nuffnang advert

Monday, September 26, 2011

alhamdulillah...ada la jugak...

salam 28 Syawal....
wah dah nak abes raya kita kan...sekejap je...tapi aku ni pulak dah nak abes raya tu la baru nak upload gambar raya sekeluarga...ye la...pada yg dah follow lama blog aku ni, tau la betapa sengsaranya aku bila kamera buat hal di pagi raya seperti dlm n3 aku yg ni...nyampah tau...

gigih kami pakai baju raya kami pada 12 Syawal pegi studio....ni adalah festaim kami anak beranak bergambar kat studio...alhamdulillah anak2 tak buat hal masa tu...cuma adik susah sikit nak senyum...huhu...

gambar ni kami pilih utk dijadikan potret keluarga bersaiz 12x18....ada jugak gambar penuh nampak kaki bagai, tapi mcm tak best lak gambar2 tu...gambar2 lain kami jadikan 4R sajer...gambar ni close up nampak penuh muka kami anak beranak...hehe...


p/s: plan nak bergambar outdoor sefamily bila bajet ada...tgh pikir nak pakai tema kaler apa....

76 comments:

atty's said...

cantiknya gambar..ida pun sgt ler cantik bertudung

Lya Colours said...

wah cantek2. ni kaler apa purple pink ek. tudung akak pny kaler cantik

:: Mrs.Eady :: said...

segak en.wan mcm penyimpan mohor mohor!ekekekek....

NM02 said...

kelas jah!

aku suker tgk gambar korang ni

abg cute, adik syumel

kau syantek, shidi segak

ejaMaria said...

emmm... kita pun nak buat family photo ni... lepas raya nnt... skrg ni sibuk ntah hape-hape... ;p

Rinna said...

Cantik gambar family..ambik kat studio yer..

Berhajat laa plak nak bergambar kat studio.. hehehe..

bujal X said...

saya tungu anak besar je la~~keh keh~

♥ dak pink said...

olololo, sweet je semua.

wahida said...

lya colors: yup..pepel pink ni dik...

mrsharis said...

comelnyer abg senyum macam tuh..

miloais said...

cun - comel - cantik dan yg sewaktu dengannya...

KhaiRin said...

fuh yo sedondon sedondeng kita cumel

iDa DgN aNaKnYa aLoNG said...

sweets nyer...

azi said...

Salam Wahida...
Amboi!!!..cantik dan manis sangat Wahida bila bertudung...manis sangat-sangat...akak suka..:)

p/s Suka tengok gambar ni..cantik dalam color pink + purple...
akak, pagi raya tak sempat nak bergambar...hu..hu..

..::SangRatoo::.. said...

hehehe..comelll..terang, jelasss.. :)

kayzie said...

ada gak plan camni dr thun lepas lg..tp smpai ke thun ni tak tertunai lg hajat..huhu..sweet je muka si adik tu wlaupun tak snyum..

Dr. Ben said...

kemas semuanya

Aida Azryn said...

aida langsung takde gambo satu keluarga. T.T

Teratak Hami said...

Cantik, hensem dan ayu :-)

ajumohit said...

Sweetnya ko bertudung Ida....mmg cantik gmbr family ni dgn warna tema yg manis gitu.... Terbaeekkkk

Cik Bambam said...

cantik gambar! teringin jugak nak ambil potrait family..huhu

Acik Erna said...

wahida..cantiknya..ayu..

MamaEma said...

gambar studio memang cantik...kat rumah pun ada juga sebesar gabak fremnya (hadih kahwin)...anak dah dua baru letak gambar..itupun tahun lepas punya raya

~ yus ~ said...

sweet je wahida bertudung...

gambar yg cantik...

AzMask said...

cantik....

salina said...

suka sangat gambar ni.....so sweet and calming background belakang tu..org2 nyer lagila mantopsss......

Eye_nee said...

santekkk beb gambar sefamily ko ni...

missbby said...

cantik!

Mamamya said...

kelas ko jahhhh....huhuhuuuu...cantik!! aku pun baru 2 kali jer ambik gmbo kat studio nih...ada gak plan nak photoshoot outdoor ngan fmly tp aku takut x pandai nak b'gaya ala2 mcm model iklan tue camno??? dah ler en.suami 'mat combat' mmg kejung lah dia....kikikiiiiii....

Mama Gee said...

cantiknyaaa gambar raya!

Ibu Lala said...

cantikk...saya pun ada plan nk ambik gmbr kat studio. Tapi ntah bila bila. Nak abis raya dah pun.

Ibu Lala said...

cantikk...saya pun ada plan nk ambik gmbr kat studio. Tapi ntah bila bila. Nak abis raya dah pun.

Anum said...

cantiknya
nampak cute

Vna Sandhu said...

cantek & color pun sweet :-)

miss Fyqa said...

comel...

amirah said...

lawanya gambo ni nok.jeles okeh.sebab gambo studio kitorang azab ko.muka pun dh mcm antu.pastu ahmad lak takleh duk diam..eee..cantiknyaaa..sukerrr...ko pakai tudung pun cam comelnyaaa..pastu meriahnya baju melayu dorangg..sukerr

::NureeN:: said...

cantik la gambo studio ni.. bleh wat frame besar kat umah ni ;)

*SiRibenMerah said...

comelnyaaaaaaaa..

nice pic sis..
iyra pon ada family photo kat studio pagi2 raya kitorg gigih g amek.. hehehe...

