nuffnang advert

Thursday, March 12, 2015

gambar2 sebalik tabir Koh Samui

Assalamualaikum semua...
lambatnya update hari ni....
pagi2 dapat call yang buat aku berangin...
memang kena tengking la dengan aku...
rasain...salah ko sendiri, so selayaknya ko kena maki dengan aku...
hahaha...

dah, abaikan panggilan tu...
moh kita layan gambar2 belakang tabir sepanjang kami berada di Koh Samui...
tapi gambar agak berterabur, harap diampunkan...
tak ikut susunan...

 di KLIA 2, tgh scan passport...

depan bilik mek jah nak ajak dia minum teh tarik sama, tapi dia tak mo sebab nak manja2 lebih dengan laki dia malam tu dalam bilik, so, dia tak nak follow kami...

alih2 kami tgh bergurau senda laki bini tgh minum teh tarik,
mek jah n the gang sampai..
sempat pulak dia snap pic kami tgh bergelak ketawa gituwww...

 korang mampu sampai masuk dapur restoran nak buat air sendiri? hahaha...

 i like this pic sooo much! candid sangattt!!

 ni kalau cik ta ngan zain saidin tengok, nangis bak hang!

 kehkeh..

 santai habis laki aku dalam ferry...

 hensem laki aku pakai snow cap...
#sukahatiakulahnakcakaplakiakuhensem

 gelak gelak tengok peta nak cari Lamai...

 kali ni serius, nak cari Perkampungan Melayu...

 rindu korang!

baru balik berkayak...
agak penat...so, layan perasaan...

masa ni kami ada nampak dolphin berenang2...
semua pun menjerit excited...
tapi kami tak sempat snap pic dolphin tu...huhu...
sebab dia buat aksi cepat sangat...
sweet moments sangat masa dapat tgk ikan lumba2 tu...
so, takde dolphin, aku tepek je lah muka aku...muahahaha...

dalam ferry menuju epot Surat Thani, kami makan megi dlm ferry...
mmg layan abes...

 amboiii ko jah...kemain garang...

tq n credit to mek jah untuk semua gambar di atas....
yang bawah ni pulak semua dari camera aku...



 ko ingat ada wifi ke kat tengah2 pulau tu wahida oiiii....

antara sweet moment kami...
santai2 dalam ferry...
alahai...kalaulah boleh travel berdua selalu macam ni...

 amboi laki aku, suka snap candid tau...

mek jah kalau dapat buat lawak,
mmg aku akan bantai gelak sakan la...

isu dia pasal spender nenek...
ha, korang mampu masa travel sembang pasal spender nenek?
hahahaha...

tgh isi minyak...
kami bajet2 isi minyak motor,
lagipun minyak kat Thailand mahal weiii...

amboiii...pengantin basi ni...
tak nak kalah....kahkah...

 ha, dah kenapa tercengang kat situ?

pun sweet moment jugak...
gelak2 sembang laki bini...

 sambil tunggu our shuttle...

 buat hal sendiri...

 posing lagi...

 dan lagiii...

 ahli nasyid Al - Raudhah...

 choiii sangatttt...


gituwwwww...

 ehem ehem...

 saja nak bagi korang meluat....

 bila dah takde keje....

 hajat di hati nak join berbikini macam dorang...tapi tak kesampaian...kehkeh...




 motif???

ekekek...

diakhiri dengan gambar paling aku suka...
tq so much hubby kerana membahagiakan diri ini sepanjang sepuluh tahun usia perkahwinan kita...
setiap hari i berdoa semoga hubungan kita kekal hingga ke Jannah...amin...
i love u so much, hubby!!







itu je la gambar2 yang tak sempat aku blog kan dalam entry...
aku abadikan dalam entry ni...
tq pada korang yang sudi baca short trip n3 kami di Koh Samui ni...
kalau korang meluat ke apa ke, aku mintak maap la ye...
dah nama pun honeymoon trip, haruslah ada aksi manja laki bini. gituw...
kehkeh...

21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow terbaik la
gambar semua cantik2

Cik Ecah said...

wauuubnyak gambo gatai2 dgn lakii behind the scene ni hahahaha...

nokkk karipap sardin ada...dun worry muah

tiga lalat said...

Salam .Hee gambar paling atas tu tgh scan paspot tu memey terbaik. Bersusun-susun gitu.

AnneRaini said...

harus kumpul duit ajak laki gi honeymoon jugak..kehkehkeh

Chekgu Azrine said...

bestnya dapat ke koh samui...
gamabr semua lawa2..

sw33tdarling said...

tak tahu nak komen aku.. aku layan jee gambar2 ko semua...

Kniedaz said...

wah...sweet la sis...suka tengok korang..share rahsia bahagia..ehehe..en.suami saya tak suka bercandid..walaupun saya suka ehehehe

mamawaiz said...

wah romantiknya kak suami isteri.
bagus suami kak, senyum sokmo..hehe

Khai♥Rin : anies said...

itu yogauntuktangkapgambarje ekekekeke...

anni 20th g Maldives plak ;-)

Mona Lea said...

romantik betul....gbr dlm feri yg cantik tu

NM03 said...

1. aku suker gak gambar candid atas feri tu, ko perasan tak candid tu ade acik n yan sekali. mmg betul2 candid ah..

2. arghhhhhhhhhhhh... ada dua keping gambar mamat hensem tu... owhhh apekah, mimpi ngeri tau!

3. trima kasih sebab tak masuk gambar aku tgh baeh punye tonggeng. hahahaha

Tihara said...

akak suka gambar wahida yang termenung tengok feri tu :)

eima said...

Aminnnn...... aku tumpang hepi wei ......

rasp said...

sronok kan bila holiday ada mamarazzi ikut sama...
dpt gak gambar2 candid yg mantops...
suwit and loving kapel...
suka tgk...

Rinna said...

Wow romantik gitu.. Moga berbahagia selamanyaaa.. :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
motip sangat hokeyh gambor ngetest ayor laut tu :P

ummi_khalish said...

smoga bahagia milikmu sampai syurga..

yen(toka ziizokukuto) said...

kak,,kat situ apa special dia eh???,,,yelah,,,klau macam krabi,,pantai dia cantik..

Alin Marlini said...

beb...tak meluatpun..lantak hanglah..dah kawin pun..peduli apa org kato..anyway...korang mmg so sweettssss like candy crush

Emy Tak Kecik said...

tetibe rasa nak g koh samui :D

Lynn Kongzhu said...

As Salam. Nak tanya, rate di boonjumnong tu semalam berapa eh?