nuffnang advert

Thursday, October 17, 2013

Assalamualaikum Qaireen Nur Ammara

Assalamualaikum semua....
hari Sabtu bersamaan 12/10/2013 lepas kami Geng Pelangi tengok puteri baru Eida Pepel... 

welcome on board Qaireen Nur Ammara! 
atau nama samaran, Aspalela...hahaha...ni mama Elly lah yang bagi nama Aspalela, sampai sudah lekat nama Aspalela dalam Geng Pelangi tu...kehkeh...

masa ni dia baru berumur 7 hari tak silap...
masih ada sikit kuning...tapi sekarang Ammara dah sihat la...Alhamdulillah...

ni pulak kakak2 si Ammara yang sangat comel! Amani makin besar makin cun dan Aisyah pulak makin besar makin keletah...

tahniah dan selamat berpantang Eida!
ko ni dah ada anak 3 pun body mcm anak dara....huh, jeles!

ha...kita bukak bedung dia!
apa lagi, sesi menggomol lah!

ha, Ammara dah bukak mata...cepat2 snap gambar dia...tapi dia silau tgk flash...syian dia...
bertabah la nak, dah bonda awak kawan2 nya blogger, awak kena hadapi lah semua ni...hahaha...

Geng Pelangi bergabung lagi...
budak yang aku peluk tu diva sangat tau...hahaha...
to maktok, terima kasih banyak2 atas layanan maktok...bihun bujang adalah sangat sedap!!

ambik berkat...kehkeh...

balik dari visit Eida, terus pi pekena nan cheese yang femes tu...Geng Pelangi dengan nan cheese ni mmg tak dapat dipisahkan...sini je la port kami...kehkeh...





'selemah2 manusia ialah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yang mensia siakan sahabat yang telah dicari'

Saidina Ali

27 comments:

Shima Harel said...

Nak baby.....

Nurzakiah Hanum said...

bestnya ada baby

Dee said...

ammara..sok dah besar leh kwn ngan kak mimi and fifi eh..

Mimy Hamid said...

wah korang dah jenguk...aku nak jenguk eida tunggu baby big sikit....tak sabar nak jumpa eida cium ammara

♥ Wina ♥ said...

aaahh nak baby..tapi tak nak beranak boleh?? hahaaa..

NM03 said...

hi aspalela... kiutnya kamu

Ann Ishak said...

comel baby ammara :)

lizz said...

geram nengok baby ni..comel sangat2 ni...hamboi roti nannyer tu kemain lagi tu..ni yang lapo ni...

HeNRieTTa JoSe said...

terliur tgk nan cheese tu....comeiii la aspalela...sukanye...

zulie ieta said...

comeynye baby.. kecikk je.
amboii panjang betul tarikan roti tu.. melted ok!

Munnafendy said...

alamakkk terliurnya nan cheese tu??? kat mana kak???

wahida said...

munnafendy: kat rsmy medan tuanku...aku ada beberapa kali buat n3 pasal kedai ni noks...

aMi said...

salam semua...minta maaf ganggu..ada sesiapa tahu bagaimana hendak contact owner ni??

kalau ada,boleh emailkan sy email owner ni di email sy ami.goldenmaya@gmail.com or www.amidanial.com


thanks in advance semua 

sw33tdarling said...

i is jeles tak dapat join huhuhu

Fazleyatul Aini said...

comey comey baby

Mummydearie said...

Kenapa baby pakai baju biru? Maknya mengidam baby boy ke?

JunAina said...

Wanginya bau babykan?

Qhaifa Nur said...

comelnya baby tuh...nama pun indah sekali..

eLLy said...

Aspalela lela lela lela :p

diana said...

bestnya kalau umah ada baby..kan??

adrianna syaz said...

Comeynya..:)

the malay male said...

semoga baby berada di dalam keadaan sihat sentiasa.

Vee said...

rindu nak bau baby ... lebat rambutnya ... cheese tu ... lapar

JaSSNaNi said...

sedapkan bau baby.. harum sangat bau syurga.. :)

yang paling tak tahan tu tengok nan cheese.. ayakkkkkk.. terliur memalam ni..

Khai♥Rin : anies said...

pssst... suka dgn ayat yg amik berkat tuuuu... ekeke

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololoo..comelnya..

Amanda Suria said...

Rindu nak bau baby baru lahir...tahun depan aku dapat 2 orang anak buah sekali gus on April..x sabar nak tunggu time tu...