nuffnang advert

Thursday, June 2, 2016

@ Kinrara Resort

Assalamualaikum semua...

hari ni malas nak update blog...
tayang pic anak2 je aci la kot..hehe...
ingat nak up entry kami bercuti di Kinrara Resort baru2 ni...
nanti2 la...mood nak taip panjang lebar tak sampai lagi...
so, layankan aje pic anak2 yang enjoy dan happy dapat check in di Kinrara Resort...
padahal kat Puchong je pun...hahaha...
tapi resort ni best sangattt...
ok lah sambung minggu depan...
Assalamualaikum!

19 comments:

akubiomed said...

Wah seronok 3 beradik. :)

babYpose said...

Tu la rasa kinrara yang pernah nampak kat jalan klang lama tu, tak tahu ada resort pula ok kita tunggu entri seterusnya..muka happy je aunty tengok :)

Afif Rayyan said...

Pergghhh.. syoknya berjalan sakan

Kakzakie Purvit said...

Kakak tengok mereka bertiga pun dah lebih dari suka tau
Adik tu semakin pandai posing ikut abg-abgnya
Bukan main lebar sengihnya:)

Yaya Azura said...

comel gambar ni..
entri yg ni tak naik kat bloglist aku..
huhu..lps ni main klik jer lah.ada entri baru kira orait.tak ada tak apa.. haha

amirah said...

amboihhh..suka nya doranggg...junior..geramnyaaa...heppp cubit kang!!

hainom OKje said...

Apa yg bestnya tu Wa....cer cite sikit...
Kecik kecik lagi anak Wa yer....Beranaklah lagi kotnya dapat gegurl pulak lepas ni

Inani Hazwani said...

Riang riaa tiga beradik ni :D

ArELeEz said...

hye, hero2 malaya..! ;)

Qhaifa Nur said...

mahu x hepi wahida...jenjalan la katakan

norhidana miswan said...

hepi 3 badik tuh

Mummydearie said...

Tak sabarlah nak tahu tentang resort ni. Nak google malas. Baru aje tahu yang kat Puchong ada resort rupanya!

idzwa kamaruddin said...

cepat tak sabar nak baca !

MuMMie BeRRy said...

junior encem!!

adarnadzmie said...

yg tengah tu paling hepi nampaknya...hahaa

Nabila Syifa said...

excited tgk org holiday kinrara resort..tgh tunggu sapa2 nak sponsor

HeNRieTTa JoSe said...

alaa dah besar adeq...comelnye dia....

PS : adeq bongsu, bukan adik aqeem...

dear anies said...

x pe wpn bercuti sebelah rumah janji ada entry kahkahkah igtan utk yg mengkomen ni jg

Siqah Hussin said...

okay! siqah tunggu full entri pasal resort ni ye. getaway di puchong :)