nuffnang advert

Tuesday, January 29, 2019

Aquaman & salted egg popcorn

Assalamualaikum semua,

korang mesti dah tengok citer Aquaman kan...
kami ni baru berkesempatan tengok Ahad lepas..
kalau ikut i,
i tak minat tengok citer2 mcm ni...
to be honest, i paling tak minat citer superhero mcm ni..
sebab pada i merapu...hahaha...
i lagi suka horror or thriller movie,
atau romantic comedy...
tapi ni movie pilihan anak2 dan hubby...
so i pasrahhhhh...

redeem tiket wayang..
bestnyaaaaa...
dapat 4 tiket percuma,
junior pulak masuk free je...
Alhamdulillah...tq kawan hubby yang bagi tiket ni...
ekceli ni kali kedua dapat tiket free mcm ni...
kawan yang sama jugak bagi...
dia mmg selalu dapat tiket free,
tu yang dia sedekah kat kawan2 yang lain jugak...
ye la kan, sekarang ni kan kalau nak masuk wayang 5 beranak je dah berapa harga kan...
huiiii dapat macam ni mmg jimat banyak laaa...
Alhamdulillah...

kami tinggal beli pop corn ngan air je la...
i teringin nak try egg salted popcorn...
so beli sekotak ni..
sedappppp...i suka....
sebab i ni tak suka manis2 sgt...
dapat masin2 manis lemak mcm ni mmg kena sgt la dgn tekak i...
anak i si abang pun suka..

tapi hubby ngan adik tak suka salted egg tadi...
caramel pop corn tetap menjadi pilihan dorang...
dorang ni kuat manis...
especially hubby i tu...huhu...

dah la tiket percuma,
dapat duduk couple seat lagi...
so senang la junior boleh duduk tengah2 antara abang2 dia tu...
mama n daddy duduk couple seat sebelah lagi...
kami nak bercinta sat...ehhhh..

anak2 mama yang makin merelit...haha...
especially si abang tu,
dia kan aktif main bola..
pastu skrg ni dia wakil sekolah pulak untuk sepak takraw..
hari2 training, mana tak legam...huhu...
si adik ngan junior pulak suka main kat luar petang2...
takpe la..
i lagi rela anak2 i kulit terbakar dari duk sibuk main gajet tak sudah2...


kalau tanya i Aquaman best ke idok,
i akan jawab biasa2 je...
sebab movie mcm ni bukan pilihan i...
anak2 ngan hubby suka la movie ni...
tapi i puji la grafik kat dlm citer ni cantik sgtttt...
terpegun iolsss..haha...

bai!

9 comments:

dear anies said...

give me 5 sbb sama2 x suka cite superhero! hahahaha...

x try lg laa salted egg tu.... selalu je nmpk tp xtergerak nk beli

amirah said...

dak abng tu mmng dah ada ciri2 kedewasaan dah tu..dah remaja benau nmpk nya

Mastura Borhan said...

hehe.

merelit takpe kak. janji sihat, alhamdulillah.

mama tisya said...

pernh mkn juga popcorn camni tp suka lg yg caramel hehe

Zurainny Ismail said...

Bestnya dpt tiket free, TGV pulak tu! TGV x ada kat Sabah...huhuhu

Yaya Azura said...

bila tengok wayang biasanya tengok movie pilihan anak-anak..tak suka pun kena redho jer ler..

ain.ya.nun. said...

Dak abang nampak muka bujang sungguh dah.Haha.

norhidana miswan said...

oklah tu kak, aku dh lama tak p panggung, kalau ada nengok lah bila astro dh tayang, langganla ngn astro je...
si aiyan tak blh lg msk panggung, dia sgt alert ngn bunyi bising... ssh lah kn, jd kami mak pak mengalah la

aku klu nk tgk filem ni suka pilih2 hero hehehhe... klu muka tak bape ensem tak penah tgk dia berlakon... kureng rajin nk layan hehehe

adianiez AIDA said...

aida pun x minat sgt la aquaman.
biasa2 je. takde wow.
aida x minat citer kartun terlebih!