nuffnang advert

Monday, February 4, 2019

14th sweet wedding anniversary

Assalamualaikum semua,

hari ni mesti ramai cuti kan...
maklumlah esok kan dah Chinese New Year...
ofis i pun kemain lengang lagi ni...
tapi i tak cuti pun,
ingat nak jimat2 sikit cuti tahun ni,
tak nak jadi macam tahun lepas sampai tak cukup cuti...
hujung tahun tak dapat jalan jauh2 sebab cuti tak cukuppppp...huwaaaaa...

yang best hari ni sebab anniversary kami yang ke 14 tahun...
kami celebrate atas jalan raya pagi ni sebab jalan punya la lengang...
best giler...heheh...

selamat ulangtahun pernikahan kita yang ke 14 tahun sayang...
moga hubungan kita sentiasa dirahmati Allah,
kekal bahagia bersama hingga ke akhirnya...ameen...
ucapan panjang lebar ada kat IG ye sayang...hahaha...

15 comments:

Yaya Azura said...

tadi dah wish kat IG..ni nak wish sini pulak..
Happy anniversary wahida dan suami. InsyaAllah bahagia sentiasa.

Carly Fifie said...

Happy anniversary sis.. Moga berkekalan sampai akhir hayat. :)

wahida said...

tq yaya...tq fifie...love uolss...

Lynn Hamzah said...

happy anniversary... moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat

Mastura Borhan said...

semoga berkekalan sampai syurga.

Nieda ramly said...

selamat ulang tahun perkhawinan wahida dan suami ...berbahgia hendaknya till jannah

Cik Puan Eka said...

happy annivesary kak n suami. semoga bahagia hingga ke syurga

Liyana said...

happy anniversary sisthur! semoga berkekalan sampai syurga :)

Akmal Farabi said...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog

adianiez AIDA said...

happy anniversary :)
moga sentiasa bahagia hingga ke Jannah.

Norlaili A Wahab said...

Happy 14th Anniversary.
semoga kekal bahagia sampai ke syurga :)

sudipVSsenduk said...

Happy Anniversary adik manis.
Moga sihat, bahagia & sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah. Aamiin.

Mrs. A said...

Happy 14th anniversary ;-)

dear anies said...

happy berseri2 ;-)

Juls Julie80 said...

salam ziarah & follow sini...

happy anniversary sis...semoga kekal sampai ke jannah..amin2

jemput singgah blog kite.. :)