nuffnang advert

Monday, June 18, 2012

Prawn Passion & Spicy Sambal

selamat pagi semua....

punyalah aku excited nak update pasal skybridge KLCC level 41 tu, sekali memory card tertinggal la pulak..huwaaaaa...nyampah....dah la tu n3 last pasal jenjalan kat KL ni...ingat boleh la settle hari ni jugak....huhu...
tak pe lah, korang layan gambar mana ada je lah ye....
jom kita mkn Domino's nak? ngeh ngeh...

 n3 makan2 Domino's ni agak lama jugak...mcm biasalah kan, mkn ngan mek jah...kitaorg mkn berdua je pun, tapi order makan mcm ada 6 org kekdahnya....haha...
yg ni starter box, yg sebelah kiri tu nama dia crazy chicken crunchies original dan sebelah kanan tu pulak roasted chicken drummet...kami kalau order Domino's mmg tak sah kalau tak order set ni...ni harga dia RM25.60...sedap mcm nak pitam...

 yg ni pulak breadstix, kami dpt free je sbb dah byk kali order delivery Domino's...breadstix ni sedap kalau ada mushroom soup lah kan..jadinya kami tak berapa nak mkn breadstix ni sbb tak de geng dia tu...

 nama pizza ni Prawn Passion...pizza ni pun kami dpt free sbb Domino's kan pernah bagi voucher kat aku sbb dorang hantar delivery lambat mcm aku citer kat n3 ni, tu yg dpt claim satu regular pizza tu...yippiee!!
Prawn Passion ni menu baru.....mcm biasa, Domino's tak pernah menghampakan...

 tapi tetap terbaik sampai bila2 dan sentiasa di hatiku adalah pizza Spicy Sambal...sedap sampai tak mampu berkata apa2...ahaks...

pas tu minum Twister Orange...lagi best makan bila semua ni mek jah yg bayar...haha...eh, mek jah nak masuk wad dah esok, korang doakan yg terbaik utk kwn aku tu yer...
jah!!! nnt aku boring lah tak de kau...dgn siapa aku nak bergosip nnt neh? huhu...

begitulah cerita org yg tertinggal memory card...huahua...


p/s: dah rasa pizza Yellow Cab dah..heaven betul...nnt aku update citer pasal tu...

61 comments:

lieyalatif said...

nie le menu aku nok kalo malas masak hahahaah...almaklum laa dominos belakang umah ajek...hihihi...call2 tup2 dah sampai...selalu aku doaa die sampai lambat utk dpt kupon free...haram jaduuu nak dpt hahaahaah......

mamyharraz said...

baru aku tau spicy sambal sedap.ok lainkali wajib aku order yg nih.sbb selalu asyik salah order je sbb tak tau menu domino T__T

info ko bagi selalu tak menghampakan nah aku *baling cium* kt ko siket ;)

Nieyl said...

bler tgk ajer pizza-pizza nyer...adeh!terasa lapar la plak pepagi nie...heee...:)

Neeza.Areef said...

pecaya x aku lom penah bli lg pizza kt dominos ni salu mkn free jek..hihi

♥ Wina ♥ said...

prawnnnn my fav!!

harus try nih

Saya Disini said...

sedpnye

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yummilicious!! ;)

Mamamya said...

aku dah lama t'ingin nak makan pizza domino's ni...nampak nxt week kene order lah.... nak order delivery bior dia smpi lambat...kikikiiiii....

norhidana said...

alah ko nih cite psl dominos lak... bt aku terliur2 je tau... ish2 dhla sedap banget pizza ngn segala yg ada kt dominos nih...
dhla aku nyer kupon dominos ni yg banyak2 tu ntah ilang mana.. rugi je dhla 30jun ni dia nyer xpired

:: Mrs.Eady :: said...

