nuffnang advert

Friday, April 15, 2011

utk cik anon dan korang yg bertanya psl musang king...

selamat pagi semua...
semalam aku baru perasan yg n3 musang king aku tu ada 2 komen baru...

alahai....saya sian sgt kat awak...peknen 7 bulan yer..saya faham perasaan awak...mesti awak nak kena carik jugak musang king ni kan...sis, u duk mana ye?


ni pun antara komen yg berminat ngan musang king aku tu...


ok..ok.....mungkin salah aku jugak sbb tak cerita detail kat mana kedai ni...aku cuma ckp ni jln nak masuk umah aku je kan...hehehe....utk pengomen lain jugak yg bertanya kat mana kedai ni seperti kak Elly, kak Dee dan Dr. Hani, sini aku bagitau....

kedai ni adalah di Rawang...exit je drp hiway rawang tu belok kiri...pastu terus je sampai lepas caltex, kedai ni betul2 tepi jln...mmg nampak punya...


nampak signboard ni sila slowkan kenderaan anda....di sini tempatnya...

bila dah pekena musang king yg amat sedap ni jgn lupakan aku tau!! ingat musang king ingat wahida...hehehe...


aku tau mmg susah nak carik musang king ni...banyak yg ada kat pasar mlm atau kedai2 durian ni cuma ada jual durian yg biasa2 jer...so, kalau korang tau ada kedai musang king yg lain, boleh sharekan kat sini sbb mana tau cik anon tu dekat ngan tempat u oll kan...

walaupun aku dah reply komen korang tu dlm n3 yg sama, tapi aku buat jugak n3 khas ni utk korang yg bertanya agar jelas...( aku harap cik anon tu baca n3 ni )tapi kalau korang sesat, tanya je org rawang, mesti dorang tau...
oh ye, tapi kalau nak pegi mlm, kedai ni tutup tau....tak silap aku sampai kul 8 mlm je kot...tak pun korang pegi je hujung minggu ni...
cepat terjah!! sebelum musim musang king ni abes!!



p/s: kekadang rasa bersalah pun ada bila buat n3 yg membuatkan org peknen terliur.....

39 comments:

sahromnasrudin said...

saya kat cini kalau nak durian, tepon je..nnti org hantar tp tak dptla musang king hehehehhehee

::FAIZ FARISH:: said...

ko belikan aku blh?

~ yus ~ said...

musang king mmg terbaik ni...:)

NM02 said...

jah, kau tolong mereka berdua ni sampai dapat musang king tu tau. aku kalu orang betul2 teringin ni kesian sangat...

mama iris said...

kalo balik bukit beruntung kang boleh la kot melencong sini jap...

Pepel BoNda AmaNi said...

nasib xmengandong..kekekekke....

bonda dadif aka akish said...

wahhhh bleh jadi ejen iklan sehhh

=)

sW33tdARLiNG said...

ooo isi camni namanya musang king... selama ni aku reti makan jer tp yg paling aku suka mmg musang king niii

Pala Maldini said...

haha.. harus nko kena belikan buat Pn Anon yang pregnant..

Mamamya said...

x penah lagi aku jumpa durian musang king ni kat sini (jb) aritu pi kat smart ada jual durian dari segamat jer....penjual tu kata durian ais krim..aku pun gatai2 la try beli 3 biji RM100!!!! balik2 umah bila makan x pulak aku rasa sejuk cam ais krim...caittt....tipah tertipu wehhhh...jaga ko penjual!! aku cari ko nnti.....

aritu ada tgk tv3..lupa lak rancangan apa...ada citer pasal durian musang king...harga blh tahan kan....tp klu rasanya sedap n b'baloi dgn harganya aku nak juga beli....

p/s: awatlah rawang jauh beno..... :(((((

nurkass said...

ayok tak tau..
sian yg peknen tu..terliur diorang..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

org peknen mmg camtu ahahah pantang tgk makanan. benda lain takpe..makanan jangan....kikikikik

..::SangRatoo::.. said...

tapi kite tak makan durian..uhkhukhk.. (ngader nih) :P

♥ Mrs.Eady ♥ said...

sampai skrg x dpt durian lagi nie...huhu..

eB ezrin said...

sedap sgt eh?....

Dee said...

sib baik ko cakap tutup kul 8 malam..aku baru nak tya malam buka ke tak..ngehngehngeh..jom mkn sama2..balik keje..mau? tp byr sendiri2..hahaha..

wahida said...

eb ezrin: sedap giler!!

Maya Mayana said...

Waa terbaik la wahida...blog promote musang king siap ada anon tanye..glemer..mesti traffic naik pasal keywords musang king nih...suka tagline ingat musang king ingat wahida...;P

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. nak durian jugakkkk!!!!

sarah-najwan said...

alahai ida...akak pom rasa gulp!!!!!melelleh terliur...adakah diriku pregnant????..wahahahhaa

bukan apa ida..gmbr kat blog awk ni..gebu gebas la..menarik dan clear sgt..pulak tu real besar..tu yg terliurrrrr...

rATu kEBaYA said...

memang terliurlah tgk lagi sekali pic musang king ni

sha a.s said...

babe, ni kt umah aunty aku ni...dkt country homes kn?

wahida said...

sha a.s: ye...sebelum masuk country homes...

rasp said...

i tau belasah je durian sis..
dari brand apa i tak kisah hahahaha...
tapi bebaru nie dah ternampak kat area umah i...
ada jual musang king...
leh terjah le nanti :)

Daddy Ziyyad said...

hahaha..aku tunggu doreyan kat dusun MIL aku ni....nanti aku tepek besar2 gambar-gambar...:)

Ati Masrif said...

nampak sedappp

tapi

tengah sakit tekak ah...


:)

HonEyBuNNy said...

rawang?ngeh3...dekat ja..leh pergi makan..tu la kak....makanan semua sedap2..ila pun terliur tgk..hiihi

etiey.com© said...

walawei... memang sedapppp! terbaek... suak dengar statemnet u "kita laetly sama' hahahha.. gambar h gambar!

Joy said...

mkn dan suka durian..tp x kenal n x tau nk memilih...;)

Yan said...

ASTAGA wahida...

Mamamya said...

ding dong ding dong....disebabkan blog ni x de 'kotak yg m'jerit2' tu..aku b'tau kat sini lah yerk...aku tag ko tau..

http://wishmeluck-mamamya.blogspot.com/2011/04/mamachia-1st-giveaway.html

tp hadiahnya bukanlah durian musang king...muahahahahaha.....

Myra Jay said...

Waduuhhh terliurnya tengok.. :) Air liur jatuh tap tap..hehee :)

Nampak sedap giler tp jauh plak nak beli :)

Cik Ezy said...

xleh mkn duyan..
tgok je xpe..
huhuuu

ieda said...

uish musang king .. ermm memang pelik nama utk gelaran durian nie .. ermm sure sedap sgt2 nie ..

sah2 kat ktn payah nak dpt kan .. huhuh cuci2 matee jerlahh huhuhu

Hanis Azla said...

alamak.. akak dah teringin lag ni.. he..he..

estee_8980 said...

sib bek x ngandung..kalo x mmg gegar kt sini gak...ekekekeke.. tp susah nk dpt gak musang king...

Dilla Ady said...

nasib baik mase peknen dulu takde blog lagi..kot tak pengsan la laki nk mencarinye..huhuhu

musang king nih first time dengar..

wida said...

jauh lah sis..tlg belikan, hehe

amirah said...

lahai, siannya mak yung tu dah ngidam..