nuffnang advert

Monday, July 11, 2016

Salam Aidilfitri 2016

(entry melekat hingga 11 Julai)


Assalamualaikum semua...

raya 2015 @ rumah nenek, Sungai Besar, Selangor.
tema: coklat 



wah...lagi seminggu nak raya...
persiapan kami anak beranak macam biasa, sederhana saja...
dan macam biasa jugak, balik raya pun ikut sistem giliran..
dan itu yang kami amalkan walau dah hampir 12 tahun berkahwin...
kalau tahun lepas, raya pertama hingga ketiga dah berada di Sungai Besar,
raya tahun ni pulak raya pertama hingga ketiga kami akan berada di Linggi, N.9..
kami start bercuti pada 5hb Julai, dan akan balik Linggi pada 4hb lepas berbuka...
korang pulak start cuti bila? dan balik mana tahun ni?

di kesempatan yang mulia ni,
aku nak mohon ampun dan maaf pada korang...
kot la ada terkasar bahasa dalam penulisan sepanjang berblogging ni...
atau ada kata2 yang mengguriskan perasaan masa aku drop komen kat blog korang...
kadang2 apa yang aku tulis tu terlalu jujur atau terover excited,
sampai tak sedar apa yang aku tulis tu sebenarnya menyakitkan hati korang,
kalau ada aku mohon maaf sangat2 ye...

berhemahlah dalam berbelanja dan hati2 bila memandu ok...


much love,
Wahida, Shidi, Abang, Adik, Junior.

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir n batin ya

ain.ya.nun. said...

Selamat hari raya Wahida,
Mohon ampun dan maaf andai ada terguris rasa, tercopy resipi :p sepanjang perkenalan kita di alam maya.

Semoga gembira bersama keluarga di Hari Raya.
=)

wahida said...

ain ya nun: copy resepi tu aku tak kisah pun nok...aku halalkan...sharing is caring gitu...
selamat hari raya jugak utk korang berdua, anum n ain...

dear anies said...

ceq keje lagi ari selasa tu tp 1/2 day je waaaaaaa...

btw, slmt hari raya maaf zahir batin

norhidana miswan said...

selamat hari raya kak...
dana pun mohon ampun n maaf andai sepanjang perkenalan kita di alam maya ini ada yg mengguris hati akak...

Kakzakie Purvit said...

Dari kakak juga mohon keampunan dari apa juga salah-silap sepanjang berkawan di alam maya. Selamat Hari Raya.

idzwa kamaruddin said...

Selamat Hari Raya beb !

aku tak cuti pun sebab raya kl je ;)

Fazleyatul Aini said...

linggi dengan rumah kita dekat dalam stgh jam
jemput lah datang rumah ye

selamat hari raya too !!

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat Hari Raya...
Maaf Zahir Dan Batin...
Atas Semua Salah Dan Silap Rietta....

rietta cuti bila erk...
jap nak tgk kalendar...
hehehe....

- dieyana - said...

selamat hari raya..

*'entri ucapan raya melekat'- kerlasss sgt haih! ;-))

Lynda Che Lah said...

Amboi..
awalnya nak cuti blog..
Selamat Hari Raya kak sekeluarga..
Maaf terkasar gurau dlm IG kadang..

Norhayati Mohd Isa said...

Akak juga memohon kemaafan ye Wa.
Mana tahu komen2 akak ada yg menyinggung perasaan..
Pastu terover bergurau ke..
Usik2 dan menyakat Wa ke hihihi..
Wa maaf kan lah ye..

Selamat hari raya maaf zahir dan batin..
dari akak juga..
hati2 dijalan raya..

Cantik nok warna coklat koko baju raya ko sekeluarga ni :D

Mummydearie said...

Selamat Hari Raya buat Wahida sekeluarga!

Mohon maaf kalau ada salah silap ketika mengomen di sini. Manalah tahukan kita kata buat joke, orang rasa tak joke langsung *_*

Ni dah siap-siap buat ucapan ni, nak cuti berblogging sampai lepas rayalah yerk ^_^

Saya takda main nombor giliran. Ohsom pun tak pernah. Sejak berkahwin sampai sekarang, memang turn raya sentiasa di kampung saya. Mak mertua mari beraya dengan kami adalah ^_^

Qhaifa Nur said...

Selamat hari raya
Wahida n famili

Mohon maaf juga jika ada terkasar bahasa

zana-norzana said...

Selamat Hari Raya Wahida & Family.
Balik Linggi nanti jemputlah datang beraya

eima said...

selamat hari raya kak ida ...

awalnye wish ... comey la hang ni kak ....

Kakcik Nur said...

Mak berhariraya di KL je... kena jaga cucu2... :)

Mak juga mohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap walaupun kita hanya kenal di dunia maya sahaja.

Selamat hari raya, selamat bergembira dan semoga selamat sejahtera walau di mana juga berada...

Nooriah Abdullah said...

selamat hariraya jugak dari kaknoor
wah awal nya jaga diri ya
kaknoor jugak mohon ribuan ampon dan maaf andai ada salah dan silap
semasa di alam maya ni

Sharifah Nadzarah said...

Selamat hari raya wahida..maaf zahir batin ye
kite stat cuti minngu depan..sabtu ni last keje..x sabo rasanya..sbb byk x prepare lagi walaupun sambut sederhana jek..
hati2 diperjalanan nanti..moga selamat semuanya sampai ke destinasi.

Inani Hazwani said...

Selamat Hari Raya. Nani petang Jumaat gerak balik Pahang :D

adarnadzmie said...

selamat hari raya maaf zahir batin dr akak sekeluarga...

selamat balik kampung...hati2 memandu di jalan raya...

akak tahun ni raya belah suami... 2hb dah mula becuti...

Cik Puan Eka said...

selamat hari raya kak. Nak buat jugakla entry camni hihhihihi

MuMMie BeRRy said...

selamat hari raya sis gojes, maaf zahir batin yea, kosong2

LYAfrina said...

salam aidilfitri kak

maaf zahir n batin

Mrs. A said...

Salam kenal singgah dari blog kak Anajingga.
Linggi...??? dekat sangat dah dengan kampung Mrs. A ;-)