nuffnang advert

Wednesday, March 12, 2014

top this week (Virtual Malaysia)

Assalamualaikum semua...
hari ni serba tak kena, nak update benda lain, tapi henfon pulak tak bawak...arghhhhh...
sudahnya update je la apa yang terlintas di fikiran...benda yang boleh di printscreen je, tak yah pakai kabel bagai....

ingat lagi pasal artikel aku tentang Toys Museum, Penang yang terpilih untuk diulang siar di dalam website pelancongan Virtual Malaysia?
kalau belum baca, boleh ke pautan ini untuk baca...entry aku tu mcm yang kat atas ni lah...
dah genap seminggu artikel aku tu disiarkan di dalam Virtual Malaysia dan sekarang tidak lagi berada di front page...huhu

tapi seronok rasa hati bila tengok artikel aku tu 'top this week'.
dan seronok juga rasa hati bila tengok dia berada di ranking pertama carian dalam Virtual Malaysia untuk minggu ini.
memang berharap sangat apa yang aku review sepanjang aku travel boleh membantu pada yang ingin melancong ke Penang , bukan saja di Penang, mana2 tempat yang aku pernah travel harap boleh membantu juga..

sama2 kita jayakan Tahun Melawat Malaysia 2014,
pada yang ingin membaca artikel aku di dalam Virtual Malaysia, boleh klik sini
terima kasih pada yg sudi LIKE, anda yang belum LIKE, boleh klik sini... :)
terima kasih sekali lagi pada Virtual Malaysia kerana memilih artikel dari blog ini.


serius, bukan entry ini yang aku nak update sebenarnya pun, aku nak up citer lain neh....
huwaaaaaaa, serius marah dgn diri sendiri bila tertinggal henfon....grrrrrr...

17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

NM03 said...

gud job. tahniah!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, selamat pagi. alhamdullilah. taniah ya. hehee sheila singgah dan menabung nuff sini ~~~

.:fyzz:. said...

wahh..cayalah...masyuk..aku rasa nok..sbb ramai dok search sbb nk cuti sekolah dh kan...

Anonymous said...

Aku pi pneng haritu pun refer travelog ko juga nok, tu yang sampai toys museum sampai HRC semua tu =)

-dakpink-

JunAina said...

Kalau akak pon mesti senyummmm sampai telinga Wahida. Tahniah.

amirah said...

wow...congrats nok...

attyfir said...

Tahniah ida..info berguna tu

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Khai♥Rin : anies said...

tahniah...
lunch hour blk umah amik hp ;-)

wahida said...

khairin: rumah aku kat rawang nok, ofis kat kl...jauh tu...huwaaaaaa

Fai CeritaCinta said...

wahhh bestnye.. tahniah kak :-)

ewanthology said...

hebat

diana said...

tahniah..:)

akubiomed said...

Rekod yang bagus. Tanniah.

norhidana miswan said...

tahniah kak....

ietams said...

bestnya.. tahniah ye