nuffnang advert

Thursday, March 6, 2014

artikel blog MY ALL telah di'republish' dalam website Virtual Malaysia

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, terkejut dan sangat tak sangka bila salah satu artikel dari blog MY ALL ni, terpilih untuk di 'republish' dalam salah satu website pelancongan Malaysia.
setelah beberapa perbincangan dilakukan, akhirnya saya setuju artikel saya di'republish' di website Virtual Malaysia.
dan artikel yang terpilih itu adalah artikel Toys Museum, Penang.

dan jika anda klik link Virtual Malaysia, korang akan nampak artikel saya mcm ni lah,
ada gambar spiderman tu, itulah artikelnya
please 'klik more' untuk baca lebih lanjut
artikel ini juga telah ditranslate ke Bahasa Inggeris
tak perlu scroll jauh, kerana artikel ini berada di front page
dan saya sendiri kurang pasti berapa lama artikel ini berada di muka hadapan


dan ini pulak versi kalau tengok kat henfon
feel free to visit this website Virtual Malaysia
dengan rasa berbesar hati dan penuh rendah diri mohon korang LIKE, share atau komen artikel ini.


terima kasih kepada Virtual Malaysia kerana memilih artikel dari blog ini.
saya anggap ini satu penghargaan terbesar sepanjang saya berblogging.


terima kasih kerana menyokong MY ALL.
pada anda yang telah LIKE, dan bakal LIKE, korang mmg best, stylo! ;)
lagi stylo jika anda dapat share link artikel saya tu dengan kawan2 yang lain ;)
sama2 kita jayakan Tahun Melawat Malaysia 2014.



(malu pulak bila tengok balik gambar aku tiru gaya Smeagol dalam artikel aku tu...hahaha)

32 comments:

.:fyzz:. said...

aKU first...yey...baidewey tahniah nok..rejeki ko ber blog..n rejeki si junior

Nurzakiah Hanum said...

TAHNIAH

:: Mrs.Eady :: said...

rezeki baby :)

JaSSNaNi said...

bertuahnya wahida.. tahniah yer..

wahida said...

all: terima kasih, jangan lupa LIKE ye.. ;)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh bestnya. sheila selalu join event Virtual Malaysia ni.. tapi takda entri2 menarik nak dibawa masuk. hihi. taniah sis ~~~

wahida said...

sheila salim: oh ye ke, aku ni pulak baru tahu pasal virtual malaysia ni, kalau tak dpt offer ni, sampai sudah aku x tahu wujud website ni...hahaha...

Sue-Rya Qistina said...

rezeki baby ni..alhamdulillah..

NM03 said...

tahniah jah... nnt banjer aku eskim tau... rezeki baby namanya ni

Rai Ourkizuna said...

wahh..retis ko nokk.. rezeki rezeki...

eima said...

hebat hebat ... yeay
tahniah kak

Cho Zila said...

amboi menariknyer.. kalau akak pun gembiranyer.. ini satu penghargaan kan... tahniah dari akak...

Ayu sukatiakula said...

rezki anak ni..tahniah

norhidana miswan said...

tahniah kak... tumpang bangga tau...

che mid said...

Proud of you girl!! Yeah!!

Daddy Ziyyad said...

tahniah nok...

ain.ya.nun. said...

Tahniah beb!

akubiomed said...

Tanniah. :-)

Fiza Rahman said...

Tahniah. Makin femes lah blog My all ni ☺☺

Amanda Suria said...

Congrats beb..wah bertuah badan.....

attyfir said...

tahniah ida.

diana said...

wow..hebat..
tahniah ye...

JunAina said...

Wahhhh...tahniah Wahida!

Anonymous said...

tahniah kak, walaupun akak ckp lain omputih tu paham lain. hehe.

sy tumpang bangga..

*∽ IZAN ∽* said...

fuh glamer gitewwwww. tahniahh!

Tihara said...

alhamdulilah, tahniah wahida
akk memang suka gaya tulisan awak..santai :)

Wak Gelas said...

terbayek cik kak wahida., tahniahh ;)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah akk.....

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH3!!

D_08 said...

tahniahhh..... mmg terbaek laaaa

ini mini said...

tahniah dik...tq tlg promote penang...rajin2 la mai sini...okess...

amirah said...

makin gelemer la ko nok...hebakk...tahniahhh