nuffnang advert

Friday, January 27, 2012

meatasaurus & spicy sambal

selamat pagi semua...
ari tu makan dominos ngan mek jah...delivery jer....kami amek set cheese burst meal...selalu malas nak hapdet pasal dominos ni, tapi update la kali ni...heh...

 twisty bread...

 garlic cheese onion ring

 crazy chicken crunchies....sedap...

 kali ni kami pilih menu pizza yg baru, Meatasaurus....sedap weh....

 yg ni pulak Spicy Sambal...feveret aku dulu, kini dan selamanya...pilihan lak kerak cheese burst tu...lagi lah terangkat....wallaweh...heaven!!

 tapi disebabkan mamat penghantar pizza tu lewat dua minit, terus dia bg kami voucher ni utk redeem pizza free next order...aku tak kisah sgt pun, sbb lewat dua minit je pun, tapi dah org nak bagi, kami amek je lah...ekekek...hari tu member ofis lagi best, pizza yg dorang order lewat hampir 30 minit, sbb member aku tu dah bising2, terus dpt free je pizza tu, tak yah bayar langsung ko...jimat weh...haha...

 jah, bila2 kang kita order dominos lagi okeh...ni ada pizza free ni...hip hip horayy!!



p/s: rasa mcm nak try pizza hut yg baru tu...yg ada udang tu...sedap ke weh?

77 comments:

Sue-Rya AQ said...

wah2..terliur tgk pizza2 ni..dominos mmg terbaik kan..hehehe.. :)

♥ Wina ♥ said...

terliur wehhhh!

x pernah try domino's..asyik pizza hut jek..domino's pun cam sedap

belum try lagi pizza hut bru tu..

Huda said...

ya allah, sumpah sedap ni, cair nengok semua ni...

hani@debumelukut said...

kita pun pernah dapat yg free kes gangguan letrik, lambat sampai..rezeki, ambik jer laa

`Aine`Ainun* said...

dominos lagi sedap dr pizza...

hehee,
nak deliver je la pasni,
kot die terlambat ke comfirm dapt gak free domino=)))
...hahaaaaaaaaaaaaaa!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sedappppppppppp....terus aku lapar

lydzar said...

yang ikan bilis tu mmg mavelessss

Neeza.Areef said...

meleleh2 tgk n3 mkn2 pg..

Lya Colours said...

wah best kalau macam tu lambat2 sket anto. kang cepat x dpt voucher. hehe

iizla said...

selalu gak order dominos delivery kat opis..boss belanja !!

:: Mrs.Eady :: said...

yeaaahh..ko bg aku terliurr!!!!menci arr..

rasp said...

pepagi nie saja jer kasi org terkecur kan....

CaDLyNN said...

pizza yg ade udg tu bg sy biasa je..tp side dish die..sedapppppp :p

AnneRaini said...

aku suka giler dominos pizza...tp hari tu aku try yang baru tu kureng sedaplah..ultimate hawaian chicken kot...huhu

mek jah said...

tghari ni la
mahu?

adarnadzmie said...

pizza2 tu mengancam la... nampak sedappp jer...hehe..ni yg membuat nak cuba tu..hehe

wahida said...

mek jah: mana satu ko ni? kejap mekdi, kejap dominos...hadoi la pun...

ratusiput said...

ratu pun dh try dominos ni.mmg sedaaaapppp tp tu la kena bawak sos sndiri kalau makan kat tmpat dia.nape ye dorang takde sos???

mamasuri said...

sedap nyer wei pizza sambal tu..wat aku terliur jer ni..huhuhu

cahya indah said...

spicy sambal tu Cahya punya favorite jugak..sedappp

KhaiRin - anies said...

me too.. suka dominos!
da rs!
yummy!

Eye_nee said...

Baru try Pizza yg ada udang tu last tuesday...3 keping akk balun...tekak akk rasa sedap la..tak tau org lain...

wahida said...

ratusiput: tak pernah lak mkn pizza ngan sos...huhu...

Jo Qusary said...

Metasaurus tu faveret aku tuh... daging dinosaur memang sedap!

Lia said...

wahhh.. bikin terliur lia tgk pagi ni.. yummmyyy

maszmadi said...

ooo kalu lewat bleh dapat free pizza yerk...
nak gak lah.. hehe

Salina@IbuAqil said...

nyummy3!!!! nak cikit... ;)
Happy weekend dear & TC!! ;)

Hanis Azla said...

telan liur dah ni.. dominos mmg selalu jadi pilihan hati..

Nens Collection said...

sangat efektif kerja deorg..;)

Qhaifa Nur said...

amboi..makan besar ni
memang terliur...

Kak Haneem said...

Yummyy terliur tgk ni,akak baru aply member card dia, sangat berbaloi to makan2 selalu ni.

Cikpuan rara said...

kalau yg free ni lewat.dpt free lg tak lepas tu.hehehe

eima said...

slalu juga lmbt klu hujan ke hape ke .. tp kami tak nah dpt pun vaoucher sbb budak piza tu tak penah bg pun.... janji 6.30pm sampai kadang tu 6.35 ...

Anak Wak Mail said...

best giler dapat pizza free..

saya tak pernah makan domino,,bagi saya je la kak voucher tu..haha..:P

Daddy Ziyyad said...

hampeh nok, ko buat aku meleleh ait liur aja ni..mana nak cekau domino ni!!!! ~hahaha

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

wahida..nih email aku amnybelle@yahoo.com ...kalau hg nak tanya apa2 psl lasic... aku mmg suka rakan2 senasib (eceh) aku kalau buat nih... penat kan beb dok pakai spek jek....tak pun hg add aku kat FB..kita msg via FB jek... nama aku BELINDA ADZMI

deqnoor said...

