nuffnang advert

Wednesday, July 17, 2013

~WW~ Zizan Razak versi Bangla


 ada rupa Zizan Razak tak? sekali pandang mmg ada kan? heheh...dgn baju kotak2 dia...cap terbalik dia tu, mmg dah mcm Zizan dah aku tgk...
ni versi bajet hot...

ni pulak versi tutup mata, bajet mcm Zizan tgh tido sambil mengelap meja...heheh...


beliau hanya boleh dijumpai di Big Red Strawberry Farm  :-p


*gigih aku mintak dia bergambar tau!! hahaha...

46 comments:

mama3heroo said...

err..bangla ke beliau ni..cm melayu je,,ade gak la iras2 zizan ckit..

Dee said...

bangla ke? apsal hensem? hahaha..btw..aku busy sgt nok..sbb tu x update blog..bw pun tak..ni dtg opis awal..curi2 masa..

wahida said...

mama3hero: ye nok...dia tak reti ckp melayu nok..

wahida said...

dee: hensem kah? hahaha...takpe kak, take ur time...

NM03 said...

ye la noksss.. mmg ade ngupa!!

hensem plak tu... kalu dia nak ko, ko nak tak?? dia ade kedai motor nok...






kakakakaka

♥ Wina ♥ said...

wakakakakakkkk! buat aku tergelak pagi² nie weiiii

Fazleyatul Aini said...

woih boleh tahan hensem! haha

Rizziela said...

ada iras... handsome gak tu

wahida said...

NM03: aku tak nak nok...bangla2 ni...hahaha...mana ko tau dia ada kedai moto jah??


wakakaka....

Nurzakiah Hanum said...

hahhaa
ada gaya

lizz said...

Lagi hensem dari zizan ni...hehe yh gambo no 2 tu mcm qi razali pun ader...

Chinta Safia said...

kihkihkih...nampak macam melayu jer..kulit cerah

lieyalatif said...

kah kah kah ...sebijik...tp yg ni lagi hensem hahahaha

kesoma rai said...

wakaka.. marah peminat zizan kat bangla nanti..

Nieyl said...

haha~yela...ade ckit uper zizan...

Eye_nee said...

hensem pulak mamat bangla zizan ni akk tgk...

:: Mrs.Eady :: said...

Adoiiiii...

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..tp handsome..lalalala.

Nurulhuda Abdul Latip said...

Aahlah cam Zizan laaa..hehehe

JunAina said...

Hahahaaa...glamer kejap mamat tu.

~ yus ~ said...

sekali pandang ada kot, dua kali pandang takde dah...:)

eima said...

hahhaha tah mungkin bentuk muka kot ...hahahhaha hensem kah ... hahaha ayat tu tak leh blah

RamRamCute said...

sekali pandang memang sebijik ..dua kali pandang hehehehehe......

selamat berpuasa wahida!

Kakzakie said...

Betullah wahida... banggalah dia wahida ambik gambar dia:)

faraherda.razalan said...

Amboi! Jumpe aje. Hahahaha!

Has said...

smart dowh... hehehe

Zawiah said...

klu dia tahu yg wajahnya dah jadi entry di blog , confirm kembang hidungnya ... heheheee

shark said...

hahah..
lpas ni ada plak johan versi bangla..

Honeylizious Rohani Syawaliah said...

handsome la :)

amirah said...

hahaha...bangla pun bangla la..asal ada rupa zizannn..hahaha

::NureeN:: said...

hahahaa... sama tang hidung kot

m.u.l.a.n said...

sekali pandang mmg berlari lah semua nk amik gambor dgn twin zizan ni..

Angah said...

wei hensem pulak ku tgk,hensem dari zizan..haha

Amanda Suria said...

Ye la...hensem plak mamat ni dari zizan tuh....ni dah masuk blog ko..jp lagi jadi retis la ni...

Qhaifa Nur said...

sekali pandang ya wahida...
2 3 x tak..tak..
gigih memujuk yup...

akubiomed said...

Fuyoh sejibik. :-)

Jumria Alimuddin said...

sebijik mcm zizan...spoting plak tu gambar kna amik...
hehehehe..
p/s: tq bab follow blog jum :)

ismaliana sulaiman said...

glamer kejap mat bangla nih... :)

JaSSNaNi said...

lor.. ingatkan betui tadi zizan.. kot2 buat keje amal jadi tukang lap meja.. heheheh..

diana said...

ha ah la..macam zizan la..dah tag zizan ke belum??klau dia tengok dia pun terkejut nih..heheh

emy pokden said...

yelah ko...mcm zizan..tp dia lagi ensome dr zizan..zizan idung beso..hahaha

sudipVSsenduk said...

tak mintak dia sign dkt tisu paper ke?

Khai♥Rin : anies said...

kalu letak sebelah zizan, 10 kali sy pilih zizan eheheh

Ratu Hatiku said...

hahahaha...sekali pandang zizan 2x pandang... zinzang

Biuty's Gourmet said...

hansem siut!!

SangRatoo said...

lawak..hihihih..nak plak die kan..mesti die ingat ko wartawan hiburan..hohoh :)