nuffnang advert

Monday, January 29, 2018

29 January

Assalamualaikum semua...


dah 29 Januari dah hari ni...
bermaksud genap umur adik 9 tahun...

anak kedua yang sangat berdikari, banyak tanya, banyak berfikir, 'kepala angin' dan baran...
kalau datang kepala angin dia tu, dengan aku sekali naik angin...hahaha...
kepala angin ikut sapa lah tu kan..hahaha...

salah cara amek gambar ni..
nampak kepala adik lagi besar dari badan...haha...

si adik ni kat sekolah mmg ramai peminat,
ada je la surat cinta dia bawak balik,
ada je la budak pompuan duk kirim salam...huhu...
berbeza dengan si abang dulu,
abang dulu budak pompuan duk meluat dengan dia...
sebab abang kaki menyakat...
yang adik ni jenis concern, baik hati dan tak kacau orang...
tu agaknya budak pompuan suka kot...muahahaha...

tak kisah la adik, janji adik belajar je la rajin2...
dah kalau org suka, kita nak buat cemana pulak kan (bajet hot)
paling penting anak2 mama kena sihat selalu...
kalau sakit susahnya la hati mama...
kurangkan sikit baran tu ye adik...
letih nak layan kepala angin awak tu...huhu...

mama, daddy, abang dan junior sayang adik selalu...
selamat hari lahir yang ke 9 sayang,
semoga yang baik2 mengiringi perjalanan adik...
malam kang kita cari kek okeyyy...
muah ciked!

25 comments:

norhidana miswan said...

selamat hari lahir adik yg hot hehehhe... moga jd anak yg soleh n berjaya dlm apa jua yg adik lakukan

handsome betul dia ngn unipom biru tuh kak... ptt pun ramai peminat

Hasnidar Ramly said...

Happy birthday adik

Ann Ishak said...

happy birthday adik hot, akak kirim salam tau :D

dear anies said...

penat mamanya nk plh nnt sbb ramai nau bdk pompuan beratur hahahaha happy birthday adik!

shahdiana said...

happy bezday to abang hot...hahaha...semoga murah rezeki dan dipanjangkan umur selalu...semoga berjaya di dalam kehidupan mu dunia n akhirat...jadilah anak yang soleh dan berbakti kepada kedua ibu bapa...

ain.ya.nun. said...

Happy birthday adik (sebut adik terbayang muka junior) haha
Semoga menjadi anak yang menyenangkan hati mama dan keluarga serta semua orang

Rapunzel Cikilolo said...

hb adik. semoga dimurahkan rezeki.

mamawaiz said...

happy besday..moga jadi anak yg soleh

mama tisya said...

happy birthday adik..amboi byk peminat tu dpt surat cinta

Nooriah Abdullah said...

Semoga Allah merahmati adik ya
Allahumma Aamiin

Siti Rohaida Yusof said...

Happy belated birthday adik..Moga membesar menjadi anak yang soleh ye

Cik Rose said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat adik ya... moga membesar dengan sihat dan dimurahkan rezeki selalu...

Hans said...

selamat hari lahir
semoga umur diberkati Allah
amin

m.u.l.a.n said...

Happy Birthday my boy.. Happy & healthy sentiasa ya..

idzwa kamaruddin said...

happy birthdya adik!

sudipVSsenduk said...

selamat hari lahir adik. Moga berjaya dunia akhirat :)

Norlaili A Wahab said...

happy belated birthday adik. hensem la :)

shalimar yusof said...

selamat hari lahir adik..bagusnyaa..budak baik memg org suka..ehehe

Eita Pengedar Vivix Shaklee said...

happy besday abg hensem....

sudipVSsenduk said...

hi awak... sihat?

Liyana said...

happy birthday adik! lama x singgah blog ni

aezowen said...

besar dah kan. cepat betul masa berlalu

Farahain ZFA said...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة ركن الامثل 0502644550 لخدمات التنظيف ومكافحة الحشرات ورش المبيدات وقسم خاص لتسليك المجارى وكشف تسربات المياه بالمنطقه الشرقيه
تسعى لخدمتك وتهدف لراحتك نقدم افضل عمليات التنظيف بأجود الخامات والأجهزه اتصل بنا وتمتع بأفضل
منظر مبهر من نظافة متكاملة نحن افضل شركة نظافة نؤكد التميز ونحترف الآداء شركة ركن الامثل كافضل شركة تنظيف
نقدم لكم خدماتنا متكاملة ومستواها عالي الجودة إذا أردت أن يكون مقرك متميزاً ويلاحظه زائريك وعملائك اتصل بنا
وتجد كل تحتاجه من خدمات نحن ندرب طاقمنا على أصول المهنة وكيفية استخدام المعدات والمواد ونعمل بجد واجتهاد لنضمن لك خدمة راقية.


شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف مجالس وكنب بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بسيهات وراس تنورة
شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة التميز المثالي للتنظيف 0551844053 وتنظيف المنازل والشقق والفلل والسجاد والموكيت
وتنظيف للخزانات والمسابح بالخبر وكذلك تنظيف المجالس والكنب بالخبروتقديم كافة الخدمات المنزلية بالخبر

شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر
شركة تنظيف سجادوموكيت بالخبر
شركة تنظيف مجالس وكنب بالخبر
شركة تنظيف منازل بالجبيل0565107454
شركة تنظيف مسابح بالخبر
شركة تنظيف فلل بالحزام الاخضر
شركة تنظيف شقق بالحزام الاخضر
شركة المثالية للتنظيف بالخبر