nuffnang advert

Thursday, January 10, 2019

Make Up Review: Sentuhan Dyna Abas

Assalamualaikum semua,

bercakap pasal mekap Gala Dinner baru2 ni,
ramai kawan2 i tanya i hire sapa,
MUA yang mana,
sebab ramai yang berkenan hasil mekap i,
ok lah i share serba sikit ye...

ekceli i nak hire member i sendiri,
yang pernah mekap kan i waktu dinner 3 tahun lepas,
boleh tengok entry kat sini
nak amek si Nana,
tapi dia tak sihat, tengah mabuk2 sebab preggy,
alahai sian pulak i dengar,
pastu dia suggest kan beberapa kawan MUA dia,
dia bagi 5 pilihan MUA,
yang kena dengan bajet i,
siap bagi link instagram MUA tu semua,
so, i tinggal pilih je...

pilih punya pilih,
i decide pilih MUA Dyna Abas,
tapi i lupa giler nak selfie dengan mak andam i...hahaha...

pic sebelum dan selepas mekap,
ya Rabbi pic sebelum tu dah macam pelarian Rohingya i rasa...muahahaha...
gitu la rupa i kalau tak mekap, huhu...
pic tu mmg muka plain habis okehhh,
memang baru lepas cuci muka masa tu...

pic selepas tu baru la nampak berseri sikit,
terus tertutup segala mak nenek jeragat...hahaha...

haaaa, cantik kan...
bukan i, mekap i tu la...
kalau i sendiri yang mekap,
memang confirm akan jadi mekap mcm nak pegi keje je la...
i bukan reti mekap beriya mcm ni wehhh,
maklumlah tangan tak berseni langsung..

serius memang i puas hati sangat,
walau pun MUA i tu duduk Kajang,
dia available untuk datang ke KL,
mekap kat ofis i,
pastu sangat punctual, i like!
harga pun mur mur aje...hehe...
yang penting dia boleh dtg mekap i sebab dah last minute sangat masa i contact dia..
service bagus!
tq Nana recommend MUA yang bagus2...
love u muah muah...


pada korang yang nak amek Dyna ni utk mekap kan korang,
tak kira la majlis tunang ke, bersanding ke, dinner ke,
semua dia boleh buat,
insyaAllah hasilnya memuaskan hati...

ni details:

Sentuhan Dyna Abas
Whatsapp: 019-389 4489
Instagram: dynaabas

9 comments:

mama tisya said...

cantik makeupnya..tk biasa juga makeup2 gini...tp dlu pi dinner opis pn tk brp makeup sgt pn...tp ceria skit la dr kebiasaan...kata dinner kn hehe

- dieyana - said...

cantiknya! langsung berubah dr yang asal...

dear anies said...

kalu pakaikan veil, crown... boleh dah bunyikan kompang sekali lagi eh ehhh

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sumpah cantik! nyaris x kenal ko kak.....

ietams said...

lawa u!

mizz yatiey said...

alaaa dua dua cantikπŸ˜‰

ain.ya.nun. said...

walopun mekap ni sebenarnya banyak nak kena pakai berlapis-lapis, tapi bila sentuhan orang pro, terus nampak simple jadinya

lawa!

amirah said...

mmng cantik betuiii

HeNRieTTa JoSe said...

menariknya menu...unik plk sayur dia...lama dah xmakan salted egg crab...nak kena p cari ni...