nuffnang advert

Tuesday, March 17, 2015

Malam Penghargaan 2015

Assalamualaikum semua...

Tanggal 13/03/05, telah diadakan majlis makan malam ofis aku...
Atau nama majlis tu Malam Penghargaan 2015.
Majlis untuk meraikan staff kata ko...hehe...

majlis bermula jam 8 malam...

belum ramai lagi yang sampai...
tertera kat skrin tu, staff sedang ditemuramah..
kiranya ada sesi red carpet la kat luar tu...hahaha...
pic aku kat red carpet masa sesi interview tu takde...huwaaaaa...
mana ntah laki aku masa tu...huhu...
laki aku merangkap photographer aku untuk malam tu...

tema untuk majlis makan malam tu adalah Color Block...
tapi tak semua pun pakai color block...termasuk lah aku...muahahaha...

Pak Menteri kami yang kami sanjungi...
Dato' Seri Mustapha Mohamed atau orang selalu panggil dia dengan Tok Pa...
dia ni best, berucap tak yah tengok teks...
selalu aku perhatikan dia, teks dia tu hanya sebagai guideline dia sahaja...
selebihnya dia berucap dari hati dia...
laki aku pun selalu puji Tok Pa ni bila beliau berucap...

 our VVIP malam tu, menteri, timbalan menteri, chairman, CEO..

malam tu aku dapat Special Award weiii...
alahai, terharu pulak...ekekek...
masa aku dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) tahun lepas tak merasa dapat dari tangan Tok Pa,
akhirnya dapat jugak merasa naik stage dan bergambar bersama Tok Pa untuk Anugerah Khas ni...hehe..

dapat sijil dan duit...
sebab aku pernah menang Spelling Bee hari tu,
so, ofis bagi reward la...gitu...
Alhamdulillah, rezeki anak2 lagi...
tak putus2 rezeki anak2 mama...

dah amek scroll dan replika,
stay dulu atas stage...


sesi bergambar dengan VVIP...heheh...
ada 13 staff yang menerima Special Award ni...
tahniah semua!!

artis undangan kami malam tu, Elizabeth Tan...
eh, korang kenal dia tak?
dia ni femes sejak lagu dia Havoc dan Knock Knock viral kat youtube...
sekarang dia dah jadi artis bawah naungan Faizal Tahir...

dia nyanyi 6 lagu malam tu...
termasuk lagu femes dia Knock Knock tu...

bersama my big boss, En. Wan Latif..

bersama geng capati...Noreen dan Danah...
mek jah tak datang malam tu...anak demam panas...
so, kami bertiga je la...
itu pun aku tak boleh lama dengan dorang,
sebab aku ada tugas besar malam tu...
si Danah pulak terlibat dengan persembahan koir...
so, masing2 bz malam tu...

janji ada gambar bertiga...dah cukup buat aku hepi...
tengkiu korang bagi support kat aku malam tu...
support apa? nnt lah aku citer...

my lovely friends...
masa ni dah habis event pun...
sebelum balik, kita posing dulu la...
hensemnya laki aku malam tu...hehe...
#sukahatiakulahnakpujilakiakuhensem

 di bawah sinaran lampu...

ko mampu, majlis makan malam pun sempat nak bergosip?
hehe, tapi gosip kena postpone dulu sebab tak nak spoil mood malam tu...muahahahaha...

 datang dah perangai giler si Danah...ekekek...

kawan yg sentiasa ada bila susah dan senang...
love u, Danah!


 bersama Elle...

korang layankan je la...
banyak lagi pic sebenarnya, aku je yg tak lalu nak upload semua...



 weiiii, gambar kita masuk majalah ofis la weiii...ekekek...

bersama kawan2 ofis...
kawan2 yang sporting bila masing2 mengenakan color block mengikut tema..

 bersama our Deputy CEO...Dato' Dzul...

di atas red carpet...
backdrop kat belakang tu korang boleh nampak tertulis pelbagai negara...
itu lah branch ofis kami kat oversea...
ada lebih kurang 50+ cawangan ofis kami kat oversea...

tak sempat nak bergambar dengan hubby kat meja makan...
macam aku cakap, aku bz sangat malam tu..
so, jadinya bergambar kat depan lif pun jadik lah...hahaha...

tengkiu so much pada hubby tersayang sebab uruskan anak2 malam tu..
hubby balik rumah dulu hari tu,
settlekan anak2 dan hantar anak2 kat rumah pengasuh malam tu...
aku pulak tak balik rumah sebab terlibat dengan rehearsal sampai ke petang...
jadinya, aku bersiap kat ofis je la...huhu...

eh, siapa pompuan cun kat rostrum tu? ekekek...
ok, ni lah tanggungjawab besar aku malam tu,
aku emcee of the day oiiii...
nantilah, aku citer pasal emcee ni esok lah ye...
aku teroka satu lagi bidang baru dalam kerjaya aku, EMCEE!!
wink wink...

22 comments:

Khai♥Rin : anies said...

wahhhh tahniah2!!! bleh blanje kami kepsi seketui

pasni bleh geng dgn mahadzir lokman ;-)

tiga lalat said...

Salam. Hee tahniahnya mak pompuan cun kat rostrum itu. Gudjobb ;D

Nurzakiah Hanum said...

terbaik la
bakat terpendam nie
hehhe
tahniah beb

Mona Lea said...

mesti suara sedap ni boleh jadi mc

Eye_nee said...

Perghhh...YEMCCCC ko mlm tu ekkkk...akk ko ni nmpak brutal..tp depan khalayak gua ada penyakit seriauuuu...

akubiomed said...

Bertuah badan mendapat anugerah dan diraikan.

idzwa kamaruddin said...

wahhhh bagus bagus ko weh!

GREENJADE said...

padan la mcm ku kenal aje pompuan EMCEE tuuu...hehehehe


tahniah beb!

mamawaiz said...

tahniah kak...
wah jadi emcee, hebat..hebat.

Diana Rashid said...

Cantik nya Ida..
dah jadi emcee...naik pangkat sikit dah tu..hahahaah,...

AnneRaini said...

phewwwitt...hebat ko skrg.. belanje sate..haha

Fiza Rahman said...

Tahniah beb. Wah...jadi emcee tu ☺

NM03 said...
This comment has been removed by the author.
rasp said...

congrats sis...
dpt award...
dah tu jadi emcee plak...
perggghhhhh...
so proud of you my fren!

rasp said...

* opppsss lupa nak habaq...
nasi lemak kat hatyai tu bagi tekak i sodap...
ayam goreng dia pun sodap...
plus sbb lapaq hehehehehe...

eima said...

Hebat tu jd mc

NEKCIK said...

wamboii lip lap lip lap makngah..
Tahniah Wahida..alhamdulilah semuga terus berjaya cemerlang amiin

Nurulhuda Abdul Latip said...

Cantik kau...fuyoo mc depan menteri tu..Tahniah beb!

Elle Kamarudin said...

tumpang copy gambo hehehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
tahniah yer
rezeki anak2 kan3
alhamdulillah

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki.. Tahniah..

YattAkasah said...

makeup cntik! tudung tu alahai mahalnyeeee