nuffnang advert

Monday, January 28, 2019

kerepek ngaku oh kerepek ngaku

Assalamualaikum semua,

musim2 nak dekat CNY ni banyak la buah ngaku dijual kan...
mana yang rajin tu,
masa ni lah nak buat kerepek ngaku buat jualan..
kalau jual mmg laku keras,
especially kalau jual kat i,
sejenis manusia yang malas nak kupas dan sagat...
tahu makan je...hahaha...

kerepek ngaku yang sedap giler...
sekali makan sumpah tak boleh nak stop...
rasa dia lemak2 manis...
sebalang ni rm18,
i beli dengan member ofis...
mmg agak mahal sebenarnya,
tapi kalau kau dah jenis pemalas nak buat sendiri,
jangan complaint la orang nak letak harga berapa kan...
nak murah sila buat sendiri...haha...

i kalau kerepek ngaku ni serius mesti teringat kat si dana
sebab dia rajin sangat buat sendiri...
i ni geram sungguh la orang yang serba serbi rajin ni...
meh bagi sikit kat i roh rajin tu...huhu...

honestly, dalam sehari settle sebalang kerepek ngaku ni...
tak dan nak pelawa orang kiri kanan i...muahahaha...


ok lah bai, esok kita jumpa lagi okeyy..
hugs.

8 comments:

Yaya Azura said...

yaya pun roh rajin tak menempel. semalam tengok kat giant boleh tahan juga harga arrow head ni.

mama tisya said...

mmg ralit la kalo dpt sebalang tu ngadap je ngunyah kan hehe...lama tk menggoreng kerepek ngaku..lastyear hubby yg rajin..die buat la...aritu ada tgk kt aeon big tp mahal lg...tk brp nk rajin nk buat kan tp nk mkn laju hehe

dear anies said...

tau2 dah habis sebalang ;-)

Mastura Borhan said...

nampak mcm sedap ja.

ngaku ni ada nama lain ke?

norhidana miswan said...

kt giant n beberapa pasaraya ada jual jgk kak, murah lagi

tp yelah mmg agak leceh nk buatnya, sbb ada pengalaman membuat nya sendiri... tp thn ni aku sempat bt sekali je, tak dan la nk bt banyak2 kali

Nieda ramly said...

Musim cny saja jumpa keropok ni

adianiez AIDA said...

apapun kerepek pada aida, cepat aje habis nyer!
leka makan sambil tgk tv.
sedar2, dah nak kosong balang :) ha ha ha ha...

Diana Sofea said...

kt mana ade jual ye?