nuffnang advert

Wednesday, February 23, 2011

korang pernah buat love bite x?

selamat petang semua....
wah...korang mesti suka tajuk kat atas tu kan....ye...aku tau...korang suka...baik ngaku cepat!
x baik woo, buat love bite ni...nnt x pasal2 korang kena mcm minah ni...

Daily Mail melaporkan seorang wanita separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung sebagai akibat gigitan asmara yang dilakukan oleh kekasihnya. Wanita yang tidak dinyatakan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu.

Kes itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.

Para doktor mengesyaki wanita itu diserang sakit jantung walau pada mulanya gagal mengesan puncanya. Mereka kemudiannya memeriksa kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemukan punca serangan sakit jantung berkenaan.

Gigitan asmara itu menyebabkan kerosakan pada pembuluh darah itu dan pembentukan darah beku. Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok.


moral of the story, x yah buat la...buat benda lain lagi best!! ekekekekek....eh, sori la pada readers aku yg belum kawen tu...terbaca n3 mcm ni lak....korang pun jgn buat tau!! dosa weh...Allah laknat orang berzina weh...bukan dosa kecik, dosa besar okeh!! eh, tetiba mcm dalam kuliah Zohor lak...ahaks...


p/s: tadi cek kat nuffnang, senyum hingga ke telinga aku dibuatnya bukan sbb income aku naik, tapi sbb readers dlm blog aku setiap hari semakin bertambah...traffic baik punya!! alhamdulillah...
follower pun aku tgk setiap hari semakin bertambah...walau pertambahan x ramai, aku still nak ucap tima kasih bebyk pada korang yg sentiasa singgah dan temankan aku ngan komen korang yg sgt menceriakan aku...thanks again!!

KORANG BEST!!!


sumber: email

58 comments:

bonda dadif aka akish said...

lor ye ke...lakik aku suke buat...dann..aku pon suke...

ahahahhaha...tapi itu terlalu rakus gamaknye....tu pasal sampai kene heart attack...

buat love bite kene penoh kasih sayang...

upsss..terlebey sudah..

=D

Myra Jay said...

Hehee.. Tgk ar akak love bite dia smpai biru ke'lebam'an..hehee, apapun berhati2 ketika memandu.. opppsss terlebih sudah :)

Dah klik HB akak :D

specky gurlz said...

peerrggh!! cenggitu skali buat leb bite..boleh kne sket jntg..pakwe dia tuh vampire ke hape? buahahaha..terok2 rakus betol

ZSqueenbee said...

mak aiii...dia wat love bite ape smpai cenggini..seb suami saya xreti wat bnda2 cenggini..lgipun xde yg bestnye wat love bite ni..ahakz!!

jom wat yg lebih nikmat..opzzzz melampau lak..tuuuuuutttttttt!!!

wida said...

singgah sini hari2..naik tmbhkan income sis:)
x leh wat love bite lah pas ni ek..huhu

Joy said...

kena buat dgn lebih berhati2 la pas ni..ahaks...

ct shah said...

yaks!geli mat..mat..mat...
aku sudah terbayangkan vampire in brooklyn jah.coii..

Dee said...

aku x pernah ada wahida..aku mak dara sunti you..hahaha..geget lain lg best kot..hahaha..

NM02 said...

kau mesti cuak dan trauma sebab kau hari hari buat love bite.

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

AdiaLuze said...

Omakaiiii.. Dasatnye... Ni mesti jenis yg sensitip kot...Hmmm...

Apapun, moral of da stori, tokdah la buat.. Buat la menda2 lain yang lebih sonok... Hihihihi

eLLy said...

klu attn CPR training pun dorang ade pesan jng buat love bite kat citu.. bahayaaa ... buat tempat lain boleh ;p

Mawar said...

kak wahida,

Laa...
trkezzut baca tajuk entry ni kak

itu rupanya crita d sebaliknya

My Little Diary said...

besar gilerr aarr luv bite dia... buat sikit2 sudah aarr kan!?

mcm aku, hubby buat kat dada u.... kehkehkehhh... oops!!!

DaK CoMoT said...

ganas sgt kowt..ahaha opsss....

cikceriacorner said...

hhehehe...

saya xpandai nak buat..bleh ajarkan?

tahniah kak..income bertambah..hehehe

Hanis Azla said...

panas2 tajuknya.. bahaya juga yer.. seram pulak mendengarnya.. tahniah yer follower dah bertambah.. reader makin ramai..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahahaahahahah dah lama tinggal bite2 leher nie..

