Qhaifa Nur said...

nak bergambar dengan artis ni berani dengan tidak kan wahida, teringin sebenarnya tapi takut he..he..
minat juga dengan rita ni..

JaSSNaNi said...

hamboi hamboiii dia.. teruja sampai lupa nama blog sendiri.. hahahahahah

Rapunzeel Cikilolo said...

haha.

segan kot nak bgtau nama blog kalau keadaan mcm tu kan

:)

emy pokden said...

hehehe...ko minat rita yek..
dulu rita ni dok sri damansara...
so selalu lah dia lepak kt gerai tomyam tu..so selalu lah aku tgk dia..
kecik tinggi kan orangnyer...

Mysara Ab Rahman said...

rita ni mmg cantik kn...natural beauty

eima said...

aku pun suka rita sbb die cantek gilosss ....

ros_reeza said...

best la dapat jumpa retis pojaan :)

Ros pun minat kat dia sebnarnya.. kalau berlakon part sedih tu, memang menjadi :)

MOga kak Rita tabah jalani kehidupan :)

.:fyzz:. said...

rita rujani..cayalah..aku rasa dia lagi cantik bertudung..aku rasa ko lagi manis nok..hehehe..I loike u..