nuffnang advert

Wednesday, May 11, 2011

setahun sudah....

setahun sudah ku menunggu dirimu....ecewah...mcm lagu Saleem lak....

sebenarnya dari minggu lepas lagi aku patut publish n3 ni..tapi sbb minggu lepas kan aku bz.....hehehehe....ni nak citer ni 04.05.11 ari tu genap la SETAHUN blog aku ni ha...ala...bukan blog popular mcm redmummy tu pun...cukup la blog aku ni sekadar blog utk aku share citer kami anak beranak...huhu...


ok lah...ni details MY ALL sepanjang setahun:


1)follower setakat hari ini: 407

2) income nuffnang setakat hari ni: RM 118.25

3) income heartbeat setakat hari ini: RM 7.12

4) readers tertinggi dlm satu2 masa yg sempat aku captured: 13 fans on the page

5) n3 post setakat hari ini: 242 entry

6) total komen sepanjang aku berblogging: 7080 komen

7) n3 komen tertinggi: not more than just ice cream = 73 komen dan kenapa takde kat KL ek? = 74 komen


8) n3 dgn readers tertinggi ( according nuffnang ) = gila tinggi dan aku nak ni!!

9) yg ajar aku buat blog: mek jah

10) yg buatkan aku sentap tak de blog: mariam

11) penyokong blog aku setiap masa: my hubby ( eh, takde link plak..hehe )

12) pembuat header aku: eyyabizzonline

13) yg rajin buat template aku: abg bear

14) pernah jumpa blogger: kak Dee, sis rasp, nor, kak atty, ieda, amy, cici dan abg bear...yang lain2 tu aku pernah jumpa sebelum aku ada blog lagi mcm liya dan pai....

15) pernah menang GA dari: nieda dan shida

16) follower bertuah aku: follower ke 300 iaitu dwaty


amek ko...semua link aku bagi...aku ingat jasa org yg tolong aku buat blog bagai...tapi aku tulis semua ni takde niat lain kecuali utk rujukan aku semata2...kalau korang nak gelakkan income aku atau berapa follower yg aku ada, terpulang...mcm aku ckp tadi, blog aku bukan blog org popular...


p/s: MY ALL akan bertukar wajah sedikit masa lagi...kalau korang pening masuk blog aku kejap2 tukar header atau senget sana sini, korang redha je lah ye...itu maksudnya aku tgh buat renovation sempena anniversary blog ni...apapun, aku akan kekalkan warna biru...

48 comments:

makdara TERdiva said...

cayalah dear! baru setawun income nuff dah ratus2an..ai dah masuk thn k 3 pun tak sampai mcm tu..tsk!

eh! 4/5 tu sama befday dgn anak sulong ai lerr :)

btw..congrats!

bujal X said...

so takde hadiah ke nak bagi kat resder macam saya nih???

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

congrats Wahida !




Aku pergi ke persiaran desa puteri 8 Ahad lepas. Tak teringat pulak nak amik no ko. Kalau tak boleh kita chit-chat.. ;0)

cheqna said...

wah..bagus r akak.
cheqna dah berpa tahun erk...nak masuk 2 kot...=)
teruskan berblogging

amirah said...

perghhh..hepi anniversary belog MY ALL...

whitecappuccino said...

tahniah Ida! all the best untuk Ida..akak suka baca entri ida yang best n kelakar keep it up!

HoNeY_oK said...

Congrats sayang!! I'll always be there 4 U...

Dah glam jgn lupa Honey lak noks!!

atty's said...

happy besday to blog ida..semoga terus berblogging lagi tau..

dwaty said...

kita pun adala.... saya... 17 ni baru masuk setahun... hehehehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

beb...baru setahun follower ko amikkkk!!aku ni ha dah dekat 3 thn tapi follower tak sehebat ko la..respek!tabik tuan!

mrsharis said...

hehehe..aku ingat lagi masa mula2 ko buat blog. Masa ko tepon aku tu aku cam blur-blur dalam hati ingat2 balik 'wahida mana ni'..boleh? hehehe. Pastu laki ko lak tepon tanya nama blog aku..aku cam konfius2 gitu kekdahnyer..:)

qemaishak said...

Tahniah..xyah nak banding blog kita dgn blog popular, janji kita puas hati dan aman berblog kan..
bagus la ade gak nuffnang bagi..cam qema yilekkk hehe

bunga said...

wahh dah setahun..n mmg arami folower tu..

