nuffnang advert

Tuesday, January 6, 2015

cek nuffnang dah sampai...yeayyyy!!

Assalamualaikum semua...

macam biasa, setiap petang balik keja,
aku akan check peti surat aku,
dan macam biasa jugak lah,
surat2 mintak hutang yang banyak sampai...hahaha...
tapi ada sekeping surat bikin aku happy semalam,
cek nuffnang aku dah sampai!!
yeayyyyy!!

selamat sampai kat tangan aku
cek nuffnang kali ketiga


rezeki anak2 lagi...Alhamdulillah...
tengah berfikir nak buat apa dengan duit ni
duit menang spelling bee tu ari
dah belanja anak2 main bowling
kali ni dengan income ni
rasanya nak bawak anak2 mandi theme park
atau makan seafood kat bagan lalang ke
tapi aku sedang looking forward
nak pegi chemistry cafe kat shah alam nun
siap dah follow instagram dorang...hahaha...
(oh, yang ni wajib terjah sooner)

ermmmmm, tengok macam mana,
anak2 masing2 tak berapa sihat...
kang dah baik, kita plan tengok macam mana
kali ni, mama belanja!!

sekali lagi, tengs pada yang sudi membaca blog ni.
blog ini perlukan anda semua untuk terus bernafas.

tq nuffnang!
tq readers!

mood: happy

eh, hai stalker!!

41 comments:

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah :)

eMMe said...

Alhamdulillah....byk tu kak ida dpt.. rezeki anak2...

Kayu Manis said...

alhamdulillah

Mar Mansor said...

alhamdulillah..rezeki anak2..berapa lama kumpul tu dapat banyak camtu

Nazayiena Ayiena said...

Alhamdulillah...byk tu ida.

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Tahniah... berapa lama menabung tu...?

safurara said...

manyaknya kakkk! sonoknyaaa! sy ni baru 150 je dlm acc, huh bila nk penuh x tau.

Jueliza Jamani said...

Alhamdulillah...

Lynn Hamzah said...

wow...banyak tu...lepas stay hotel satu malam...

wa said...

Alhamdulillah..rezeki tu..

MG schmidt said...

wah! ni utk sebulan ke?
hebat ni :)
tahniah!
suka la anak2 bwk p themepark nnti ^__^

fazianbatrisyia said...

rezeki thn baru....tahniah

eima said...

tahniah ..... byk tu amount nye .....

Nur Inani said...

alhamdulillah. rezeki awla tahun baruu :D

CikSiti said...

alhmdulillah =)

Fazleyatul Aini said...

fuyohh
kita punya nuff hidup segan mati segan hahaha

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah rezeki. Tahniah babe, Banyak juga tu ☺

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah.. rezeki anak beranak tu wahidah ... akak punya cek tak sampai lagi huhuhu

Carl Lesmana said...

Kerlassss kau kak. hahaha tahniah and alhamdulillah.

akubiomed said...

Yeay, dapat cek daripada Nuffnang. :)

Nur Farini Zakaria said...

t ley ar blanja ktorg skali kak..hahahahah

Diana Rashid said...

Alhamdulillah..Kira nya ni bonus awal tahun la..hheheh

Daddy Ziyyad said...

perrrghhhhh..mahsyuk tu nok :P

belanja aku makan cheese nan la..wakakaka


ps: studio wife aku kat klang sentral la :)

AnneRaini said...

byk tu babe.. eh transaction fee tu RM1 kan? aku confuse apsal aku punye smpi Rm30.. bila aku tnya nuffang knpa kurang RM30 die kate tu transaction fee..perghhh sakit ati woii..

mamawaiz said...

masyukkk tu kak..
tahniah tahniah

whitecappuccino said...

bestnyer! tahniah!

Kakzakie said...

Alhamdulillah rezeki tahun baru tu Wahida. Siapa lagi nak dikongsi kalau bukan anak-anak dan suami kan..

Ema Johari said...

Alhamdulillah, rezeki untuk anak-anak..

rasp said...

Alhamdulillah....
so bila mau date? ngehehehehe...

JunAina said...

Akak dok tunggu2 jugak nih!

Amanda Suria said...

wah..rezeki tu nok...aku pun tgh menunggu cek aku ni...kat nuffnang account cakap Sent dah...tp xde pun sampai2 lagi...

LYAfrina said...

alahmdulillah..
rezeki tahun baru

Qaseh Vee said...

banyak tu , belanja lah kita sekali ... heee

nuyui a.k.a miss YUI said...

Wahhh byk...
brape lama peram tu kak?_

jeBateja said...

umang aiiiii.....ompek ratus.....kayoooooo

ewanthology said...

chq nuffnang saya pun dah sampai...tapi xdelah sebanyak tu... hihi

Nieda said...

Selamat tahun baru dan maulud rasul

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki..

aLyNnZ said...

rezeki tahun baru alhamdulillah..

kartunis hina nabi ditembak said...

give more to get more,

rajin ler click blog kawan untuk ramai kawan click blog kite

tapi nuffnang ni mmg teruk dapat dri sykt bnyk tpi byr kite sikit



http://toadjitsu.blogspot.com/2015/01/kartunis-hina-nabi-muhammad-ditembak.html

dinda.teJa said...

bestnya... nk jugak nk jgk..