nuffnang advert

Monday, January 5, 2015

kahkahkah

Assalamualaikum semua...

Kat whatsapp, aku ada beberapa grup
Salah satu grup aku adalah grup geng kerja aku
Grup ni dah lama wujud, dah bertahun
Of coz grup ni wujud untuk bincang hal2 kerja
Tapi mengarut pun banyak jugak...hahaha

Tapi budak2 dlm grup aku ni, tak boleh typo sikit
Ko typo, siap lah ko kejap lagi
Kena bahan kaw kaw punya..kahkah...
Ko salah taip 'kahkah' pun ko kena bahan...

korang abaikan apa isu yg kitaorg sedang bincangkan ni
concentrate kat dialog yg aku highlight kan tu
kan aku cakap dah
mmg tak boleh typo sikit...

kahak berhajah tu memang win lah!

kahkahkahkah...

15 comments:

idzwa kamaruddin said...

hahahahahaaa...

whitecappuccino said...

lawak hahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

Huhu...

AnneRaini said...

kahkahkahkahkah...

Rinie Borhan said...

haha..kalau dah kumpul kengkawan kerja mmg gitu gayanya kan..

Diana Rashid said...

kahak kahak masa balik mekah kot..kahak berhajah namanya tu..;p

idzwa kamaruddin said...

aku dah buat pop up window utk komen ;)

rasp said...

hahahahahahah...
kahak pun leh dpt hajah ek...
hahahahahaha...

wahida said...

idzwa: ok, best!! tq beb!!

Cikgu Ma said...

boleh gelak sampai kencing mcm ni...haha

Mar Mansor said...

gitulah kan..memula pasal keje pastu mula merapu

eMMe said...

HAK HAK HAK... LAWAK KAK IDA..MMG TAKLEH TYPO..KENE BAHAN LE JAWAPNYA...

eima said...

dasat betui ... mmg betui2 baca ....klu aku tgk hujung je .. hebat betui opismate ko shida tu kan

safurara said...

hahahahaha.amboi sampai berkahak pon keluar.hahaha

LYAfrina said...

hihi..
macam2