nuffnang advert

Tuesday, May 10, 2011

oh, aku sgt teruja!!

Selamat pagi semua....
nak citer ni yg aku ni sgt lah teruja bila dpt kad hari ibu dari anak aku si abang yg notti tu....kad ni dia bagi hari Jumaat lepas...

kad ni dia buat sama2 ngan teacher dia....tapi yg banyak design of coz la teacher dia...hahaha!!! dia tinggal kaler dan lukis sikit2...tak kisah la kan...nama pun budak 6 tahun....janji anak aku gigih siapkan kad ni utk aku...mak sebak nok....

moh kita tgk apa isi dlm....part ' i love u mom' mmg buat aku terharu....siyes!! sob sob....siap ada gambar anak aku...

mama pun sayang abang jugak lah!! sayang giler kat abang!! abang belajar rajin2 tau!! mama sentiasa sokong abang apa yg abang buat...

nnt bila abang besar, abang boleh tgk balik kad ni...pas tu sini...yg pasti kad tahun ni jauh berbeza dgn kad tahun lepas...hehe.....


p/s: si abang ni pun dah tau kalau aku snap gambar sana sini dia mesti ckp kat aku...mama nak masuk dlm blog ye mama....kihkih....

49 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wah..terharu tuh!ku jugak belum tiba mase nyer sb syahmi tak paham ape lagi..hehehehe..

cheqna said...

wah...sweet r....

ZSqueenbee said...

chomellnyeee..msti terharu kn..card yg cute..dia ke yg tulis kt cover card tu??kemas je tulisannye..Selamat Hari Ibu kt akak!!

My Little Diary said...

huhu terharu sungguh
bestnyaaaa

qemaishak said...

terharu weh anak 6 tahun kasi kad camni...bagus cikgu-cikgu dah ajar anak murid hargai ibu camni kan..

nurkass said...

uihhh..
hensem nye anak ko wida..ngeh..ngeh..comeylah dia senyum..

aku yg bc ni pun rasa terharu..cantik kad tu..

MommyAqil said...

Wah cantiknya...terharu kan kalo terima kad comel ni dari ank kita..congratz Wahida dan Happy mother day!!

kayzie said...

sob..sob..terharu gak tgk kad tu kak..tak sabar tgg faris pndai wat kad sndiri..thun ni..buat ngn ibu dia..hehe

NM02 said...

nnt pegi pusat sains ye bang...

sha a.s said...

so sweet :) happy mother's day buddy :)

Mamamya said...

sungguh lah..aku pun terharu masa anak2 hulur kad ucapan sempena hari ibu ni....w'pun aku tahu mmg teacher dia yg tlg buatkan..tp semangat n keikhlasan hati anak2 tu yg penting....

selamat hari ibu......:D

Kakzakie said...

Wahida.... anak kakak pun sama kalau dia snap gambar mesti dia kata nanti mama boleh masuk log mama.

Abang dah makin bijak. Cantik dia melukis. Anak kakak tak de sorang pun yg pandai melukis. Macam mama dia juga....

Arizakiah said...

oh..so sweet..akak pun masih menyimpan kad hari ibu yang anak akak buat sendiri semasa dia di sekolah rendah dulu..kenangan terindah.......

~ yus ~ said...

apa yang anak2 beri pada kita mmg buat kita terharu kan...

Aqil dan Alia pun sama, nampak akak snap gambar je, ayat yang keluar dari mulut diorang," Ibu tu nak letak kat bloglah tu..."

:::senyum:::

kasih.annur said...

huhuhu..best nyer.......

rasp said...

mmg touching oooo dpt gift dari anak2...
tak kira mahal or murah...
feel dia lain macam kan :)
hepi mom's day sis!

sahromnasrudin said...

dia pemnat selangor ke?? baju merah kuning la heheheeee

miss Fyqa said...

bijak..bijak... :)

Yan said...

So sweet. Happy mother's day dear..

Pala Maldini said...

Good boy!

eB ezrin said...

eeee comeinyer... aku bagi 3 bintang :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor...terharunya..auntie lak yg terharu..sob2..sonot eh..tak sabar nak tunggu kad dari rafiq..:-P

bonda dadif aka akish said...

wahhh best!!

tak sabo tgu dadif beso....nak jugek dia buat camtuh..

Ena said...

behnyer..

tak sabar tunggu kakak dah besar gitu & wat kad gitu.. kalo ler kreatif?? heheh

sweet lah abang.. memg terharu..

chichi said...

bagus la abang ni...belajar pandai-pandai tau bang..boleh jadi menantu untie yan...huhuhuhu..

eLLy said...

alololo tomey nye .. soo swett ;p

sisdee said...

bestkan dpt smthing dari hasil tangan anak2 heheheh..sgt sweet rasanya :)

Daddy Ziyyad said...

aku tau perasaan nya bagaimana..walaupun anak aku baru 2.5 tahun dan tak pandai buat kad..ekekeke

Selamat Hari Ibu Wahida!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sweetnye..mesti sonokkan dpt kad dr anak2..X sabar gak nk tunggu Qis besar..blh bg mummynye kad mcm ni..owh..terharu rasanye.. ;)

dwaty said...

happy mothers day....

Mama Gee said...

lawaa kreatifnyaaa... :)

MasZuber said...

abg pandai jage hati mama yea..

Dilla Ady said...

saat2 camni la yg dilla pun tunggu2 tau...suke kalu anak wat camni walaupun cume sekeping kad...

selamat ari ibu jugak kt wahida!

sW33tdARLiNG said...

tak sabar pulak nak tunggu Zulfan masuk sekolah... dia pun dah minat sangat melukis n mewarna

dieya said...

chomelll! pandai abg buat utk mama yek!

sarah-najwan said...

mmg terharu kan..
walaupun sekadar kad buatan sdiri anak kita..itu lah yg mengujakan..

selamat hari ibu wahida...

Hanis Azla said...

ala comelnya.. seronok hati mama terima kad yg cantik dari abang tu yer..

IDAZS said...

so cute ok!
mesti rasa terharu sgt2 bila anak bg kad kan?

mmm, bila la zarin pandai nak buat kad yea?? huhuhuhuh

munna said...

TERHARUNYA BILA DPT KAD YG ANAK KITA BAGI... TAK SABAR NAK TUNNGU ANAK MUNNA BESAR DAH NI

IMANSHAH said...

Happy mothers day wahida

NzA said...

mmg bahagia bila sntiasa diingati..
Selamat hari ibu...

Ati Masrif said...

tak kira camne rupa kad tu
pasti dah buat kita terharu kan :)

Arief Arf said...

fuyyo cantik tuu! congrats!

wida said...

Alolo..sweetnya.
selamat hr ibu sis:)

mama iris said...

kretip gak anak terunaaa......

ieda said...

bestkan .. akak baru dpt semalam .. nanti2 nak upload .. tapi x cantik pun .. ok lah kan wa janji dia ingat nak beri kita kad :)

~aSHa~ said...

COMEY nye kad tu...

sy pun dah dpt kad tu ari ahad....

adik lak bagi bunga...

amirah said...

lahai sweet nya..bila la Ahmad reti nak buat kad camni

kasihredha said...

so sweet