nuffnang advert

Wednesday, June 19, 2013

mana hilang makdaraterdiva?

Assalamualaikum semua...
ingat pada blogger MDT lagi tak? atau nama penuh blog dia makdaraterdiva...ala...blogger femes dulu tu...tapi kalau klik link yg aku bg tu, blog dia dah takde pun...huhu...

 punya lama tak dpt baca blog MDT ni...alih2 terjumpa dgn MDT kat Giant Kota Damansara...dah lama sebenarnya citer ni, tapi baru sekarang nak update...huhu...
mula2 serius aku tak perasan...maklumlah, aku ni kan jenis jalan menonong je...hahaha...nasib baik MDT tegur dulu...
masa mula2 dia tanya 'Wahida eh?' aku mcm nak sorok muka aku balik kotak2 tu sbb aku tgh selekeh serabai masa tu...mcm baru balik berniaga kat pasar tani kekdahnya...bila ada org tegur dan kenal aku, tu yg rasa nak cabut lari je tu...hahaha...

MDT dgn anak bujang dia...hensem kan anak dia...heheh...MDT pun lawa...kulit putih mulus gitu...kalau ada banyak masa, mmg nak ajak MDT minum nak sembang2, tapi masa tak mengizinkan...kami nak cepat masa tu...huhu...
lepas dah amek gambar sebarang dua, tukar2 no fon, kami pun balik...


MDT, please la update balik blog mu...suka tau baca blog MDT...relax, santai, kelakar...pleaseee...
tapi dia ckp sekarang dia lebih prefer jadi silent reader je...rasanya dah lama blog MDT dah berkubur...takpe lah, yg penting MDT hepi dgn family tersayang okey...
ada masa, mungkin kita boleh berjumpa lagi...

UPDATE: MDT kirim salam pada semua yg masih mengingati dia...


p/s: ada blogger yg ternampak aku kat KFC lah, ada yg nampak aku nak masuk kereta lah, awat tak tegur? huwaaaaaa...kalau nampak tegur eh...sbb aku ni jenis jalan menonong je...jalan tak pandang kiri kanan namanya...hahaha...sama2 kita eratkan ukhuwah sesama Islam...

p/s: dlm bloglist aku pun ramai dah kawan2 blog yg dah lama tak aktif blogging...sedihnya...rindu korang la...

40 comments:

Dee said...

MDT? dee pernah baca blog dia dulu..comel dia eh..muka lembut tak macam aku ni muka ganas..hahaha..

Nurzakiah Hanum said...

MDT lama dia menghilang

azi said...

Akak pun teringin nak jumpa Wahida...emmmm..sebenarnya nak tanya rahsia kuruskan badan , bagilah tip untuk akak ye, cemburu akak tengok Wahida dah kurus......:)

Lya Colours said...

haah dah lama kak MDT tak update blog. skrg tegur kat fb je. itu pon jarang nampak on9. kwn2 zaman baru blogging dulu ramai dah tak aktif. huhu

NM03 said...

ye la... ko ckp ni baru aku teringat kat dia...

mama maman aka yana said...

rasanya pernah baca blog beliau.. :)

JunAina said...

Dulu2 selalu juga baca blog dia pas tu senyapp ja... Wahida ko blogger tersohor memang le ramai yg kenal. Mcm akak ni blogger syok sendiri memang ramai yg tak kenal ahahaaa...

♥ Wina ♥ said...

beshnyee jumpa kawan blogger!

eh, aku dah start update blog so ko xyahlah rindu aku lagi ek?? wakakakakkk :)

Fiza Rahman said...

Bila kita nak jumpa plak ni?

Khai♥Rin : anies said...

seronok bla dpt jumpa F2F ni..

GreenJade said...

miss u 2 la noks..err aku pung perasan mcm dh x aktif berblogging nowdays..

byk travel abroad la yang..koje..bz..bile la nk dpt aktif blk ni..?uhuhuhu

faraherda.razalan said...

Pas ni klu aku jumpe, aku tegur ko eh?

MDT tu aku pnh je msk blog die tp silent reader je...

aLyNnZ said...

Wahhh seronok lar kan...bukan slalu dpt jumpa kena ler posing snap pic..bior ler serabai pun kan..kan..

Izan Ishak said...

izan pun pernah baca blog MDT dulu2... mmg santai n rilek2 je kalau baca blog dia. ramai kan blogger2 yg femes dah menyepi skrg ni.