PIZZA UDANG??PEERGGHH..NAK TRY!!!

amirah said...

perghhh terbaik la....dominos sedap kan..

mek jah bakal mommy! said...

doakan yg terbaik buat aku dan baby ye jah... ampunkan dosa2 aku kalu ada...

halal kan makan minum yang maner rasa terhutang ke ape ke... hehehe

tapi duit tat tu aku bayar le.. udah le kirim nak kasi free plak

lain le kau bawak masa aku kat wad ke... hehehe.. gurau

ala... nak buhsan ape... cam biasa la, call aku hari2 hapdet gosip retis ngan opis tau. muahahaha

jaga diri, jgn minum ais banyak nnt semput plak...

jgn makan hati kalu aku masuk opis lepas pantang nnt aku slim mcm tasya shila. kahkahkah... sila muntah skang!

lagi satu... tak payah susah2 beli hamper ke aper ke... wat berat kau je nak bawak. sumbat kaler pepel dalam sampul raya sudah. hihihhi....

aku juga akan merindui kau sepanjang cuti 3 bln nnt, rindu nak cuit2 peha ngan kau... kompem punyer...

sayang kau jah!

wahida said...

mek jah: kenapa aku rasa sebak ni nok? huwaaaaaa!! mcm ko nak posting ke Moscow pulak kekdahnya aku rasa...huhu...

anie said...

pagi2 tgk gambar pizz....perut terus kruk..krukk...lapar terus...
rasa cam nak makan gambar kat pc nie terus...
very nice pic...

iizza said...

sedap macam nk pitam tu yang buat sy pn nk try ni..hehe..

menariknya pizza tu ada ikan bilis..teringin lak nak rasa..^_^

Huda said...

spicy sambal sedap yea? nanti nak try gak ler..

HeNRieTTa JoSe said...

starter pack tuh yummy....nk kena pergi nieh....dah lamer x ke domino's...

Aishah Jahirah said...

wah sedapnya pg2 dah tgk maknan ni.

Lya Colours said...

lapar nengok udang tergolek2 tu

mamasuri said...

eh..aku kalau tak masak dah reti order ni dah tau...hehehe..itu pun baru tahun ni buat...itupun baru tau si pok den kaki makan domino..sedapy yek spicy sambal?pok den suka seafood jer..pah ceroh aku order yang tu jer...breadstix tu mmg feveret aku..nyum2...

AnneRaini said...

betul2 sedap ke piza sambal tu?aku nak try tp mcm tak terorder pulak menu tu..hehe

Kakzakie said...

Domino asyik bagi kopun tu yg asyik makan pizza ye wahida. Kakak pun suka domino nie...

nur anis said...

waaaaa....buat saya kelaparan pagi-pagi ni..

wahida said...

anneraini: sedap wooooo...tapi tak tau lah kalau tekak ko nok...

mamavogue said...

uisshh..
meleleh air liur nengok!
udang tu sebijik2 atas pizza :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

rasa lapar tetiba je....

ct rahani said...

prawn passion tuh nampak menggiurkan.. huhu..

kak, jom join contest kt blog sy.. :)

SURIA AMANDA said...

yellow cab pizza adalah yg terbaik..huhu....lama x makan..

Kathy Tuah said...

x penah try domino piza..asyik piza hut..adeh! pasni leh try kat sini pulak..

miloais milo said...

yep - domino pizza ni memang sedap
bagi iols - lagi sedap dari pizza hut...

Yaya Azura aka Naz Azra said...

wahida..gmbr mabeles!
mmg jelas nampak lagi sedap dr pizza hut..

Eye_nee said...

lapar lah pulak ni hah nengokkan DP ni...

Teratak Hami said...

Minggu lepas 1st time order Dominos. Not bad. Mmg sedap.

*Mek Jah nak bersalin dah ke?

wahida said...

teratak hami: ha ah kak, esok dia kena masuk wad, induce...doakan dia yer...

JunAina said...

