nuffnang advert

Monday, September 26, 2011

tolong...saya nak beli hadiah utk Britney Spears....

selamat petang semua....
moh layan cara2 org mintak derma....



















sumber: email

42 comments:

kasihredha said...

agak2 ada yg kasi tak ye?

wida said...

mcm2 cara mintak sedekah ni yer..kat malaysia ada x buat cam ni

Anum said...

wow hebat cara dia org minta sedekah
hahhahhahhah
ada yang kasi nie

NM02 said...

need money for pay my supir!

aNaYaNa said...

kalo macam ni mintak sedekah laju2 saya lari..hehe takuuuut...

:: Mrs.Eady :: said...

need money for my next vacation!ngeee............

hyazz said...

macam macam cara ader...hehehe...seb bek kat negara kite takde lagi camni...kalau tak na'as la
oh lupa...kite folloe u balik ek

Tina Othman said...

kelakar lah dorang ni, tapi sangat kreatif tu nak fikir idea mintak sedekah mcm tu =D

kasihibu said...

aduhai memacam alasan ado!!!!

kasihibu said...

aduhai memacam alasan ado!!!!

exora said...

nak minta sedekah ada lak idea yg kritis...tp np x pkr cr nk dpt duit dr bekerja erk..

KAMIHIDUP said...

kahkahkah.

fiza said...

Ada² lah dorang nih. Klo kat m'sia mau kena kutuk ☺☺☺

~izan~ said...

owh siap dgn ucapan hehe

cik fadh said...

dorang kt sane sgt open kan . thanx sis being my follower . sy nk follow sis jugak lar,,blog best !

h4ni3 said...

time traveler tu sangat hensem!
pi la jadi model ke hapa.. pehal la mintak sedekah lak

Dinas Aldi said...

Ada yg sangat berterus terang tu. Bagus jugak, tak menipu, hehe

Prince Halilintar said...

klu prince pun risau nk dekat...silap2 prince plak yg jadi mngsa..

eima said...

hahaha homeless ....
aku ingat mesia tak dak rupenye ade jugak ..kesian jugak tgk 360 ari tu

mekchu said...

hahahaha... macam2.. tp cantik2 pulak handwriting dorang tu kan.. direct to the point sunguuh..

MamaYatie said...

errkk..nak ke org kasi...huhu

salam kenal dari saya..

syariza09 said...

penat jer tulis mcm2 alasan...ada ke yg percaya..hihihihi

mamaNoriz said...

kreatif la diorang!

hehehe, nath apa2 jek

ArulchelseA said...

bleh la buat kt malaysia ni..

amirah said...

suka atiiii je ekk..sehat walafiat apa

dwaty said...

sumpah aku tak kasi... ada2 jer... tengok sihat walafiat jer...

[sutera kasih] said...

kreatif jgk hoho

Softtouch [Hanim] said...

mcm2 alasannya...dr kesian terus xjd kesian..hehehe

whitecappuccino said...

macam2 cara dorang mintak duit ek?

Ena said...

mintak sedekah dengan alasan yg tak munasabah.. hadoiiii.. terlalu beretus terang pun ye jugak dorang ni.. hehehhe..

Ermayum said...

kat mesia ni tak lak nampak orang guna papan tanda yet hehe

Salwa said...

kreatif tul diorang.haha.

Amirah Adnan said...

hahaha.. mcm buat lawak

POHPALEH BURGER said...

tgk ler... ramai yg ngata kt negara kita ni ramai peminta sedekah.. nuu kt negara org putih yg dah moden ngn kaya sgt2 tu lg bersepah pengemis.. muda2 sihat2 pun jd pengemis...

::NureeN:: said...

hehehhee.... kasi gelak ke kasi duit ni..

meaw said...

kat area klang ada je buat gini,huhu

aimie amalina said...

aiyoooooooo
mcm2 cr la kannn
ish3

Bitt (double IS) said...

akakakakkkakakakakaa bertambh gastrik haku baca satu2 msg ituw...

MaMa AiNi said...

mcm2 gaya & cara..banyak ke bolih dpt dengan cara ni?..hu2x..

rasp said...

macam2 cara nak minta duit kan hehehehehe

akuzle said...

neh btui org gelandangan ker yer?

Bertrand said...

For my part every person may read this.
pivot tables | ball joint | work home job