#ohhh... izan pun dah lama tak singgah sini. sori ye... kekadang tu jadi silent reader je.

Qhaifa Nur said...

dulu sempat terjah blog MDT ni...
sepi sekarang wahida...
moga beliau hepi...

Ayin mm said...

yer la, femes blog dia dulu. Tanya tak ngapa dia stop blogging. apa keputusan dia semoga dia heppi

Qashmere said...

Tak pernah plak baca blog dia lagi

Has said...

igt... dgn MDT. dulu2 rajin komen komen. skrg x de dah blog dia kan.

Eye_nee said...

rasa mcm pernah masuk bloq dia..semoga dia sihat brgkali boleh terus menulis semula....ramai kawan2 rindu kan dia...

:: Mrs.Eady :: said...

kalo jumpe ko aku tegur en.wan jek ar...hahahaa..

Anonymous said...

ops! muka i macam baru bangun tido..huhu..

terima kasih buat kawan2 yg masih mengingati..ssemoga ukuwah yg terjalin kekal sampai bila2 walau hanya di laman maya..

buat wahida..awak memang dah femes dek..teruskan berbloging..

-dulu MDT-

norhidana miswan said...

akak pun kira blogger terkenal sbb tu ramai yg menegur kan, kalu dana jmpa akak comfirm terus tarik tgn akak heheheh

wahida said...

anon: yeayyy!! MDT komen...semua rindu kat akak tau...apa kata akak buat balik blog?

D_08 said...

betoi le... dulu2 mase awok aktif berblog 2010 & 2011 ade algi blog die...ate.... die deactivate blog die ke...die delete teghoih???

Rasp said...

bloggers pemes ames bertembung....
sib baik tak der press je tu...
dua2 lawa & selim melim....

pe'el u sama cam i sis...
jalan menonong jer...
tapi akak teruk lagi aaaa...
kalo jumpa sesapa pun lum tentu kenal...
i ni lambat skit nak mengingat/nak cam org...
faktor usia kahhh???
hahahahahaha...

cheqna said...

blog i pun u dah tak sudi singgah skang ni ye
huhuhu
majuk
bai*kaktonsentap*

Nafira usof said...

hehehehe.. aku pon pernah gak jumpe blogger.. tapi aku segan nak tegur.. aku takut orang tuh x kenal aku.. boleh.. hahahahaha

wahida said...

cheqna: eh, jgn ckp mcm tu cheqna...kadang tu bz sgt...bukan semua blog aku boleh terjah...huhu...
aku sayang ko la cheqna...

lizz said...

waa best dapat jumper teman blogger kan...biler la dapat jumpa wahida ni...

Ratu Hatiku said...

seronok dpt jmpa kwn blogger ya, lbh2 lagi kalau kenal antara satu sama lain..
ha nnt kalau akk jumpa Wahida akk tegur eh :D

diana said...

Rindu nak baca blog MDT.besar dah anak bujang dia..

ieda immi said...

aah kann
dah lama x ke blog dia ..
memang lama x dgr ceita dia dah ..

aah dik , kalau ada yg jumpa tu btahu lah , kita nie kadnag2 x cam siapa .. ekek ;)

Emy Tak Kecik said...

alamak x kenal MDT tu :(

xpe...blog aku tak terkubur lagi...lagipon ko je yg selalu datang ziarah...ko x ziarah maka xde sape nk datang ekeke

Umie Artoqiemie said...

jumpe blogger femes seyyy huiyo!

AnneRaini said...

akupun menonong je kalo jalan..and selalunya aku takkan tegur org.. ai is pemalu..haha

amirah said...

MDT? aah la. dah lama kak MDT tak update blog kan..nok, ko dah memang pemes dah skang..uiyooo

eima said...

KO BLOGGER OTAI DAH RAMAI YG KENAL TP MALU KOT NK TEGO

ismaliana sulaiman said...

aku pun dah mula suam2 kuku ni...kdg2 ada..kdg2 xde.. ikut kesesuaian masa..

*SiRibenMerah said...

Alhamdulilah..
sehat lagi MDT.. syukur ada yg jumpa dia..

ros_reeza said...

Akak kan blogger famess..ramai yg kenal :)
hihi,.. Saya la yg jumpa akak kat kfc tu.. hahaha, rasa nak tegur tapi malu2 kucing, takut tersalah orang .. muahahaha