nuffnang advert

Wednesday, February 23, 2011

Santai....

Selamat pagi semua...
Nak citer tempat makan yg best pagi ni...sebenarnya dah lama kami makan kat sini, tapi x de mood nak publish...ari ni br dtg mood nak promote tmpt ni...hehehee...

kami makan di sini...Santai di Giant Rawang...

  kami order yg biasa2 sahaja....tapi sedap....ni hubby punya, nasi goreng paprik seafood, sedap!!

ni plak aku punya, Nasi Goreng Santai...sedap dan pedas giler...suka suka suka...aku kalau makan apa pun, suka yg pedas, nak lagi nasi goreng letak kopok, lagilah aku suka...selera aku makan beb!!

p/s: klakar giler aku baca komen korang kat n3 ce citer sikit..siyes weh, komen korang buat aku gelak guling2...aku sayang korang lah...

41 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnyeee....

wida said...

sedap...
suka mkn pedas gak.
org jawa lah katakan!

cheqna said...

wah memang besh....
terliur la plak walau baru je lepas makan nasi minyak...hahahahaha

rasp said...

santai lauk pauknya pun sedap kan sis...
kat tesco ampang ada branch dia...
tapi dah lama tak makan situ...

CiK JuE said...

sedap je...kalau makan nasi goreng letak keropok memang best...

specky gurlz said...

sob3x..nak nangis tengok akak makan sedap gile..huhuhu nak jugak

cikceriacorner said...

best2..nak jugak..hehhe

amirah said...

kalo kat santai ni rasanya mee bndung la terbaek dr ladang..best giler

Mamamya said...

wah...makan2 lagi...nasi grg paprik kegemaran en.suami tu...

ehh..samalah kita,suka makan nasi grg with kopok...mmg menambah selera kan....klu makan mihun grg pun sedap klu ada kopok.... :D

khairul hisyam said...

nampak amat sedap :)

Hanis Azla said...

nasi goreng yg wahida punya tu mmg nmpk marvelous..

eT said...

hehe...bestnyer tgk makanan tuh...jauh tu kt rawang..ngeee

Fieza79 said...

adoii best tgk nasi yg ada kopok tu...mesti sedap gilerr lahh...!

bunga said...

wahhh..keropok kat nasi tu yang bunga nakkkkk..

Joy said...

sedapnye nmpk papriks tu..

Citarasa Rinduan said...

alahai...lapor pula lihat makanan kamu sklrg..

wahida..skrang mmg duk area kl eik, ayu ingat still kat penang?

sarah-najwan said...

ambo lapa..ambo lapa...berkeroncong skrg ni..huhu

rATu kEBaYA said...

sedap nasi goreng santai.. kalau kat rumah pun siap goreng kopok utk makan dgn nasi goreng

wahida said...

citarasa rinduan: ayu, bila lak saya duk penang? ayu dah salah org ni...heheh...saya mmg duk rawang dah 3 tahun dah...sebelum tu duk Ampang bertahun2...

NzA said...

nampak pn dh sedap..mesti nyum..nyum ...

HonEyBuNNy said...

nasi paprik tu sedap.....nyum2.......ne asyik lapar ja neh...;-)

|| NaFiRaa || said...

nasi goreng paprik nampak menggiurkan~ yum yum!

Daddy Ziyyad said...

ko memang hantu makan!...wakakaka...

ps: amacam motor? sihat dah?

wahida said...

daddy ziyyad: moto dah ok setelah terbang rm250 ari tu...huhuhu...

bagus, ko mmg memahami aku...aku mmg hantu makan...ahaks...

azzey said...

Skernya tgk gbr2 yg besor kat sini. terus laporrrrrrrrrrrrrr...!

azzey said...

1 HB for u...:)

NM02 said...

kolestroolllllllll!!!!!

ngeh ngeh ngeh

Ena said...

menjadi2 la lapor perut ena ni tengok nasi tu.. laporrrrrrrrrrrrrr!! haha

kayzie said...

nyum2..ermmm dapnye...

Yan said...

santai2 sambil kenyang kan perut ye..
bestnya tgk nasi tu

Pala Maldini said...

lapar!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasib baik dah kenyang

sw33tdarling said...

kusssssssssss semangat!!

AdiaLuze said...

Paling suka kat santai ni ABc dier... Sedap giler... Nyum,nyum...

Cik Ezy said...

suke2 nasik goreng ngn kopok..
=)

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya...cantik2 pic wahida...jelas n terang..

mummysyafie said...

nampak sedappp..bila perut lapar, telur mata pun meliurkan

Zura said...

sedapnyelah dua2 nasi nie...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...
This comment has been removed by the author.
a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Lepas shopping2 kat situ misti singgah kalau tak makan tengahari .


kat tesco situ pun ada kan ?

PutRee SeJiNjaNg said...

aduh lapar sudah..hehhe