nuffnang advert

Monday, July 17, 2017

sesekali teringin


2 batang sosej, curah blackpepper sauce, salad with thousand island, mash potato...
mash potato tu dia nyorok pulak bawah salad...malu agaknya...
oh ye, ada mushroom soup lagi...
enak sekali...


sekian lintas langsung untuk hari ini,
update nak cepat namanya ni...hehe...
bai!

27 comments:

Ucing said...

ringkas..tak makan nasi ke .?

Qhaifa Nur said...

Utk diet bagus ni...dapnya

- dieyana - said...

sedap...;-)) masak sendiri ke ni?

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Sedapnya mushroon soap tuuu

norhidana miswan said...

ko msk sndiri ke beli siap je nih kak

Mommy Cici said...

sedapnyaa. semua homecook ke tu? yummyumm

Rapunzel Cikilolo said...

sedapnya. sarapan ke tu?

Lynn Hamzah said...

wah...sedapnya...masak sendiri ke tu

Kakcik Nur said...

Sedap dan mengenyangkan juga tu... :)

Azian Elias said...

ya allahhhh.. temptingnyaaaa.

Mazni Azmi said...

Selera betul nakan western ya

Nieda ramly said...

amboi layan western

nini said...

Sedapnya....

LYAfrina said...

Main campak2 bahan simple mcm ni pom dh nampak sedap sgt..

Mazniza Mustapa said...

Tukar selera jadi orang putih kan

Hehe

Amanda Suria said...

Alaaaaa...kenapa aku tengok entry ni time ni...dah la tgh lapar...huwaaaaa

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaaa!

ewanthology said...

bersemutlah keyboard tu nnt...hehe

HeNRieTTa JoSe said...

sedapnye...yummy....

Cik Rose said...

Sesekali makan ni memang berselera..

Hasliynda Umairah said...

Diet sgt nie hihi

atiehilmi dot com said...

nyum !! sedapnye !!!

Akak Kembang said...

uishhh sodapnya

dear anies said...

diet ke ni? ;-)

p/s br sempat menjengah

dorsett pink said...

nampak menyelerakan

artkreaip said...

nmpk sdp lgi myehatkn

mawar_berduri said...

ni masak ke order kat mana2? nmpk yummylicious sgt nih!