nuffnang advert

Tuesday, October 25, 2016

blazing seafood

Assalamualaikum semua...

oooiii malasnya nak update blog!
rasa nak pencen je jadi blogger ni...huhu..
tapi mengenangkan kat blog ni je la boleh tulis panjang2 segala memori,
so, tak jadi nak pencen...ekekek...
tapi hari ni malas nak tulis panjang2,
eh, bukan hari ni je malas, hari2 pun malas, acaner ni?
nak godek cari pic pun malas...
so, aku nak up pizza hut je la...hahahaha...


ajak encik suami makan pizza khamis lepas..
masa tu mood kat tempat kerja agak swing...
jadinya, moh la ajak laki makan pizza sambil dia kena dengar rintihan hati ini...huhu...

pegi pizza hut adalah wajib order udang tempura...
makan tempura berebut2 ngan laki, best oii...
hilang segala duka nestapa...kahkah..

tanya encik laki, nak pizza apa?
dia jawab up to u la..
ok, malas nak pening2..
order je blazing seafood...
oh sedapnyaaaa...

tengok, bukti mood tengah swing...
amek gambo pun dah tak betul...
kesian mushroom soup tu,
dah terpotong setengah gambo dia...huhu..

ok lah, itu je nak cerita...
cerita orang yang mood swing gi makan pizza hut...
kesian korang kena layan entry ni...ekekek...
bai!

17 comments:

eima said...

ai jarang dine in klu pizza ni ..selalunya take away je ... ni tgh musim murah take away ni mmg kerap la order online

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdpnya tgk udang tu kak oi.

AnneRaini said...

akupun terfikir nk stop blogging tp syg pulak tp malas dah.. hehe

Teringin nak makan pizza lain selain pizza hut.

Qhaifa Nur said...

Amboi sedapnya udang tu wahida..
Skrg rajin order Domino..

Norhayati Mohd Isa said...

Sep sikit dgn akak ni wa..
Malas nak update tapi paksakan juga sebab sayang kan blog tu kan..
Kira ok lah bila swing ade orang belanja pizza..
Huntung lah badan.. :D

hainom OKje said...

Untunglah....mood swing dapat makan pizza, dapat tempura lagi hihi...
Jarang order udang bila ke pizza Wa, sebab rugi macam tak puas makan huhu

Umie Adli said...

pernah terpikir nak stop berblog tp sayang sebab semua perkara since 2009 ada dalam ni

Nooriah Abdullah said...

Pizza dan tempura udang mmg dav kt rumah ni Ida
Tk pernah cukup kalau tempura tu kan
Very lah sedap sngtt

Kakcik Nur said...

Lain kali kalau mood mak pun swing, nak makan pizza juga la...udang tu nampak sedap sangat. Tapiiiii... buatnya masa itu mood ayah pun swing, hahaha...tak dapek nak nolong...

Myra Jay said...

Mood swing makan pizza pergghh kerlasss oooo :)
memang konpem leh hilang mood swing tu..hehehe

Ann Ishak said...

tapi mood pizza saya meninggi pulak ni, sedap nau2 tengok gambo tu :p

Husna Rahman said...

ouch pizza tu nampak menggoda sgt lah...

- dieyana - said...

hiihih...kite pun rasa nk pencen berblog, tp mcm u ckp la...berenti kang, tk de tempat nk simpn kenangan..

kite suka gak tempura tu... mmng berebut mkn..sdp...;-))

psttt.. dh mkn pizza hut murah? take away only..hiihih..berbaloi2 ;-))

idzwa kamaruddin said...

alamakkk lama pulak tak makan pizza!

Fazleyatul Aini said...

takpe kak mood swing dapat makan piza kompem ok hikhikhik

Inani Hazwani said...

Perghhh dapnyaa !

akubiomed said...

Sudah lama tidak makan pizza. Er udang tuh mengancam tekak. :)