nuffnang advert

Saturday, March 5, 2011

gila tinggi.....

selamat petang semua....

gambar2 di bawah adalah salah satu cara negara China mengatasi masalah sendat di negara dorang....

bapak tinggi flat ko ni...giler ah!!


takkan nak buat rumah teres lak kan? makan byk tanah tu...baik buat flet, lg bagus....huhu....










p/s: tapi aku x gayat.....


sumber: email

53 comments:

cikmOt said...

huhuhu...gayatttttttttttt

..::SangRatoo::.. said...

aku takleh..aku gayat...!!

en_me said...

kan negara China banyak tanah wooooh.. ohoho

specky gurlz said...

peerrgghh tinggi gila..gayat!!!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mampus kalo terbakar kira terjun je laaaaaa jenuh ko nak lari turun tangga!!!hahaahha...

|| NaFiRaa || said...

adess laaa.. takut tengok.. tinggi sgt~

Dee said...

scary siot..aku flat 22 tingkat pun dh takut..

Raji berkata said...

aish mcm photoshop jer nih o.O
btol eh tinggi cmnih
gayat2 >.<

maya amir said...

ni spore dah samelaa pesen nih..sume tinggi2...lagik tinggi, lagik canggih laa gamaknye..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ngantar ajal dok tingi2 tue..eee takut aku...klu lif rosak...mati keraih xmakan..hahahahahaha

Ati Masrif said...

wahida..

ini kalau jatuh...

pooomm...tak jumpa apa dah...

rasp said...

kalo gempa bumi.....jeng jeng jeng!

CT NoArIzAh ArIs said...

Mak datuk tinggi yg amat!!
ni bukan gayat g ni terus jadi jakun... tido mlm pun x lena huhuhu!!

h4ni3 said...

kalau lif rosak tu.. umang aihhh
tobat takmo balik rumah.. haha

mama maman said...

gayat tuh idak le... tp rasanya kalu rosak lift atau tinggal brg... idak naik lg kot... atau malas nak turun2 dah... dok umah diam2.... hhhaaa

kasihredha said...

memang kat sana bangunannya tinggi2 mencecah awan...penduduk diaorang ramaiii sgt kan..
kain yg dijemur tu kalau jatuh kira say bye2 lah kan...hihi

Dilla Ady said...

uiiii..gayatnye tgk...

da cam mainan lego la pulak..huhuhu

atty's said...

bergoyang2 badan..mcm gayat je..huhuhuh..lom ada atas bangunan tu lagi

Jo Qusary said...

tinggi mencapai syurga... konsep rumahku syurgaku...

N A N a t O said...

giler la..klu lift breakdown...turun guna tali la jawab nyer....

~ yus ~ said...

mak ai, kalau tinggal yg paling atas tu, mahu tak jenguk ke luar, gayat

mR.sYaH said...

suka tinggi2.. klu boleh nk umah atas skali..

tp satu xbest klu lift rosak.. mahu semput..

mR.sYaH said...

suka tinggi2.. klu boleh nk umah atas skali..

tp satu xbest klu lift rosak.. mahu semput..

TiKa LEh said...

tak suka rumah flat..xbest..heheh

Cik Ezy said...

isk..
tkot lak tinggi2..

sya hassan said...

bestt oo.. leyh wat bungee jump.. har har har

-[miracle]- said...

pergghhh! tinggi gilaaa.
gayatt .

mungelily said...

uitt tinggi tuh...hahaha...
gayat den

ieda said...

adoii gayat !!!
duk bayangkan kalau lah runtuh flat nie .. berapa ribu org yg mati kannn .. yg duk bawah pun mati .. yg dukk atas punnnn x selamat huhuhu ....

ps ; yang ada TAQ 4 uu
http://iedaimmi.blogspot.com/2011/03/contest-tercipta-untukku.html

eelobor said...

mcm maner la kalau lif rosak kan? hhihihi

nurHeart said...

aisehhh.. gayatttttt!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Baru tengok gambar, makcik dah gayat, apalagi kalau berada kat tempat tu.fening

IMANSHAH said...

sumpah saya gayat

jeBateja said...

ukkkk...kalau handphone den jatuh ni...berderai....

puteri ain said...

tengok je dah rasa gayat.. i prefer duduk rumah kg je la..atas tanah..haha

Aku Dan Teksi said...

betapa tingi da

Hanis Azla said...

alamak.. dh mcm lego plk akak tgk.. klu ajak dtg rumah mmg sah2 akak tolak sbb akak ni gayat tak hengat..

NzA said...

oooooooooooooooooooo...xsnggup rasanya hidup dipuncak alam camtu.....

chugie said...

mak ai.. gila tinggi tu!

sarah-najwan said...

paling tinggi penah akak dok tingkat 4 ajo..tu pom masa study dulu..huhu

jika diberi pilihan ..mmg xnak duduk umah gini..takuttttt...jika angin kuat..mau goyang nih..

bonda dadif aka akish said...

gile la babeng tinggi dia..haih...tamo aku dok tmpat camtu...
roboh..adoi!!!

Softtouch [Hanim] said...

mak ai tingginya..kalu sy, gayat wahida..dorang terpaksa buat mcm tu sbb nk jimat tanah kan..

white rose said...

blurrr mate bile tengoknnye...
mcm ape ntah...

terlampau padat...

Liquid said...

pening incek liquid tgk gambar2 tuh uhu gilers padat.

bunga said...

bunga gayattttt...

wida said...

Gayat!x leh duduk rumah tinggi cam ni

Ena said...

maaaihhhhh!!!

tinggi yg amat..

ena ni gayat nengok!.. aiyakkk!!

HonEyBuNNy said...

fuhhh..gayat giler ah..takotttt...

Muslimah Kota Cinta said...

tak leh bayang kalo lif rosak
wawawa

mrsharis said...

tak boleh aku tinggal umah tinggi macam ni..kang tiap kali nak sidai kain jer aku pengsannnn..gayat kau..

Zura said...

betul kak...masa sy g china mmg byk sgt flet tinggi2 galah nie...mana je pegi rakyat dia mmg ramai sgt..

mummysyafie said...

masyallah..tinggi nya. takut plak

Ogy said...

bygkan lif rosak or gempa bumi...huaaaaa....jenuhlaaaaaa