nuffnang advert

Wednesday, August 1, 2018

repeat durian IOI

Assalamualaikum semua...


Ya Allah tak tau la nak cakap mcm mana lagi...
kenapa la durian IOI ni sedap sangatttttt...
i baru lepas post pasal IOI ni kan...
sekali petang semalam laki i pi beli lagi..
mcm tahu2 je i mmg nak repeat IOI ni...

kuning kannnn...
tak main la edit2 kaler durian...
ni pic original okehhh...
mmg mcm ni la kaler isi durian IOI...
tengok pun dah nampak lazat sangat kan...huhu...

terus terang cakap, sejak dah makan IOI ni,
durian lain mmg tak pandang dah...
walaupun musang king ke D24 ke...
tak tau mcm mana, durian IOI jugak yg terlazat sekali...
dia punya lemak manis, isi tebal, serius i rasa sangat berbaloi...

kalau hari tu i ckp IOI ni sekilo rm15,
semalam laki i beli dah jadi rm17 sekilo!
aik, dah kenapa, padahal beli dgn peniaga yg sama, tempat yg sama...
peniaga tu ckp sbb IOI laku keras,
asal restock je abes, gitu la...

semalam laki i amek 2 bijik, amek yang besar2...
2 biji tu rm60...perghhhh...
tapi serius la puas hati...
ulas dalam tu banyakkkk...
makan sampai kenyang giler...
serius la i tak mkn apa pun mlm tadi,
makan durian IOI ni je pun dah kenyang...
ni ha, sampai pagi ni pun tangan masih bau durian...hahaha...

9 comments:

mama tisya said...

kuning isinya mmg suka la tp mkn ngan pulut la..ratah je xbole hehe

Fieda Zan said...

kita takleh mkn durian.. telan ailiyo jerrr

Warisan Petani said...

mengancam sungguh

dear anies said...

x kepanasan ke cik oiiii mlm2 mkn durian ;-)

wahida said...

dear anies: alaaaa, sementara ada musim ni, kita balun je la...hahaahaha...

Kakcik Nur said...

Wah... lagi laku lagi mahal ya...

Ann Ishak said...

lagi laku keras dari musang king ek :D

ain.ya.nun. said...

Alahaiiii dah lah tengah ngidam IOI ni. Mencari manjang takde je. Haha.

aisyah elsa said...

haii. first time namak buah ni. bau dia macam mana ? by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 1582