nuffnang advert

Friday, September 23, 2011

jom mekap style gini...

selamat petang semua...
layan....












aku tak minat mekap...hehe....


sumber: email

79 comments:

myamyza said...

ISH, NGERILAH..

KhaiRin said...

hantu kak limah version 2.0

ORLANDO AHMAD said...

gua tak minat pempuan mekap, x natural beauty

Kakzakie said...

Kalau jumpa dlm gelap tak apa juga tak jelas, tapi kalau siang hari boleh pengsan!!

eelobor said...

stylo abiss nih

::EIDA:: said...

Stylo mylo ais lah !!! =P

NM02 said...

takde keje...

Lya Colours said...

dah macam pertandingan melukis plak. hehe
saya pakai eye liner je kak. itupon kadang2 malas tenyeh.huhuhu

ArulchelseA said...

cuak aku tgok.. kih kih kih

iduraz said...

suamiku tak ngaaku bini kalo ku mekap gini..hehehe

amirah said...

kretip sape yg tolong kaler2kan ni

~aSHa~ said...

eheheh kretip melampau ni...

mrsharis said...

kalu pejam mata nampak la tp kalau buka mata dh tak seni..hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

jwnuh nk kene jln pejam mata ko semata nk tunjuk!!hahaha..

stellaizz said...

unik..cantek tp hanya yg kreatif ye mampu buat

munna said...

cantik2 semuanya..pandai tukang touch up

intan morsalin said...

cuba bayangkan wahida make up gitu...heheheheh

cikgu isza said...

oh.. saya suka.. seni yang indahhh..
:)

Ini entri sampah! | Semekar Kasih

Eye_nee said...

nak bygkan benda ni kat mata akk.... ngeri ni sis...

Pia said...

"owhh..itu seni namanya....seni tak terbatas hanya di kertas dan kanvas..cewahhh...tp akak ni buta seni,dan tak suka make up juga..hehhe.."

MaMa AiNi said...

mekap ni memang kreatif !!..tapi mama tak berminat..tak cantik mana pun..he2x..

misya said...

takot tgk

mamyharraz said...

suka mekap =P

tp kalau gaya camni tak dan lah mak nak bersiap..konfom bergaduh dgn laki tetiap pagi..nak lukis burung bangunan dll tu bagai kt mata! kehkehhh

N i e Z a said...

pergh..eyeshadow pon dh leh lukis2..menarik ni..hehehe

Vna Sandhu said...

ade beran ke nk mekap style gini?? kekekekeekek

salina said...

i pun tak minat mekap..dah tentu2 wajahku tidak sesuai utk mekap bagai hehehe

[sutera kasih] said...

perghhhhh kretipnyaaaa...mesti susah nk remove hoho

~ yus ~ said...

menakutkan!!!huhu

nurkaloi said...

wahh santek glamer gitewww
hehe

rara pinkmafia said...

mcm x sanggup je nk makeup cm ni.

Pala Maldini said...

kalau macam gini... 5 jam pun tak cukup

Ena said...

hummaaihhhhhhhh...


ngeri la pulop!

MamaEma said...

make-up gini..pejamkan mata selalulah..hehehe

ikatankasihku said...

bertepek2 eyeshadow dia, mata jer dah berat 5.6 kati..botak laki kalau bini dia make up mcm ni..huhuhu

Citarasa Rinduan said...

cantikkkkkk
tapi mmg tak sanggup berhabisan masa dan wang demi itu.../

MommyAqil said...

kat opis aida ade yang conteng-conteng muka cam ni..kat area pipi la..mcm2..tapi mak tak sanggup kot nk conteng muka sendiri..heheh..

Bro ahmad said...

tak reti nk mekap2 hmm..bukan bidang..serius buruk huhuu menyeramkan

mamaNoriz said...

sapa makeup gini mesti laki dia suh tengok movei "biniku gangster"...
ahahahaha

Fatin Mraz said...

cantek2 belaka.. tp cer bygkan bile die buka mata.. x nmpk la kann..dah mcm corak kat kuku tuh...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tak bran la beb nk pakai cenggini..
hehehe.. plus x gheti men-deco kelopak mata.. ;-p

Yan said...

jumpa tgh malam sure lari mencicit.

Cikgu Tie said...

Seni gak noooo, tapi kalau jumpa kat mana-mana...mesti ingat orang yang pakai mekap nie tak ada perasaan.

ajumohit said...

Pi opis pakat lelap mata jela mcm ni hihi

Nizam said...

Ah ye betol di.

Prince Halilintar said...

abstract betul...macam2 kan..

Jo Qusary said...

Whoaaa... nak cuba la pasnie!

Ummi Alesya Sofea said...

unik :D

Deliah's Deli said...

klu buka mata..mcmana agaknya :)

Acik Erna said...

wahida..sanggup ke..

hani@debumelukut said...

rak sanggup lah..tgok pun menakutkan.mcm lukisan kat dinding lak!

kasihredha said...

sure tak leh buka mata...berat..hihi

Kamariah Awang said...

Subhanallah... pesen apa agaknya tu ye, Wahidah?..

Dinas Aldi said...

Sungguh kreatif sekali. Tapi tengok saja bolehlah, nak buat kat mata sendiri, mintak ampun, kihkihkih!

exora said...

ada berani.....tiidaaakkkkkkkkkk

Queenie said...

mak aiiih...seni yg menyeramkan..

IxoR@ said...

wowww.... fantastic bombastic!

salam kenal...

=)

rosmina samin said...

~tak suka mekap~ ^__*

azieazah said...

Untuk ke masquerade party boleh la tu. Kalu orang kita, alahai macam dah betul plak jadinya.

POSH76 said...

seni ni....

wida said...

sekali pndg..cantik. 2x pndg..pelik pulak!

NzA said...

pelik ttp penuh berseni....

fazrulnoor said...

oi, buat gambar mata la..kalau tido, mst org x tau

ratusiput said...

mmg kreatipla dorang ni kan tp kalau pejam mata cantikla.kalau bukak??

Softtouch [Hanim] said...

sy suka makeup tp xreti nk makeup...hehehee

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

pki cmni laki tkt nk ngadap mke..hahah ;))

Niena Pengembara Ilahi said...

hahaha pakai wat gi keja

SCLover said...

wahida... kalau mekap mcm nih pastu p kenduri kawin (siang hari) mesti sesak Q nak amik makanan ...erk!! smua dok tengok kat kita kot....siapa berani coba!!

Zefa NorAsmara said...

Takot tgk.. sy follow blg ini.. :D

meaw said...

err,tak minat gak mekap! haha....

akubiomed said...

Tidak dapat bayang kalau isteri membuat mural eye shadow :-)

azi said...

Wahida..
Akak teringin, tapi tak pandai....he..he..

eita said...

waaaa......menakutkan.....
takut lah nak mekap macam ni.....

siti kektus said...

aneh2 saja corak dia. ni kalau pakai malam2 dalam tempat gelap, tetiba ada orang suluh, mau terperanjat orang tu nanti kak. haha ;p

velasrizal said...

mak ai pelik2 lah haha

intan_blur said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh..sgt..sgt terbaik..cantik juga der

Edy Zaidi said...

menakutkan je..hehe

Mama Gee said...

haha sgt2 kreatif...

Bitt (double IS) said...

cantekkk bila ditutup tapi kalo mata terbuka rasanya tak nampak ape2 kot...ehehhe tapi kan kalo sendiri bikin mau berjam2 pastu konpem anak akan kata mama ni mcm clown gituw..akekkekeke

fazilzura said...

wakakak tajuk tu x leh blah nok ..


aduyaiii bley pengsannnn