Hanis Azla said...

happy anniversary untuk blog My All. tahniah utk wahida..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

happy 1st anniversary...:-)

Dee said...

rajinnya ko dik..apapun tahniah atas ulangtahun pertama blog ko ye..happy anniversary..kak dee dulu setahun blogging income nuffnang pun tak smpi 100..hahaha..2 tahun baru cukup 100..lagi teruk..

kayzie said...

akak..hepi anyversary..semoga blog akak trus maju dan akak trus dikurniakan idea utk menghiburkan hati saya (khasnye)dgn cte2 akak..hehe

sarah-najwan said...

tahniah sb da setahun..

kalu budak..da nak pecut 100m..hehehe

keep it up yer..walau setahun tapi kelaz blog awk ni..komen masyukkk tu...itulah kepuasan kita kerana jika apa yg kita share..rmai yg respons...

wida said...

tahniah....
wah x sabar tunggu baju baru blog sis ni..wat gempak2 sikit ek

Maya Mayana said...

tahniah yer...yana bulan 11 ni baru nk setahun...

Yan said...

Wahh... bagus lah tu.. akak ni tak ke mana pun. masih tahap merangkak dan jatuh lagi..

keep it up dear..

miss Fyqa said...

tahniah kak..dah setahun blog "MY ALL" nie.. :)

Daddy Ziyyad said...

selamat harijadi blog ku wahida..:)

aku harap by the time blog aku dah capai setahun, follower aku sejuta orang...ekekekekeke

Pala Maldini said...

Tahniah!

keep up the good post..

HonEyBuNNy said...

wah..

tahniah kak..ciap ada detail2 semua gitu....

keep blogging...;_)

eelobor said...

dah banyak income tuh, kuar2 kan lah hasil tuh utk berkongsi. huhuhu, nak bg topup pun beres gak. hihihiih

Dilla Ady said...

rajinnye wahida wat research camni..

da byk jugak tu income..

eB ezrin said...

aku sedih sbb aku ko x sebut... akus entap... ha ha ha...
eh akunyer nuff x gerak2 pn ;p

munna said...

kiranya..hepi anniversary buat bloh My All

kasihredha said...

tahniah2 dah setahun dah...
good luck

etiey.com© said...

wah kira banyak jugaklah tu nuffnang... kira menjadi jugak;lah tu.

puteri ain said...

yeahh ! go biruu ! :)

Kakzakie said...

Pejam ceilk-pejam celik dah setahun kan...

Banyak lagi cerita yg buat kita tertunggu....

MasZuber said...

tahniah tahniah, moge cekal terus dengan dunia blogging ini..

Ena said...

tahniah..

happy 1st anniversary.. :D

mama iris said...

congrats wahida....mantap sgt okeh dlm masa setahun dah berjaya jdk blogger....*asal ayat aku soo skolah kebangsaan??

keep it up yaa.....
duit nuffnang tu kalo x tau nak buat apa.....nnti aku kasik bank account number....buleh??

NM02 said...

Apa award atau hadiah percutian atau wang tunai utk aku? Hehehe.. Aku ttp sokong my all sampai bila2. Dan aku tggu kau jerit pggil nama aku bila kau edit design blog kau ni. Hahaha

NM02 said...

Eh.. Hepi belated bday my all!!!!

Joy said...

hppy 1st anniversary...ptg cake tak? hehhee

~aSHa~ said...

wah dah setahun.....tapi dah glamer..ramai tu followers dlm setahun...

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

waaaa.... tahniah!!

sha a.s said...

hebakk hebakkk :)

::FAIZ FARISH:: said...

wah hebat

h4ni3 said...

setahun da dapat income >100?
hebat la tu!

ZZnoor said...

happy aniversary!!!

TiKa LEh said...

wah, hebat tu kak..hebat2..byk pencapaian..truskan menulis blog yerk..heheh

Mamamya said...

oittt...mak cik kayo wehhh...ratus2 dah nuff tu...nak minta ko belanja musang king kong nih....ekekekekkk...

apapun tahniah lah sohabat...w'pun baru setahun followers dah ramai nuff pun byk...kawan2 pun semakin b'tambah....alhamdulillah lah kan....

**happy blogging**

x sabar ku menanti "wajah baru" mu jgn suntik botoks tau!! aagagagaga....

FreESiA said...

wah,da sampai setahun blog ni.
tahniah la kak. semoga mlog ni makin dapat sambutan nanti.