nuffnang advert

Wednesday, April 27, 2011

kenapa takde kat KL ek?

selamat petang semua...

pernah jumpa papan tanda di bawah?

hanya terdapat di Kedah....

tapi aku setuju jer kalau letak kat KL...nak2 lagi kat KLCC air pancut tu...boleh selamba je depa...cet!!


sumber: email


p/s: mulai esok, aku akan off bersiaran sehingga 8hb...InsyaAllah, akan kembali bersiaran pada 09/05/11...sibuk nak urus wedding SIL dan pas tu direct terus gi kursus...take care!!

74 comments:

~aSHa~ said...

bagus papan tanda ni..tapi pokok plak tersibuk disitu....kalo idak lagi clean n clear...

Anamarza said...

Bagus jugak kalau semua jabatan agama islam negeri letak papan tanda ni di tempat2 couple duk lepak kan

wida said...

patut semua negeri kena letak gak sis..

sha a.s said...

better da whole msia patut pacak bnda ni merata²....

slmt semuanya la harap² nyer.....n slmt bkursus!

Kakzakie said...

Hanya yg peka kepada agama akan sedar itu semua. Memang dah patut didedahkan pada yg masih buta hati...

gedek! said...

Errr lat air pancot KLCC tu bila & pukol brapa?

Bukan apa-apa... takot tu uncle yg sedang bercumbu-cumbuan....

Lalalala...

Hai!

dwaty said...

setuju sangat....

nurkass said...

aha..
first time aku tgk signboard camtu..
bagus gak tu..mmg berlambak aksi2 camtu kat KLCC..haha

MommyAqil said...

Betul tu!!saya pon setuju!!hihihi
Salam Perkenalan kak wahida..

::FAIZ FARISH:: said...

stuju

bonda dadif aka akish said...

kt jb pon tade...

mungelily said...

setuju3!!!

My Little Diary said...

wida... semoga semuanya berjalan lancar beb!!!!

.:Mama Dhia:. said...

penah tengok sign board ni..
kat menara alor star ke??
ke ade tempat lain lg??

wahida said...

mama dhia: saya pun tak tau kedah area mana ni...heheh..

h4ni3 said...

wahida.. ko print jer gambo signboard ni banyak2... pastu ko tolong la tampal kat klcc tu. dbkl tak buat keje2 gini, diorg bizi! hehe

amirah said...

rasanya kalau letak papan je memang tak makan saman.kalo ada org ronda2 barula makan saman sket..weh, gi kursus lagi ko ek..busy nya..

qemaishak said...

letak kat taman klcc tu mmg hari2 ada yg kena nih..bagus amaran tuh:)

~ yus ~ said...

memang bagus letak di semua negeri di tempat2 yang selalu jadi port mereka kan...

miss Fyqa said...

akak sibuk yer skg nie?

Citarasa Rinduan said...

wahida...
semoga dipermudahkan urusan perkahwinan SIL kamu..
selamatpengantin baru utk beliau dan pasangannya.. nanti upload pic tau

PS: kalau kat KL ada singboard tu... rasanya kuranglah sikit bab2 orang yang tak ada kemaluan tu....

jeBateja said...

iyo lah den pun sokong gak....

nanti hang urus perkahwinan den gak erk......ahakz

NzA said...

mmg bagus kalu diletakkan ditmpt2 yg kritikal...

semoga segala urusan berjln lancar n slamat brkursus...lama tu xbrblog...

intan morsalin said...

lamanya x bersiaran...merti i windu nak baca celoteh wahida....

Arief Arf said...

ade tak option untuk bayar untuk lifetime pass?
hahahaha

hani@debumelukut said...

masaalhnya, yg tak bercumbu saja yg baca...depa buat derk jer..patut letak pengawal yg bawak sticker poster ni byk2 tampak kat atas belakang si pelaku.sorang satu...baru tau!

Ati Masrif said...

jangan lupa tempek depan
pintu tandas...hehe

selamat bercoti :)

nieda said...

setuju...kt taman klcc sakit mata memandang

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yup..setuju..
patutnye setiap negeri letak signbord mcm ni..

lamanye x bersiaran..
Apapon..semoga segala urusan berjalan dgn lancar..

nurkaloi said...

letak letak letak

rasp said...

baguiiihhhh sungguh signboard nie *teruih tukaq slang kedah*

HonEyBuNNy said...

aik akak?ne ada kt kedah.....

napa ila xtahu pun neh...hehe...

xpernah jumpa lak papan tanda neh...

kena cari neh..hehe

baincardin said...

mmg sesuai! ^_^

Mamamya said...

uiiii...lamanya ko x bersiaran....sampai 9hb baru timbul balik....aku tunggu ko balik lah baru publish n3 khas utk ko ea....

selamat pengantin baru utk SIL n selamat b'kursus....ingat pesan aku...ko jgn tido masa kursus nnti tau...kikikikiiiii.....;D

p.s:budak zaman skrg x makan saman...ltk lah papan tanda besau mana pun....x der maknanya...

ieda said...

haa setuju2 .. sgt2 setuju ...
ermm nak cadangkan kat JAIK jugak !! :))

etiey.com© said...

setuju... sanagt!