DN suka sgt dgn dominos ni tau...

cuba try chocolate lava cake.. sedap! nyumnyum... ^_^

amirah said...

semalam baru cuba pizza hut yang chicken floss tu nok..boleh tahan sedap gak la..

♥ dak pink said...

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, lapar!!

saffiya_aleesya @ echa said...

adoiii kak...tolong saya lapar saya lapar tengok semua2 ni

mamyharraz said...

dapnya domino..nampak pulak godaan kt sini..ni yg terasa mahu mkn mahu makannnnnn

ajumohit said...

arrgghhh tidak!!! sedapnya!!! aku terliur

fiza said...

Ko buat aku terliur.

Mimy Hamid said...

aku pencinta dominos..baru je order pizza clasified ..weh spicy sambal sedap eh..harus la nak cuba aku pun dapat kupon free..lalalala

dwaty said...

tak pernah lagi makan domino's... org kata lagi sedap dari pizza... betul ker??

Softtouch [Hanim] said...

perghhhhhhh sgt2 terliur ok....gulp gulp nie...

sedap yer spicy smbal tu..xpernah try..

CaDLyNN said...

k.wahida...hadiah dah sampai.......tq :)

yana-feehily said...

semalam baru mkn set ni.. ^^ 3 orang makan nak semput perut..

wah..tak sangka la dapat hadiah free pizza kalau dorg lambat. hebat !

wahida said...

deqnoor: dah byk kali try dah...mmg sedap!!

dwaty: mmg sedap weh..try la..

cadlynn: dah sampai? Alhamdulillah...

munna said...

adoyai..sedapnya...teringin nak makan domino ...sini takdelah

Juliet_iRa~" said...

dominos mmg terbaik..hee..

kalo lwt je msti ada free voucher..:)

Ummi Alesya Sofea said...

t'liurnyer..... :)

MulutPayau said...

amboiii...sedapnya...tiba2 jer terasa lapar......

Nieda said...

Bila tengok mozerela dia...boleh tenggelam punyalah

~izan~ said...

x pernah mkn pizza dominos..kesiannya la diriku ini..tp tgk kat sini sedap kemain tu..yum yum

mama aini said...

ehem dah lama mama tak makan dominos ni..CNY ari tu makan kat pizza hut je..he2x..

eB ezrin said...

beb, header ko dh siap tapi aku buntu camner nk mskkan dlm blog ko nih... camner emel baru tuh eh? kalo x leh, ko bkk jerk lagi satu emel baru. aku x keruan sbb ko la 1st time aku lambat siapkan job. adeh... mcm x amanah plk aku nih.

ieda said...

dikk akak ada terlihat ini dominos pizza rest kat rawang arituu .. ingat nak singgah huhuh tapi dah malam sgt dan kami keletihan huhuhu ..

ILA HonEyBuNNy said...

terliur bangat sis...

nyum3....

photokita said...

dominos ni kan mmg slalu lambat.. ari tu aku kene almost 2 hours..mmg bengang gile, pastu dpt free terus sume yg kiteorg order.. tapi lambat camne pun dominos, kiteorg tetap favour dominos daripada pizza hut..hehehhe

wida said...

bestnya..boleh redeem pizza free:)

ieja amieja said...

tuh yang best blh redeem pizza next order..dan yg paling best bila dpt terus free pizza tuh..heaven betul tuh..

suri solehah said...

terliur nya tengok pizza tu wahida..kadang tgk iklan penghantaran pizza tu...teringin je nak tel buat lawak suh antar kat akak dilangkawi ni huhu

Tihara said...

best nye pizza..saya ske dia dari kfc :)

Paris Lipton said...

aiyakkkkkk terliur niiiii ;p

MULAN said...

nyampah laaaa... domino's takde kat sini..

Dee said...

aritu kt opis ada potluck..dorang order 8 pizza..tp dee tak mkn sgt pun..byk sgt makanan..tp menu yg wahida tjuk ni..wow..nmpk sedap betul..

LadyBird said...

bagusnye perkhidmatan mcm tu.. :)..
mesti lain kali nak beli lagi kan?

:D..

yg best tu terus dpt free..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

uhuhuhu...kat sini tak dak lo domino"s

Mamamya said...

aku ada nampak domino's ni masa pi batu berendam aritu...len kali blh lah aku try...mcm sedap jerk.. aku x penah lagi rasa pizza domino's nih..sian kan...huhuuuu


p/s: aku dok kat taman kenanga,melaka.bila2 klu ko turun melaka contact aku tau!!! ea..adik & abg mcmana..?? dah sihat ker?

intan_blur said...

walaweeee...nasib aku x puasa hari nih beb.. ;)

Bitt (double IS) said...

saya suka dominos nih tapi service derang skang macam hampehhhhhhhhhh bencikk betul tau...walaupon 3 kali dapat makan free masih menyampah kena repeat order! pst, best cheese terlebih tu tapi belum try lagi yg sambal tuh hehehe

Munnafendy said...

wahhhh lewat 30 minit dpt free terus??? kalo pizza hut jgn harap =D

MaryaYusof said...

Aduh waduh...sodap eh!

wan nurul hezrina said...

maveleslah weh..aku nak tunggu entri ko masak plak..hikhik

anitadiana said...

lamanya tak makan fiza..tapi domino tak pernah try...

.izzati liyana. said...

alah. teringin la pulakk. cis. pdhal baru je mkn hr tu.