Makan lagi ko dik. Ishhhkkk jelez u makan beria2 badan cam tu gaks...

eMMe said...

terliur! tak leh tgk pizza udang n roti tu kak Ida..huhuhu.. sabar je la, dugaan puasa, hihihi...

eintan nurfuzie said...

meleleh air liur cik en
novel tu cik en baca novel last sunan musafir dalam beberapa hari yg lepas...bukan smeua..ehhehe

gadisBunga said...

berkali2 order dominos, saya tak penah order spicy sambal. mmg sedap eh?? takde rasa pelik eh?

wahida said...

mmg sedap...i like..tapi tak tau la tekak GB...rasa pelik kenapa pulak? ekekekek...

gadisBunga said...

takut ada rasa-pelik-macam-sambal-ikan-bilis-dalam-roti-bun. eheheh~

Dee said...

aku ni jarang2 mkn pizza..sbb cepat jemu..sesekali ok...tp itu prawn passion mcm memanggil-manggil..

Sue-Rya Qistina said...

terliur! ni yg buat rase nak mkn pizza kt domino's ni. baru je aritu mkn ngan noor n ida. :D

ieda said...

cedappp nyee
sib baikkk x pose arinie kalau tidak
ko memang kejam ekekeke ;)
akk x pernah makan dominoss nie
bilelahhhh nak merasa huhuu

|| NaFiRaa || said...

ini yang tak menahan nih!! mencik!! terliur!!

kakchik@ella said...

KC nak komen sama mcm komen GB yg kedua ~ pelik je terjumpa ikan bilis yg comel dlm pizza. hehe.

fazilzura said...

sonok kan ko tepek gambo makan bnyk2... sian kt mak yong ni tau .. nyampah aku


*** weh tlg ler haku dgn masalah blog aku .. limit nk updload gmbo

etiey.com said...

daku sgt sgt suka dengan ayam tu!!!

pepagi dah nampak makanan ni..cam ne tak deliver berat 80KG! huahuuuuuuu

pok amai-amai said...

Walau apapun, Dominos mmg terbaik. Tak suke sgt pizza tomato based. Tapi suke creamy or pesto based. Yummeh! 2,2 kat atas tu mmg fav!

Nens Collection said...

kak wahida..lama x singgah sini..byk hal skit terjadi seminggu 2 ni..hehe

semoga kak niza bakal mommy..semoga semuanyer selamat..cepat2 publish gambar baby ye..hehe

x pernah mkn dominos..kt kuantan xde..huhu

~ yus ~ said...

akak suka je makan breadstix domino dengan sos dia bagi tu wahida. Sedap je bagi akak walau takde mushroom soup.

Domino pizza mmg feveret akak juga skrg ni...:)

Mama Gee said...

wahh pasni leh try rs menu2 yg wahida sebut kt sini...selalu nk order yg lain ni cam cuak..takut tak sedap jek

Aju Mohit said...

sedapnya, nyum2 seb bek tgk ni time lunch hehehhee

eB said...

kalo sampai sini perot aku musti berbunyik tau. hu3

pena rozie said...

sedapnyer....

wahida said...

fazilzura: la, ko masalah ngan limit ke? aku reply kat email ko tadi ingatkan ko nak besarkan gambar....haha...aku dah salah faham la ni...ekekek...

kalau masalah tu, mmg aku tak reti nak tolong la nok...ko try google, sbb ada beberapa blogger ada buat tutorial pasal ni...

KC & GB: kalau mcm tu, spicy ikan bilis mungkin tak kena ngan tekak uolls...hehe...

fieda said...

nok pengsan tgk gambor pizza tu..dah la pose ni..semoga mekjah selamat semuanya ye..

[sutera kasih] said...

perghhh sedapnya..bestnya kalau ada di sabah :)

NzA said...

alamak!!!!! lapar la pulok....

mama aini said...

jeles tau..mama makan roti je..hu2x..`on diet` konon2nya !!!..ha2x..

akubiomed said...

Ini kalau dapat dekat hero-hero saya makan mengadap. :-)

Deq's Qienz said...

sedapnyaaaaa :)