nuffnang advert

Tuesday, August 16, 2016

garu kepala

Assalamualaikum semua...

haha...acah2 study sangat ko kan junior... :)



emosi tak berapa nak stabil,
tengok pic anak2 baru tenang jiwa.
betul lah apa orang cakap,
walau seindah mana alam pekerjaan kita,
hujung2 keluarga jugak yang membahagiakan kita.

sayang anak2 mama,
good luck untuk anak2 mama...
abang trial exam UPKK minggu ni..
sekolah agama adik pulak ada ujian penilaian sepanjang minggu ni...
semoga anak2 diberikan kesihatan yang baik untuk menempuhi minggu exam ni..

14 comments:

dear anies said...

yg sorg lg tu exam apa pulak wahida? hahahahah

nuyui a.k.a miss YUI said...

apa pun keluarga yg plg rapat kan kak..
sbr ya.

comel tgk gmbr junior. bsar dh

Kakzakie Purvit said...

Betul... kakak setuju
Keceriaan kita lebih pada melihat anak-anak sempurna

All the best buat anak-anak semua - Junior pun termasuk juga tau:)

ZULHILMI TEMPOYAK said...

tgh garu kepala

Mummydearie said...

Jiwa kacau tu kena belajar dengan abang-abangnya ^_^

Norhayati Mohd Isa said...

Anak akak pun tengah trial ke 2 UPSR wa..
Kesian gak tengok dia..
Minggu sibuk dengan exam..
Lagi 25 hari pulak real exam UPSR..
Akak yg tak senang hati..
Tapi betul lah bila tengok anak2 ni jiwa tenang pulak..

zana-norzana said...

Assalamualaikum Wahida....
Maaflah lambat reply you punya pertanyaan kat blog akak. Akak Linggi Kat dengan balai raya lama, dekat dengan balai polis Linggi juga..... rumah tepi jalan ajer... rumah tu tinggal buat masa ni, kami balik 3 bulan sekali.... nanti bila balik Linggi boleh lah kita jumpa ya...... Wahida Linggi kat mana ya??

Qhaifa Nur said...

Skrg mmg time belajar brsungguh-sungguh wahida...musim exam dah..seronok tgk junior kena baca buku gak yup

Inani Hazwani said...

Comel aje semua :)

eima said...

good luck untuk abang dan adik .. untuk jr tu sila buat muka comey sikit ni muka boring pulak dia tayang ..hahhaha

Fazleyatul Aini said...

keluarga tetap yg membahagiakan
setuju !

norhidana miswan said...

beria dua beradik study... cume yg sorang tu je muke tak ikhlas kih3... junior2

Umie Adli said...

yang tengah tu macam buku dia yang paling tebal

Nurul Ain Zulkarnaind said...

bila penat tgk muka anak rasa bahagia je kan
hilang stress