nuffnang advert

Monday, July 25, 2016

sesi berkurung

Assalamualaikum semua...

fuh amek nafas jap...
seminggu tak keje weiii...
seminggu jugak aku mereput kat rumah...
anak aku si Junior kena kuarantin...
so bila dia kena kuarantin, dengan aku sekali la ikut berkuarantin...haha...
eh tapi ok je...best jugak sesekali jadi surirumahtangga sepenuh masa...
tunggu anak balik sekolah,
tunggu laki balik dari kerja,
main masak2...
best weiii, rasa pahala berdesup2 masuk...kahkahkah...

antara menu yang aku buat masa sesi kuarantin...
udang butter...anak2 suka lah menu ni..
dapat pulak udang yang gemuk2...huiiii...bestt...

nanti lah bila2 kang aku citer la pasal si Junior kena HMFD...
sekarang amek mood keja dulu...
uiiii, banyaknya aku hutang story dengan korang...
doakan je la aku mampu update blog ni hari2..heheh...

18 comments:

Kakzakie Purvit said...

Doa mampu update tu satu hal
Tapi junior sekarang macam mana?
Harap baik-baik hendaknya.

eima said...

ptt le ... diam menyepi .. hehe
biasa la tu ade anak kecik ni maknye mmg rajin kena kuarantin juga

Inani Hazwani said...

Moga dah baik lah keadaan junior sekarang.
Udang tu gemuk gemuk betul :)

adarnadzmie said...

laaa... sian junior... semoga sembuh dgn sepenuhnya...

sedap menu udang butter ko...sedap...hehee

nuyui a.k.a miss YUI said...

ciannya junior..

erm, mencik toi tgk udg ni..

wahida said...

all: Alhamdulillah...junior getting better.. :)

Fazleyatul Aini said...

speedy recovery junior !

Kakcik Nur said...

Semoga Junior telah sihat sepenuhnya...

Qhaifa Nur said...

Walaupun penat jd suri rumah...tgk ank suami balik senyum sesaja...hilang penat huhu
Udang butter sedap tu wahida..
Moga junior sihat hendaknya

amirah said...

mmng musim ke ek..tgk kat FB ramai anak kwn2 kena...kat opis ni pun sama...dah sehat ke tu junior...siannn jr..tp boboiboy sure tarak hal punya...

Rinna said...

Siannyaa moga junior cepat sembuh..

Wow sedap nengok udang butter tuh..

norhidana miswan said...

moga junior trs sihat n terhindar dr penyakit....

menggoda gila udang ko nih

dear anies said...

da tnjk kn laa share resepi ;-)

Jueliza Jamani said...

udang tu buat org terguda tauuuuu

idzwa kamaruddin said...

huwaaaaaaaaaaaaa sedap nyer la haiiiiiii!! tertelan air liur ko!!

MuMMie BeRRy said...

uiksss sis sedapnya, mengeces ni

akubiomed said...

Yummy, besarnya udang. Puas hati makan. :)

Irda Garmin said...

yummyy sedapnya.sharelah resipi