nuffnang advert

Monday, May 9, 2011

jgn ingat apa yg korang fikir semua betul...

selamat petang semua....
ada yg rindu tak ngan sumber email? ngeeeeee.....
moh layan gambar....

apa korang fikir masa tgk gambar ni?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

hahahaha....korang terpedaya kan?



p/s: sedih bila tgk anak burung mati depan mata aku masa kursus ari tu...mula2 nyawa2 ikan, pas tu terus dia pergi...sedih giler sbb aku tak tau mcm mana nak selamatkan dia...huwaaa!!


sumber: email

45 comments:

My Little Diary said...

takper wida...jgn susah hati, burung tu dah masuk syurga pun...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

tersenyum ku dikala ini :)

bujal X said...

sebab tu bila orang cakap "aku nampak dengan mata kepala aku sendiri"

saya malas nak percaya abis~he~~

Arief Arf said...

dah byk kali gak tengok ni..
haha.. kelakar la anjing tu.. X)

myamyza said...

kehkehkeh.. dah diduga anjing yang bersamanya..

Ena said...

hehehhe..

aku terpedaya.. dah tau dah.. mesti terkena ni.. :P

sha a.s said...

ahaha..x terpedaya la da...psl aku penah dpt email tu....ehehe

Zura said...

wow..terpegun dengan bulu anjing tue yg serupa rambut...hehe

lydzar said...

mesti la ingat laki tu tgh peluk perempuan..

erm kenapa ngn burung tu? jatuh pokok ke?

liyana said...

memang rare muke anjing tu, hahaha

wahida said...

lydzar: burung tu terbang terlanggar dinding hotel....huhuhu....

wida said...

ihiks..dating dengan anjing rupernya

NM02 said...

naper kau tak buat cpr kat burung tu jah?????????

kalu tidak mesti dia selamat

qemaishak said...

wah memang terpedaya ni haa hehe

MommyAqil said...

hikghikhik...mmg terpedaya sungguhla...mati2 ingat pompuan..hikhikhik..

wardah said...

sudah ajal burung itu Da, jangan ditangisi..

aLya maNip said...

hahaha..ingatkan dating ngan awek tadi..hihihi

adoi..sedihnye..da ajal burung tu kot.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ok2..aku tertipu..:-P

aDieyZa said...

oh, zana tertipu!!! jahat eh kenakan zana.. majuk ah!

TiKa LEh said...

sy terpedaya dgn akak..hahah

munna said...

hilang stress ptg ni bila tgk gambar ni....

dwaty said...

hahahahaha..... aku terpedaya.... happy mothers day....

sarah-najwan said...

xde pompuan hanjin pun jadilah buat teman..ehhee

somi akk bela burung..hehe

MasZuber said...

huhuhu

rambut dia agak lain sket dari pompuan, heheee sah ia memang hanjing ;)

cheqna said...

hahahahahaha
cheqna dah agak dah tu hanjing....
=)
lalalalala sambil berlalu pergi

mama iris said...

tp jeles pulak tgk rambut dia cantek.....hahaha....

..::SangRatoo::.. said...

mmg Dasarrrr ini anjingg..hehehe :P

CGG said...

haha
serius terpedaya:)

hehe

baincardin said...

haha..sabo jelaa....^_^'

nurkass said...

hampeh..!
sebijik cam rambut perempuan dr belakang..

eelobor said...

sudah terpikir ada sesuatu yang tak kena dgn gmbr tu bila baca tajuk, tp tak terpikir lak pasal si anjing tuh. hareeemmmmmm

Mamamya said...

serius aku t'pedaya....;P

waaaaa....rindu sama ko!! sori aku lambat sampai sini....malam bari hegeh2 meronda...ank2 x sihat lorr...;( haihhhh...t'mengadu nasib lak.....

p.s:wehhh...aku dah sukatkan ko punya resepi apam dot2 tuh...nnti free2 aku buatkan n3 utk ko eaa...

NzA said...

suspen jerrrr.....

jeBateja said...

cisss.....tertipu nyah.....ahakz....auwwww

Yan said...

dah lama tak datang sini.. masalah sikit.

apa2 pun akak sure gelak kalau mai blog wahida...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

adeii..tipah tertipu dh..hehe.. ;)

Bigdaddyz said...

sebenarnya kena tangkap dan goreng....ye ker...




salam:)

HonEyBuNNy said...

wahhh..

datang blog neh sambil tersenyum....mmg terkena lah..hehe...

Citarasa Rinduan said...

hehehe..
entry nie buatkan ayu bertambah SEJUK

wahida.. selamat kembali...

Softtouch [Hanim] said...

sy rindu!..

lamnaya awk menyepi...rindu ngan celoteh wahida...

azian said...

heheheh...
lawakkkkk....
eh, sy pernah g kije nagis2 bawak keta sbb nampak anak kucing 3 beradik mati bergelimpangan kat jalan...sape la yg bodoh g buang kucing kat jalan takde umah atau kedai mkn tuh....!!!

Mama Gee said...

mula2 mama terfikir ~ ni mesti org lelaki jugak yg berambut panjang...
sekali silap juga daaa...hik2....

**takpe..burung tu dh tentu2 masuk syurga,,, :)

Dilla Ady said...

hahahah...ingatkan pompuan la tadi yg dipeluknye...rupenye hanjing...

penah gak tgk kucen mati depan mate...nangis teresak2 sebab tak tau nak watpe nk bagi die tak sakit dicabut nyawanye...

ieda said...

adehhh tertusuk sembilu :))

nurkaloi said...

heheheh memang terpedaya laaa
hahahaha cunn punyer anjing