Erna said...

wahida..lama cuti tu.
setuju sangat..bukan kat klcc je..letak merata2 tempat.

dieya said...

hi k wahida!
thanks for dropping by my blog earlier. follow u back :-D
papan tanda tu ada nampak gak kat KB. negeri2 islamik mmg letak kot.

Farhan Zulhusmi said...

satu soalan untuk kamu...
kenapa kita punya mufti setiap negeri mengeluarkan fatwa yg berlainan??itulah jwpanya...

IMANSHAH said...

hurm cumbu dengan suami udah

eelobor said...

emmm....sempat lg skodeng kat klcc eh?

Yan said...

Sure rindu kat wahida.

Norhafiza said...

kakNo pun setuju klo suma negeri ada papan tanda ni..

puteri ain said...

negeri kedah je ke ada ni ?

Dee said...

patut ada di seluruh malaysia kan..hehehe..

rindulah aku kat ko dik..ko x buat auto publish kan..ngehngehngeh..

a.samad jaafar said...

bagus notis tu.. ingatan buat semua.. ia sbg satu usaha membanteras maksiat kan..

iskkk ! susah la nak bercumbu-cumbu nih kihkihkih..

bunga said...

kena ada kat mana2 lebih baik..

eB ezrin said...

kena letak semuer tmpt nih :)

kayzie said...

setuju kalo letak semua tmpt..kat shopping mall pun dah selamba dak2 sekolah ber'kiss'an..kita lak yg malu tgk diorg tp diorg leh selamber je kak..dunia makin mencabar nak besarkan anak2 kita..

mykhalis said...

patut kat klcc wat lagi besar,, kalau tak puas mata memandang kat sini..tempat beromen je krjanya

Daddy Ziyyad said...

selamat bercuti blooging...:P

♥ Mrs.Eady ♥ said...

setuju!

aLya maNip said...

terbaik la signboard tu..hihi

FreESiAgErBeRa said...

wah,terbaiklah...kali pertama tengok signboard cam tu...pernah tengok signboard tentang jangan berkhalwat dan jaga aurat je...hehe...

mummysyafie said...

edeh...gelak pun ada gak bila baca sign ni. hihihi...

Dilla Ady said...

bagus ye sign camni...senang nampk jek yg bukan2 terus bagi surat saman..nk ckp pe pun takleh sebb kite da warning siap2..

Aleyn said...

Betul lah...memang kena ada kat KL...setuju 100%

Muslimah Kota Cinta said...

kat KLCC tu memang pusat wat maksiat kot...aku pon pernh nampak couple stim...bodoh giler!

mimi jazman_MJ said...

tak pernah nampak.. tapi menarik tu.. bagus sape yg buat.. :)

whitecappuccino said...

tak penah jumpa signboard cam ni

l a l a , S h a h e i l a said...

Biasalah tu...menda yang baik mereka tak nak letak an...

cikceriacorner said...

hehehhehe...

setuju2..letak kat kl pon bagus..hehhe

padlie said...

negeri lain pun kena buat undang2 syariah camni..
baru negara Islam..

Sham said...

setuju 400%...!

aDieyZa said...

nape kat putrajaya pun xde?? hihihi..

take care sis!!

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

selamat berkursus ya....semoga selamat pergi dan kembali semula ke kl...

munna said...

bagus papan tanda ini...selamat bercuti dan berkursus ye

en_me said...

ituari ade kes, pihak dbkl kena saman balik dgn pasangan yg berciuman diklcc tewww.. uhuhu

azzey said...

Stuju!

Mama Gee said...

potong sket daun2 tu....lindung pulak..

Hanis Azla said...

patut ada kat sekitar taman tasik sekitar selangor dan kl juga ni..

MR. SYAH said...

hahah.. bagus.. patutnya kat semua negeri patut ada...

jeBateja said...

eh...eh...lama tak update blog....mana poei

Zura said...

sume negeri sepatutnye kak ade amaran cm tue...