nuffnang advert

Monday, June 18, 2012

jurugambar professional...








:)



sumber: cari.com

49 comments:

mamavogue said...

montot baikkk punyer.. :))

:: Mrs.Eady :: said...

baik laaaaaaaaaaahh!!!hahahaah..

ratu siput said...

mcm2 gaya ada kan utk snap gambar terbaik.takyah tgk org lain..tgk laki sndiri sudah.meniarap la telentanglah.ehehe.

nur anis said...

kakkah..tak pasal jadi model terbaik..

Yaya Azura aka Naz Azra said...

seksa noks!
dia jurugambar tp org lain pulak snap gaya dorang.

norhidana said...

heheheh very the very pro

pok amai-amai said...

Hahahaha! Melentik sakan!

GreenJade said...

keh3...nasib baik aku pong tak di 'tembak' sama masuk dlm ini n3..ekeke

tu la kan nok..bile nk snap foto bukan kite makhluk2 sekeliling dah kans..kans..??main menonggek je mane sempat..ekekeke :p

fiza said...

Muahahahahaha...memang professional habis.

[sutera kasih] said...

lucunya hehe

eMMe said...

buruk beno gaya dowang ni
profesional la sgt, hahaha!

Sue-Rya Qistina said...

mcm2 aksi dan gaya mereka ni! tu belum tgk yg photog yg bertudung, ntah cmne aksi mereka. hahahaha

Nieda said...

mcm2 gaya der...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi. macam2 aksi bahaya ni. hik3

lieynanilaz said...

memang terbaik!!...haha.

amirah said...

series tak paham gambo yang first tu amende la yg dia amik sebenornya ek..hehe..

Myra Jay said...

Perghhh!! pelbagai gaya ada ;)

eima said...

hahaha mmg hilang stress aku pungkoq org ...muahahha

Rai said...

hebat gila gambar first tu..haha

HeNRieTTa JoSe said...

yeap....thats the way...mmg susah nk dpt picta yg bagus....

ieda said...

AHAHHAHAHAHAH

sibbb baikk x der org yg amik pic akk tgh amik gamboorrr ekkee ;)

SURIA AMANDA said...

mcm2 gaya...yg last tu x leh blah..mcm nak berak jer..

Riny said...

ha3...utk dapat pic yg best la katekan...ape pon jadi...hik3

inazamri said...

hahahaha..mcm2 gaya dorg ni

Lya Colours said...

tonggek baik punya tu

NzA said...

ho.ho.ho.....terbaik....

ZaLina BLank said...

salam..mcm2 gaya ada kan..lawak pun ade bl tgk..hehehehe

Nens Collection said...

macam2 ade..haha..;)

mamyharraz said...

HAHAHA - tak tahan je tgk =P

maszmadi said...

wah..... macam dorang plak yang jadi model yerk, memacam aksi.. hehe

~ yus ~ said...

hehe, macam2 gaya

jebatmalaya said...

semoga apa yg di shoot... menjadikan hati mereka terbuka akan kebesaran Allah...

Nazayiena said...

hahaha macam2 gaya nak hasil yg tercantik....

Dee said...

kau cenggini tak nok? hahaha..

Sekadar Coretan said...

Jurufoto yang ambik gambar2 ni jugak terbaik. Profesional jugak ambik pic muntot2 diorang...

wahida said...

dee: tak kot...haha...

iizza said...

wahh..wahh..dasyat-dasyat tu..

apa motif yg atas sekali tu..mau skondeng ker..haha

jeBateja said...

pehhhh....mantap beb....ahakz

mama aini said...

ha2x..macam2 style !!!..

miss Fyqa said...

macam2 gaya!. hik2

Chik Att said...

kalau kita cam na lak yeee

idasm said...

hahaha.. lawaklah wahida ni... ada2 aje... teringat iklan makcik jurugambar tu yg terlentang terbaring tangkap gambar...

Tina Othman said...

mcm2 patern ada

lizz said...

wah kemain lagik macam style nak dapatkan view cantik agak2 aper la dierang snap tu ek...

eiela said...

haha macam2 gaya ada

Neeza.Areef said...

terbahekkkk :p

akubiomed said...

Hebat untuk mendapat posisi yang menarik hingga tidak perasan gelagat mereka turun tidak lari daripada lensa untuk dirakam. :-)

fieda said...

hihi..mcm2 style..

wan nurul hezrina said...

nak nanges aku nengok.hahaha