nuffnang advert

Monday, May 9, 2011

bila lama tak masuk opis...

bila lama tak masuk opis.....

1) bila lama tak masuk opis.....
    rasa berdebar bila tgk ofis tersergam indah...macam baru first day masuk keje ko...ahaks!!

2) bila lama tak masuk opis....
    mood nak start keje sgt low...bohsan giler....

3) bila lama tak masuk opis....
    tak tau nak start keje mcm mana....hahaha!! tak agak2...

4) bila lama tak masuk opis....
    hampir lupa ari ni kena pakai baju korporat opis...nasib hubby yg ingat...haha...mcm dah berbulan2 tak masuk opis kekdahnya...

5) bila lama tak masuk opis....
    tak tau nak buat lawak mcm mana ngan mek jah, tetiba mcm malu2 kucing lak ngan dia...kahkahkah!!


bila lama tak bukak blog....

1) bila lama tak bukak blog....
    tak tau nak start tulis mcm mana..adakah nak tulis seperti A. Samad Said atau seperti penulis Ombak Rindu? eceh!!

2) bila lama tak bukak blog...
    rasa terkejut dlm pada aku lama tak hapdet, follower cecah jugak 401...terkejut mak, nyah!!

3) bila lama tak bukak blog...
    surprise sbb last n3 sampai 73 komen...mmg sampai lebam la aku akan balas kunjungan korang ari ni...

4) bila lama tak bukak blog...
    aku tak tau nak start n3 mana satu dulu...akhirnya terkeluarlah n3 bangang mcm neh...

5) bila lama tak bukak blog....
    tak tau apa citer korang...harap2 semuanya baik belaka....


p/s: Selamat Hari Ibu pada semua ibu di seluruh Malaysia ni...semoga terus berjuang menjadi ibu mithali...

46 comments:

NM02 said...

bila lama tak jumpa kau

(1) mmg rindu giler sbb takde kawan nak cuit peha

(2) rindu sebab tak tahan nak simpan gosip liar

(3) takde kawan nak tepon ext kau ari2.. hahaha

(4) komen aku kurang satu sebab kau tak xtif blog.. hehehe

kau malu kucing ngan aku? blah la... nak muntah aku baca.. cet!

NM02 said...

cop!!

selamat hari ibu kat kau juga. moga kau jadi ibu yang paling best utk arel dan aqeem...


mungkin kepada bakal anak² akan datang.

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ku tggu kedatangan mu!!!!!

Joy said...

ku menunggu ;)
mesti cam lemau je nk masuk opis kan...

Jo Qusary said...

Dpt bayangkan kekeliruan yg dialami itu, selalunya terjadi apabila balik dr raya...

Selamat Hari Ibu dan welkam bek...

sha a.s said...

bsawang dah blog ko da...anyway, slmt hr ibu ya!

cheqna said...

haluuu
cheqna pun baru start blogging balik setelah hampir 2 bulan out of service...hehehehe

aDieyZa said...

bila lama akk x bukak blog

1) zana rasa sunyi sbb akk x blogwalking kat blog zana
2) rasa rindu dgn celoteh akk
3) rasa akk patut blogwalking dr pg sampai tghr sbb akk sendiri x tau nak start keje yg mana dulu kan.. hahahahha

nurkass said...

haha...
kontang kanting ko nak buat ayat eh..lame tul ko hilang..mesti ada mcm2 storykan..

Muslimah Kota Cinta said...

selamat hari ibu utk kamu wahid :D

bujal X said...

cuiti panjang buatpa?

