nuffnang advert

Tuesday, February 22, 2011

1st Give Away by DeeKuntum...

selamat malam sekali lg....
kali ni aku nak buat GA dr kak Dee, wajib buat neh...dia antara follower aku yg terawal masa mula2 terciptanya blog aku neh...dia jugak antara yg rajin singgah komen kat blog aku...dia jugak la otai gathering karok itu hari...senang ckp, dia ni mmg bertakhta kat hati aku lah....ngeh ngeh....ni bukan ayat bodek okeh, ni cakap betul punya....


aku nak tag:


kak, rasa2 aku ada chance tak menang? aku nak tanya ni, bila ko gi London ni? aku nak GA London neh, aku x pernah sampai sana lagi...huhu....


p/s: korang, nak cakap sikit ni...korang JANGAN tag aku contest eh...tag aku GA takpe lagi...(itupun aku tgk GA jugak la, kalau rules susah sgt, mmg aku x join la......)aku belum nak menceburkan diri dlm dunia contest la...apa pun, tima kasih pada sesapa yg tag aku, yg invite aku join contest korang dll...jgn kata aku sombong lak, kebanyakan contest nak kan creativiti...aku mmg fail la bab2 ni...apa pun, aku sokong korang dr belakang....korang mmg best!! sayang korang ketat2!!

14 comments:

nelly said...

Gud luck

Cik Ezy said...

best giler kalo menang,,
hee..
gud luck!

sekamar rindu said...

salam...

gud luckkk....

~ yus ~ said...

haha..kita tag dia, dia tag kita ye..

takpe, akak terima dgn hati terbuka.

Akak pun sama mcm Wahida, kalau kena GA atau contest yg rules banyak sgt, mcm pening je nak settlekan, akak ignore je.

Softtouch [Hanim] said...

gud luck wahida..sy pun mcm awk..kalu contest n GA yg ssh sgt rules dia mmg xjoinlah...

~ yus ~ said...

wahida, akak dah buat....:)

http://yusgca.blogspot.com/2011/02/1st-give-away-by-deekuntum.html

NzA said...

gud luck...sama la cam akak, liat ckit nk join GA...

wida said...

good luck..
rase cam nak join GA ni, FM london tuu

sahromnasrudin said...

selamat berjaya yaaaa

NM02 said...

hai.... dua2 GA kau letak nama aku first eh... ok, nnt dah tenang aku wat. tgh gelabah lagi ni sbb laki aku bertukar jadi maikel sumaker. hahaha

rasp said...

dee mmg otai rawkkkk kan sis...
gud luck!

Dee said...

thx join wahida..i lap u!!..eh..good luck..kalo nak ikut aku gi london..sila menabung siling dr sekarang..hahaha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck beb

nurkass said...

owh.ada lg.hehe.
gud luck wida..
ti kas buat.tq