nuffnang advert

Wednesday, January 30, 2019

10 tahun dah

Assalamualaikum semua,

semalam sepatutnya update pasal dia ni,
tapi ntah macam mana boleh terupdate benda lain pulak...
adoi la....
jangan kecik hati ye adik,
tapi mama dah update pasal adik kat instagram semalam...hehe...

masa ni uniform pengawas tak lengkap lagi,
name tag dan tie tak dapat lagi...
vest pun pakai yang tahun lepas punya...
tahun ni lambat sikit dapat uniform dari cikgu...huhu...


anak bujang mama yang no dua ni dah genap 10 tahun dah semalam...
Alhamdulillah..
dah bujang, dah sunat, tapi kepala angin tak surut2 lagi...
anak yang baik, cakap pun lembut je,
tapi jangan sesapa usik dia, mmg dia akan lawan balik...
so jangan diingat air yang tenang tidak ada buaya...ehhhh...

mama doakan adik berjaya dunia dan akhirat ye..
belajar rajin2 tau,
sebab adik dah janji kan nak bawak mama ronda2 satu Jepun bila dah kerja nnt...
mama tuntut janji adik ni...hahahaha...


ok bai, esok jumpa lagi.
hugs.

8 comments:

mama tisya said...

happy birthday utk ank bujang ke2 wahida..smoga jd ank yg soleh dan taat pd ibubapa

Yaya Azura said...

happy birthday adik.
sebaya dengan anak sulung yaya.

dear anies said...

selamat hari lahir adik pengawas...

masih ada lg x yg hntr surat cinta? hehehe

wahida said...

dear anies: hahaha...aku pun tak tahu..rasanya mcm takde dah...

Fieda Zan said...

rasa baru lagi dia duk Pasti..dah 10 tahun...

Carly Fifie said...

Happy birthdat adik.. comel :)

http://www.imaginasiklasik.com/2019/02/17-hidup-ini-umpama-puzzle.html

Cik Puan Eka said...

happy bday anak bujang akk. Beso2 dah diorang

adianiez AIDA said...

happy birthday en. pengawas :)
moga membesar dgn sihat dan cerdik ye.