Daddy Ziyyad said...

dracula..hahahhaha

kasihredha said...

ganasnya sampai pecah pembuluh darah...hihi

Ati Masrif said...

pernah baca..

menakutkan yek...hihi

buat tmpt lain ah...huhu


Jom baca: CARA LETAK LINK ENTRY DALAM KOMEN ANDA

ab@h_Izz said...

tak reti la nak buat..hi...hi2

Natalia said...

uish mengerikanlah hahaha

rasp said...

terus terjah sini bila tgk tajuk kahkahkahkah....

cheqna said...

uishhh
tetiba rasa cam nak kahwin...ngeh ngeh ngeh..
hahahahah
betul kak..dosa besar tu...

NM02 said...

jadik ke jah?

meh skodeng : kepingin terus teringin

sarah-najwan said...

mende ni salu kita kat org yg belum kawin..

org yg dah kawin..xkoser nk buat mende alos ni..ehheee..

**lagipun..malu weh nk buat..haaaaaaa.....

NM02 said...

aku testing lagik pakai IE

kepingin terus teringin

amirah said...

moralnya wat tempat2 lain yg lagi best dan jgn gelojoh okeyyy!!lalala...

♥ manje ♥ said...

hehe macam2 la kan... =) ~

wahida said...

CCC: bukan income yg bertambah la...salah faham neh...

ieda said...

adehhhh padan muke die ..ekekekke
entah aper2 .. x der kerja lain huhuhu

eelobor said...

apa tuh? tak paham... hihihi

Nana said...

org dah kawen xpe kekekek

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak tak suka orang yang buat love bite, sehingga orang lain boleh nampak,walaupun dah berkahwin, tak manis rasanya. kalau buat biar tempat tersorok.ini pandangan akak.

shamsiah shamsuddin said...

haram ea kak love bite ni walaupn suami isteri ke?

Cik Ezy said...

xkawen lg.. xtau2..
hahakk..
lalala..

HonEyBuNNy said...

heheh...orang xkwin datang baca je lah..kawin anti baru leh buat gitu kan..ngeh3....akak pun mmg best...;_)

Citarasa Rinduan said...

last sekali tu..
sama2 daun keladi...
ayu mmg best..hahahhaha
LARI!!!!!!!!!!

*∽ IZAN ∽* said...

ada pulak kes camni.. kalau tetiba mati plak minah dek serangan jantung tu sabit kesalahan membunuh kah..? isk isk isk

white rose said...

ade baca kisah ni tau...
ade yg gak yg smpai xleh hilang kesan tu dah...

bahaya laa kak...


bahaya kt sy ni haa...

miahahaha...

CiK JuE said...

eeee takut pulak...nasib baik tak pandai buat...hehehe..org xkawen baca boleh buat jangan tau...

Mamamya said...

ada baca citer ni kat paper aritu tp dah lupa paper apa....rakus sungguh org ni....

nasib baik x penah buat..:)

p/s: wahh..bestnya nuffnang dah byk lah tue....masyuk2..tahniah!!

MasZuber said...

love bite kalo dah kawen ok jea kot.

ye dak?

wahida said...

shamsiah shamsudin: dik, akak x ckp haram pun...huhuhu...

mamamya: bukan income yg naik ye liya, salah faham ni, traffic je naik...

Zareda Norman said...

banyak lagi benda best boleh buat kan kan kan

sicomot-comel said...

wow..
lepas kawen nak buatlah !
hahaha

Softtouch [Hanim] said...

mmg pernah buat..ooo bahaya yer..ok lepas ni xmo buat dah...takut..

Ermayum said...

ish takut la pulak kalu kena gigitan heheheh

mummysyafie said...

thanks for the info dear..tapi siyes, dari bercinta sampai la kawen tak pernah la aku buat kerja ni kat leher...malu orang tengok weii..kat tmpt lain takpe..hihihi..

ingatkan gigitan nyamuk je bahaya..rupanya gigitan cinta lagi bahaya yer

Sham said...

alamaks iye ke...?waduh waduh...

jeBateja said...

uikkk...tak leh lah buat lagik....errr....kang jadi duda plak den nanti....ahakz

hysman said...

ee seronoknyer...
tak sabo2...
hahahaha....

itulah kak ajo kat bdk belum kawen..
hehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

tak pernah buatttt......malu!

Fieza79 said...

heee...smpai mcm tu..kes bahaya ni dh...harus ada pencegahan ni kalau tk nnt ramai yg mati skt jantung..hahaa

|| NaFiRaa || said...

bahaya jugak kesan 'gigitan chenta' nih~ ingatkan x memudaratkan~ kekeke

NzA said...

dasyatnya smpai kena serangan jantung gitu...syok sgt kot or boyfriend dia ganazzz......hi..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lelaki tu drakula kotttt
sbb tu kes pertama dilaporkan..ha ha ha ha
sahla lelaki tu drakula!
ater...ce citer ce citer

Raji berkata said...

owh ni yg namanya lelaki vampire nih?
hahaha ;D
ap lah xde bnder lain ke nak gigit
orang juga yg dia nk gigit =.="