nuffnang advert

Tuesday, April 19, 2016

maafkan saja

Assalamualaikum semua..

sebenarnya pagi ni nak update benda lain,
tapi pepagi dah 'spoil mood'...
terus malassssss...

tak tahu lah pic ni pernah tayang kat blog ke x...
korang pasrah je la kalau ini gambar ulangan...haha...

serius pening kepala, dan meluat di atas beberapa perkara..
perasaan ini normal, sekejap lagi ok la tu..
berharap lunch hour ni dapat tidur dengan tenang...
dan lepaskan segala benda yang menyesakkan fikiran...

ish ish..kalau dapat cicah roti ngan sambal sardin, alahaiiii sedapnyaaa...
ok, takde kena mengena ngan entry...bai!

32 comments:

idzwa kamaruddin said...

EHH BENCI LA DGN KAU NI NOKS..gmabar sedap tayang tapi tak share dgn aku nie..kekekkeek...

ehhh semoga urusan kau dipermudhakan! xoxox ;)

Rapunzel Cikilolo said...

sedapnye sambal sardin. dapat pulak dengan telur dadar.

p.s : semoga mood dah kembali ceria.

Lynda Che Lah said...

ko selalu gini kak..
terus bad mood I..
haha...

cepat-cepat baiklah mood tu nti..

Kakzakie Purvit said...

Akak baru nak kata kalau dipadankan dgn roti ni best:)

eima said...

suka sardin .. letak cili api byk2 sedap ...

norhidana miswan said...

cicah ngn cucur bilis layan nih....

jgn di pikirkan sgt

Norhayati Mohd Isa said...

Sesekali makan sambal sardin memang sedap wa..

Moga yg menyesakan fikiran ko tu wa..
Akan hilang bila ko hanyut dalam tido yg lena ye :D

Siqah Hussin said...

Suka sardin sambal!! Tapi jarang masak sardin. Kalau sardin, makan dengan telur dadar dan nasi panas! Perghh terangkat sedapnya! Hihihi

Kakcik Nur said...

Wah...sambal sardin makan dengan nasi sejuk pun sedap, apa lagi kalau nasi panas... :)

Angel Eyes said...

Terliur je pandang lauk pauk yg ko share tp unfortunately tu semua kena makan dgn nasi baru sedap..tp aku kena stop dulu..huwaaaaaaaaaa!

Mummydearie said...

Tak kisahlah kalau gambar ulangan aje tapi memang sekali pandang terasa-rasa juga nak makan buat cicah roti! Aduh!

Nafira usof said...

aku pon nak bad mood jugak lah weh!
ko suka buat aku lapar kan~ malas layan!

ain.ya.nun. said...

Alahai sedapnya kalau dapat makan time berbuka nanti, tapi I is malas nak masak.Haha.

adarnadzmie said...

alahai sedap... menu terlajak bertambah nasi ni..hahaa

teringat minggu lepas buat roti naan cheese cicah sambal sardin.... sedapppp

Husna Rahman said...

tidur2 pastu jampi2 sikit mslh tu suh main jauh2....uishh

LYAfrina said...

huhu..sabarlah kak..in shaa Allah, ada pyelesaian..nnti ok lah tu kan.. biasa la kita org pompuan ni..

attyfir said...

terus lapar tgk sambal sardine

CikLily Putih said...

lapo wei... nyampah

amirah said...

perghhh...sedapnyaaa..tu yg menyengat tu cili padi tu...

babYpose said...

Betul kadang ada ja mood di ganggu, inshaAllah akan kembali mood bahagia inshaAllah, sedap tu cicah roti :)

Inani Hazwani said...

Makan dengan lempeng ni pehhhh :)

Qhaifa Nur said...

meriahnya sarfin tuh wahida...suka2
cicah dgn roti..dapnyaaa

Fazleyatul Aini said...

semoga hari ni lebih ceria dari semalam sis =)

Ena said...

hehe..
kita pun 2 hari lepas masak sambal sardin dan makan dengan roti
topup pulak dengan cheese.. masuk dalam magic pan.. dapnya..

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

pekena dgn roti atau jemput jemput kosong mmg sedap ni kak.. =D Smoga hari ini lbh baik dr semalam. Amin.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

harap masalah tu dapat diselesaikan ...ada masalah baru la hidup lebih mencabar ..huhu ..sambal sardin tu cicah roti arab sedapppp nya meleleh ailio gini..hahaha

akubiomed said...

Cicah dengan ruti buku memang layan tidak ingat. :)

Cik Puan Eka said...

arghh lapar terus. Balik ni nak masak sardin la hehehehe

Cik Puan Eka said...

gara2 entry akak malam tadi masak sambal sadin muahahaha. Jap g post kat blog

Suriaamanda said...

Kalau dapat ciciah ngan cekodok pun sedap kan nok...

hainom OKje said...

Lauk ni kalau sesekali masak mmg laju jer habis tau. Sedap sangat weyh. Kalah rendang tau!

hainom OKje said...

Lauk ni kalau sesekali masak mmg laju jer habis tau. Sedap sangat weyh. Kalah rendang tau!