nuffnang advert

Thursday, January 26, 2012

tak de la weh kat blog aku....

selamat pagi semua...
bukan main lama tak bukak nuffnang, hari ni mood nak share keyword yg org duk google masuk dlm blog aku ni ha...

tapi dua keyword tu tak de la dlm blog aku....nyampah tau....




p/s: terima kasih pada yg doakan kesihatan adik...dia dah ok sikit...tapi mcm abang lak yg terjangkit sama...huhu...

71 comments:

misz_eyza said...

saya punya blog pun dah terjangkit cam akak jugak...ada ka ptut dok search mcm tu sdgkan sy tak penah pun buat entri mcm tue...

Kakzakie said...

Sekarang panas terik kalau sorang kena mudah jangkit yg lain (apalagi kalau budak-budak)...

akubiomed said...

Saya sudah cakap penyakit sakit mata ini mudah merebak.

lydzar said...

hihih seb baik blom penah jumpa lagi keyword ala-ala gini kt my blog.

alamak virus dh merebak ke? harap2 dorang cepat sembuh. dh nk wiken ni, takbest kalau badan tak sihat sbb takleh ajak mama ngn papa g jalan2 :D

~ yus ~ said...

keyword pelik2 diorang ni cari ya wahida..

Huda said...

wah, tak agak-agak keyword tu..baguslah adik dah sembuh, kena jaga abang pulak..

hyazz said...

hahaha..seb bek yang tu jer..ada lagi yang lagi teruk tau...hehehe

MULAN said...

tertelan air lior walopon tekak kering...!!! haper ke cenggitu jadiknya...

yey adik dah baik... alhamdulillah..

Lya Colours said...

adoi tu org gila mana goole puting tuuuuu

:: Mrs.Eady :: said...

KIHKIHKIHKIHKIHKIHKIHKIH...:D

fiza said...

HAhahahaha...macam².

KhaiRin - anies said...

hahahahahha siapa yg biol sbnr nyer ni?

Emy Tak Kecik said...

muahahahahhaa
kelakar!

Rai said...

hhehehe..macam2 jenis manusia...

Liza Abu Bakar said...

alamak.. ganasnya keyword.. he..he.. mcm2lah diaorang ni.

Joy said...

ehh btul ke x de? hehehhe

kasihibu said...

hehehehe...camno boleh jadi gitu kan?

sHi Ma said...

kehkehkeh... ganasnya...

amirah said...

aduyai...bahaya tul keywords ko ni nok

lienda said...

ish ish,ada juga manusia camtu yea sesuka hati nak google blog orang 1

Hanis Azla said...

mcm2 yg org nak cari yer..

Munnafendy said...

keyword hampeh cmtu mmg mudah masuk la kalau akak pernah tulis perkataan tu...jeng3...haha

Eye_nee said...

macam2 la org ni...

wahida said...

munnafendy: sob sob...aku tak pernah tulis weh perkataan mcm tu...

misya said...

macam-macam

Neeza.Areef said...

ape la key word bkan2 ..x suke kan

Cho Zila said...

memang der kadang2 kot keyword yang tak pernah der dalam blog kitatu... tak patutkan..

cheqna said...

kahkahkah
golek cheqna suker...
ntah apa2....
hahaha sabola mek kak..
ehh kimsalam kat kak mekjah ye =)

Anak Wak Mail said...

adoyaii..sape la cari dua benda tu kat blog akak ni..haha...tak kuasa nyah..miahahahaha..

::FAIZ FARISH:: said...

Astagfirullah

redza said...

hahaha macam-macam

aReLaN said...

macam2 bnda orang cari kat tenet kan.camne la benda camtu leh la dia cari kt blog kte kn.hmmm

adarnadzmie said...

hehe.. mcm2 tajuk ada yer...

Cikpuan rara said...

hehehehe sabo jelah sis.

Mama Ema said...

ada saja yg nak cari benda 18 sx ni...

munna said...

MMG SELALU KEYWORDS YG MENGARUT SESAT DLM BLOG MUNNA...

eB ezrin said...

la psl g2 pulak? hu3.
ps: aku dh bls emel ko... camner eh emel baru tuh? :)

khairul said...

tengok pon dah ..tuttttt

Alin Marlini said...

setakat hari ni belum ada keywords camtu dlm blog alin lagi..hehehe

ajumohit said...

entry apa yg ko buat ni ida?? hahahaha...diorg salah tempatla tu

whitecappuccino said...

takder benda lain ker dorang nak cari? asyik2 otak kuning.adik tak sihat ker? lama juga tak singgah.

saffiya_aleesya @ echa said...

apa kejadah nya dok search benda macam tu..adoiii sabar jelaa

mamasuri said...

hehehe...sapa lah mencari guna keyword tu kan..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

eheh teringat2 rafiq kat umah..'ibu..adi aishah nak tetek'..straight to d point gitu anak aku

weh, aku baru baca..moga anak2 ko sihat cam biasa k..

eMMe said...

otak 18sx belaka..huhuu...

~izan~ said...

amboi,tak menahan tgk keywords bagai2 tu.mcm2 ada hehe

lieynanilaz said...

keh keh...macam2..

alhamdulillah adik dah sembuh..:)

Salina@IbuAqil said...

Cuaca tak menentu sis skrg ni.. Get well soon abg & adik.. Ayarkkkk itu keyword ganas2 belaka.. Hik3!!

Nafisa81 said...

hahaha...keyword camtu pun ada

Pencacai Alim said...

aduss...hehehe..dasyat...

kasihredha said...

eeeee...macam2 je kan diorang ni

::NureeN:: said...

:) boleh tersenyum ja la kan...

eh, nureen lama x singgah cini, hope adik cepat sembuh ya.. AMIN

diana said...

mumgkin ada perkataan tu dalam post wahida kot..

norhidana said...

ayoyo yg last tu hehehh tara tahan la... moga abg pun cpt sihat... jgn jngkit kt akak udah la...

rasp said...

ntah2 apa2 yg dicari tu kan isk isk isk...

Tihara said...

dahsyat nye..adoih anak sapa la yg cari kiwed gitu ..bhahah :)

eLLy said...

noks sumpah bukan aku yg carik keyword itu :p

dakcik said...

sengal betul sape yg search tu..haha

eKa said...

ayo yo dasyatnya.. apa yg derang search

Dinas Aldi said...

Kahkahkah akak pun selalu dapat search keywords yg pelik2, sabor jalah :D

Dee said...

mesti ada buat entry psl puting..hihihi..

jeBateja said...

wahhhh..apsal blog den tak de mcm tu...rugi lah dennnn...ahakz

Azian Elias said...

lama tak jengah sini.. mood merudum lah wahida..

eima said...

hahaha keyword panas tu...haha

Softtouch [Hanim] said...

kdg2 keyword tu ada yg xmunasabah...kelakar pun ada kan..macam2

Juliet_iRa~" said...

dasyat la org y search bkn2 ni..hee

mama aini said...

ehem..macam2 ada !!!..he2x..

ieda said...

hahah macam2 org tgk keyword niee kan ;)

LadyBird said...

kalau kite ltk perkataan tut tut pasti ramai org dtg blog kite kan?

slh stu cr up traffic..

p/s : akak, terima ksh sebab bg smgt kat lady :)..

wan nurul hezrina said...

haha..yang peliknya ada plak keyword2 cenggitu..

.izzati liyana. said...

hahaha. geli gilaa keywords. iyek.