nuffnang advert

Wednesday, July 13, 2016

hijau oh hijau

Assalamualaikum semua...

semalam lagi dah masuk keje...
tapi macam biasalah, mood malasssss...
hari ni pun malas, so kita tepek satu gambar dulu lah ye...

balik kampung semua org cakap aku gemuk...
stress tau...hahaha...


tahun ni tema kami hijau...
tapi hijau yang tak sedondon...ekekek...
ala, apa ada hal dengan kaler yang tak sedondon...
raya tetap raya kan...
eh, tapi kan, aku tengok tahun ni ramai giler yang pakai tema hijau...
asal scroll ig je, aku tengok hijau, scroll bawah lagi hijau lagi...
ohemjiiii...apa korang ni...
tiru2 i ni...
hahaha...

lagi satukan, ada cerita di sebalik baju raya aku tu...
nanti free2 kang aku citer ye...

ok lah, hari ni mood nak bergelak ketawa dengan geng2 bilik 16.
esok2 kita sambung tepek gambar raya lagi ok...
bai!

24 comments:

idzwa kamaruddin said...

Selamat Hari Raya Nok

Mommy Cici said...

haah betul la this year ramai hijau dengan biru . . selamat hari raya ye <3

Jamil Hashim said...

singgah syawal

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik ijau akk.

Zee Suhaini said...

selamat hari raya beb..

dear anies said...

tu diaaa #teamijo

Kakzakie Purvit said...

Hijau itu menawan:)
Cepatlah tepek gambar hero-hero..

ain.ya.nun. said...

hoiii cerita la cepat. semua malas update blog. takde ape cerita nak dibaca. haha.

adarnadzmie said...

mak ko hijo... cantik ceria warna hijau...

Lynn Hamzah said...

salam aidilfitri...cantik combination baju n tudung tu...

norhidana miswan said...

mana gambo posing2 raya kak?

tang mana org kata ko gemuk kak oi? sekeping gtu

Rapunzel Cikilolo said...

selamat hari raya. maaf zahir batin.

tahun ni tengok baju orang, tak hijau biru. tak biru hijau.

mak kau hijau.

huhuhu.

eima said...

eh kak bkn biru ke thn ni .. hahah sbbkan tu tema kite so asek nampak warna tu ..sama le ngan kita biru asal bk fb nampak biru hahaha

MuMMie BeRRy said...

selamat hari raya akk.. org ckp akk gemuk? ckp blik je kat dorg janji aku lawo...

Qhaifa Nur said...

Selamat hr raya wahida..
Tak sedondon raya tetap raya..
Syoknya bergambr kat jendela tu...sweet tau

Qhaifa Nur said...

Selamat hr raya wahida..
Tak sedondon raya tetap raya..
Syoknya bergambr kat jendela tu...sweet tau

Afif Rayyan said...

Cantik tema taun nie.. selamat hari raya..

HeNRieTTa JoSe said...

cantik langsir tu pokkadot....tpi warna hijaukan cantik....rietta pling suka emerald green....

Umie Adli said...

pernah pakai atas bawah hijau kawan cakap pokok berjalan.sbaar jelah. tapi tahun ni memang ramai pakai hijau

Fazleyatul Aini said...

selamat hari raya kak !

Yana Libra said...

saya dengan family merrtua pun team hijau..hehe

Nurulhuda Abdul Latip said...

Selamat Hari Raya..Cantik kaler hijau, tulah aku perasan gak tahun ni banyak kaler hijau, bila aku nak pakai hijau laki aku takmo dia kata dah pernah pakai sebelum ni..Pasrah je lah aku..

AnneRaini said...

betul weh..sana sini org pakai hijau.. mak akupun hijau.. hehe

LYAfrina said...

cantik!!!
salam aidilfitri kak
maaf zahir n batin