~ yus ~ said...

akak pun seminggu baru bukak blog balik ni. tak tahu nak update apa, walau ada mcm2 cerita..:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takpe..warming up dulu naaaa

eB ezrin said...

ko gi maNA? slamat ari ibu yer ;p

wida said...

selamat hari ibu sis...

x sabar tunggu cit sis

ZSqueenbee said...

as salam kakak kecayangan..camat hari ibu..sye layak x dpt wish tu??bakal ibu pon blh kn so cpt wish kt sye jugak..hihi..

lme xmasuk opiz rindu x kt ADEK KESAYANGAN MU INI????

wahida said...

zsqueenbee: rindu giler kat ko pia...ko sihat? nnt akak terjah blog ko yer...selamat hari ibu, dear!!

::FAIZ FARISH:: said...

bila lama tak bukak blog, tetiba ada sarang spider....

eLLy said...
This comment has been removed by the author.
eLLy said...

Alooo lalaing im back!!!

aku pun bila lama tak bukak blog..
kena wat BW sampai lebam ;p

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

biler lama tak masuk opis....
fail menimbun atas meja minta disemak.. ;-p..
pssttt.. selamat hari ibu gakk.. =)

Hanis Azla said...

bila lama wahida x bukak blog, akak dtg juga bila ada entry baru di sini...

Amy Syaquena said...

amy dah lame x singgah sini , anyway selamat hari ibu dear

whitecappuccino said...

welcome back ida.. balas komen ida...biasala ida, ada masanya kitarasa down sangat..

munna said...

selamat hari ibu juga buat wahida...mmg rindu nak baca entry dari wahida

sarah-najwan said...

TU LA..BYK BENAU BILANYER..HHEE

AKAK TERTANYA2 GAK..MANA AWK PI EH?..BALI EH?

wahida said...

sarah najwan: ish akak ni...Bali bulan 10 la kak...saya cuti panjang urus wedding SIL pas tu terus gi kursus...

puteri ain said...

novel ombak rindu best :D
hehe..

happy mother's day ;)

bonda dadif aka akish said...

selamat hari ibu jugek utk ko wahida!!!

POHPALEH BURGER said...

bila lama tak...
jd sengal camni laa. haha....

kayzie said...

lama akak menghilang..
bila lama akak tak update..
hampir-hampir demam windu dah..hehe..

Hepi Mothers day kak..

eelobor said...

patut la, lama nyer diam menyepi tak berkunjung ke rumah kita

Daddy Ziyyad said...

Dah habis bertapa kat gua?

~haha...

miss Fyqa said...

hehe. macam2 .

selamat hari ibu utk akak :)

mrsharis said...

Ko dah jadi ala-ala celebriti gitu..tu yang dah ramai follower..hehehe

Hepi mades dey beb!!

azzey said...

ha3...n3 yg menarik gak nih...:D

Lieyda said...

haha,mne de bangang n3 ni.huhu.btw,polo u :)

ieda said...

aah lah dikk
akak dah lama x singgah .. wa kemana ?? haa JJCM ke ??

nak sobinierrr aekekkeke :)

wahida said...

ieda: JJCM apakebendanya kak...saya urus wedding SIL pas tu terus gi kursus la...heheh..

makdara TERdiva said...

selamat hari ibu dear..sama2lah kita menjadi ibu yg terbaik utk anak2 kita :)

MR. SYAH said...

hahah... beselah tu.. lps ni oklah.. malah lebih dari ok... hehe..

selamat hari ibu utk kak wahida..

Kakzakie said...

Itulah penangan bila lama benar...rindu jadinya.....

Moga kita menjadi ibu yg sebaik ibu kita juga...

My Little Diary said...

bila lama tak blog walk...
ko jgn plak sesat tak tau cari rumah den yo... hehe

Ati Masrif said...

sunyi jek.... n3 bergambar wahida
tuh...tau

NzA said...

wahida bygkan cikgu2 brcuti 1 bln lebih akhir thn...camne nk mulakan kerja2 tu...tgk sk pn seram time tu...yelh, sk jadi mcm rumah tut!!!!!!!he...

Selamat hari ibu....

sW33tdARLiNG said...

entry bangang...?? ehehehehe panjang jugak entry 'bangang' nii.. hahahaha