nuffnang advert

Wednesday, October 16, 2013

tiada kaitan dengan gambar


hari ini mengantuk
hari ini tertinggal henfon
hari ini malas buat n3
apa pun tak boleh
(gambar nan cheese tiada kena mengena dengan n3)

25 comments:

Kakzakie said...

Kalut sampai tinggal handphone.
... tapi akak suka tengok gambar adik:)

Tina Othman said...

Hehe nan cheese tu sangat menggoda

Mesti kelam kabut gila pg tadi kan sampai phone boleh tinggal

nuyui a.k.a miss YUI said...

nsb bek dh knyg..ngeh2

NM03 said...

jom packing baju

Rasp said...

hari ini mood masih cuti...
body jer kat opis hehehehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

walaupun nan cheese tu tak de kena mengena ngan n3 ni tapi itu cukup mengiurkan ...sedapnya cheese tu

-___-"

Dee said...

kemsalam ngan penyanyi lagu 'sandiwara cinta' yg cilik tu ye..hihihi...

Nurzakiah Hanum said...

wow

Rai Ourkizuna said...

perghh..

Mummydearie said...

Samalah kita... hari ni sangat mengantuk sebab tak tidur semalam dan sangatlah malas nak buat kerja!

Hazmin Hamudin said...

takda kena mengena gambar dengan isi entri. masalahnya gambar tu buat jadi lapar okeh

attyfir said...

FUH LAPAQ TGK CHESSE NAN..

Qhaifa Nur said...

sedapnya nan cheese...
gaya adik buat macam tu...tak sabar nak makan ni..

adrianna syaz said...

Mendung2 kat sini..mmg ngntuk..hehe..

Nak masuk masterchef x mmpu lg akk..hehe..masak nk je lepas..tu pun kena tgk resipi lg..sampai tab sya ni pnuh tepjnh gndum,bras,ubi,pulut..masak sgt kekdahnya.hehe

Nafira usof said...

fulammakkkk.. terliur abes!

eLLy said...

Adik mustakim penghibur lara :-)

azieazah said...

Amboiiii keju dia! tarik jangan tak tarik!

Ratu Hatiku said...

sedapnya.... :P

Ema Johari said...

baru lepas makan pizza

Shima Harel said...

Ok lapar sudah....

Vee said...

cheese dia , mak aiii ... bila badan x selesa , semua blh jadi huru hara ... pas ni tido puas2 yer ...

Fazleyatul Aini said...

saya pon malas tapi keje banyak menanti huhu

Cho Zila said...

bila apapun tak boleh memang tak syioklerkan...

norhidana miswan said...

bile dh tertinggal hp mmg sume jd tak syok... takpe kak... esok ada lg

JunAina said...

HP tu nyawa...ekekeke...