Qhaifa Nur said...

salam singgah

cantiknya gambar gan family..suka dgn latar belakangnya..

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

ainnoraini said...

manis jer senyuman tu ye..berseri2 lagi tu...

kak ain belum ade gambar sekeluarga mcm tu...harus kene ambik ni...jeles tengok semua org ade...

NOR said...

bestnye ade family potrait...teringin nk buat tp husband pemalu...kih3x...=p

Dee said...

anak sulung kau ensemlah wahida..eh..kau pakai tudung comel gak..

MR. SYAH said...

keluarga bahagia... sweet..

Liza @ Adzriel AB said...

eceh...comeynya. teringin juga tapi hubby yg tak nak bergambar kat studio.

iduraz said...

ala..dah ada gambar...nak jugak la...bape kena byr ek...maheii tk?hehehe

khairul said...

wow mabeles gitu ! cek abang pon hensem lagi


Autoshow Harian Metro Ipoh .http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/autoshow-gegaria-harian-metro-2592011.html

wahida said...

iduraz: depend ko nak saiz besar mana..lagi besar size lagi besar la duit yg keluar...huhu...

Anamarza said...

anak sporting bergambar okey la, klau anak saya sabor je la nak bolehkan bergambar dlm keadaan camtu

Tapi mmg cantik hasil gambar tu hihi

gedek! said...

dah lama tak tengok orang bergambar kat studio...!

KAmu nampak ayu!

L said...

waaaa. hepinyer.. semoga bahgia...

jom solat?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

Bitt (double IS) said...

wahhhh cantek la pic potrait hari raya kamu sekeluarga...

p/s: beli dekat kedai kek king's jek :)

Amie said...

lawanya....Ida nampak sungguh manis! cik abang pun tak kalah handsomenya... he hehehhh anak2 pun comel2 belaka.... pandai posing!

Prince Halilintar said...

cantek pic tu...

tema purple rupenya..

eB ezrin said...

alahai canteknyer.. i lioke :)

Aku Ibu Muda said...

chanteks! i like pepel...hehe

intan_blur said...

waauuu..pepel kaler maaaa.. cantik sungguh..intan pun xde gamba studio..nnt la tunggu ank dah bsr gajah sikit..hehehhehe ;)

Kakzakie said...

Adik tak senyum pun ok juga. Abang dah besar sikit dah pandai nak bergaya. Cantiklah kakak suka...

AI said...

- wahhh bergambo kat kedai...brape RM kene tu?

wahida said...

al: total semua rm200 kak..

N i e Z a said...

bestnyer..cantik gbrnyer..teringin nak bergambar cmni 1 fmly kt studio..tp husband plak x minat..heheheh

meaw said...

pakai tema colourful and mesti ada ballon,sweet kot :D

eima said...

wahhhh ... aku tak penah lagi amik gambo gini ...
sesekali ade kenangan ok kan ....

mamaNoriz said...

berserinya ko noks...

terserlah keibuan muuuu

[sutera kasih] said...

comelnya gmbr potret family ni..hehe
kak, comelnya adik tu..tlg cubitkan pipinya hehe

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah wahida..suka tgk..sgt sweet..

ensemnya abg pakai songkok, n comeynya adik senyum mcm tu...

wahida pun pakai tudung cntik n manis

whitecappuccino said...

cantik la!

ratusiput said...

ratu mmg ske gambar2 cmni..tggu anniersary ke10 baru nk amik gambar2 camni...

Ermayum said...

nice purple :)

kita pun amek gambo kat studio but lum amek lagi walau dah siap tunggu duit boleau :)

POHPALEH BURGER said...

segak laa korangg.... huhuuu aku dr lepas raya dlu sampai nak abis raya dh ni haa.. tak sempat2 lg gi amik gambo.. ssh skit nak deal ngn anak sulung aku tuh bab bgamboo.. huhuu..

Pepel BoNda AmaNi said...

nok....cun oooo ko pakai tudung....

aimie amalina said...

aduhaiiii
suwiitnye keluarga kakak
heee
si comel due org tu
comeinyelaaa

Myra Jay said...

Cantik!! Myra je xsempat nak bergambar foto lagi :)

sW33tdARLiNG said...

giler kentang gigih... kalau aku suruh laki aku, hmmmmmmmmmmmm

MaMa AiNi said...

Cantik sangat !!!...kamera baru dah ada..raya tahun depan guna kamera yg baru pulak ek?..he2x...

.:fyzz:. said...

lovely family..
laaa fyzz nk wat gak la foto family..tp baby tecik lagi..satgi kepala teliang merata hehe..

akuzle said...

so adorable. semer org dh amek gambo setudio, den pown ndakler...(bajettt...sila mai..)