nuffnang advert

Thursday, April 28, 2016

nasi lemak ayam

Assalamualaikum semua...

sambil taip blog, sambil makan nasi lemak ayam, sambil pick up call in...
korang mampu buat 3 kerja sekali gus?
ni namanya acah acah bagus...haha

lambat sikit breakfast hari ni..
dan agak bertuah hari ni beli nasi lemak bungkus ni dapat ayam part peha..
yeeeehaaaa..i likeeee...
nasi lemak ni aku beli kat koop ofis...
selalu kalau beli mesti nasib tak berapa nak baik..
mesti dapat part ayam yang tebal2...
ooohhhoo i is tak suka isi ayam yang tebal...
paling suka part drumstick atau wing...

oklah, hari ni takde mood sangat nak berblogging...
mampu tayang nasi lemak je la..
sori lah kalau korang boring tengok...
aku pun boring sebenarnya...hahaha..

ok bai!

16 comments:

Mummydearie said...

Kalau tengah berpuasa ni nampak apa pun sedap. Saya pun suka part drumstick juga. Kalau part yang banyak isi tu muaklah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

perghh mnyelerakan tgk gmbr.

Nieyl said...

selera tgk..

faizahpaiz said...

tak pass kepada saya sikit pun??

Rinna said...

tengok nasi lemak lapo laa plak..

Mommy Cici said...

fuhh kalau nampak gambo nasi lemak je mesti terbayang rasa lemak lemak tu. hahaha penah makan bekpes nasi lemak lunch nasi lemak. lepas tu seriau konon taknak gemok. avoid nasi lemak. tapi bila bau je terus taktahan. hehehe

btw i pun selalu macam tu. sambil BW, sambil bekpes sambil angkat call. sekali bigboss yg call, telan terus nasik tu tak sempat kunyah. hehehe

Ena said...

kita ngah makan tengahari dah ni wida..
sambil tatap nasi lemak tu jugak.. heheh
makan awal skt sbb td pagi x dan nak makan

eima said...

AKU PLAK SUKA BHG RIB ATAU KEEL ... AKU SUKA NASI LEMAK BUNGKUS

hainom OKje said...

Teringinlah pulak nak makan nasi lemak esok....bak buat sendiri malas pulak..

hainom OKje said...

Teringinlah pulak nak makan nasi lemak esok....bak buat sendiri malas pulak..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tengok nasi lemak ni buat rasa teringin nak makan nasi lemak pula.

Jobdirumah Buat Duit said...

Pagi ni kena pergi cari nasi lemak. sedap nampak yang ni.

OhPanduan said...

Nyam-nyam. Sedapnya nasi lemak.

Yana Libra said...

nampak sedap sambal dia~

Nurul Ain Zulkarnaind said...

kih kih

lapar jadinya tgk nasi lemak ayam

LYAfrina said...

sedapnyaaa