nuffnang advert

Tuesday, March 8, 2016

suka suka Family Day

Assalamualaikum semua...

jangan kecam saya,
saya nak sambung entry tertunggak pasal Family Day ofis saya...ekekek..
silalah bertabah...

stage untuk jazzercise...
cantik pulak belon tu...
gabungan pepel kuning...

 kami ready nak main game...

ha...kami geng antu jepun..satu team gitu...
dah kenapa mek jah jeling rupa gitu? hehe...

game apa ntah namanya ni...
aku pun dah lupa...
game baling dadu kot...
Nor paling depan dia kena pegang dadu..
then campakkan dadu...
kalau dapat no 6, maka kami kena gerak 6 langkah la...

 kami punya strategy senang je, kami bukak langkah besar2...

leader dah marah dah tu...
dia cakap bukak langkah besar la weiii...
tak nak menang ke?
amboiii kemain garang si Nor...ekekek...

ha...excited si Nor...
dia paling lebar langkah...

ok lebar lagiii...
aku suka la tengok gambo2 ni semua...
buat aku tersenyum sorang2...hehe...
sebab semua gambo2 ni candid...
pandai laki aku capture semua gambo ni...muah ciked!

 gedix semua ni...

ok, dah patah balik...masa ni kami hampir menang...
team sebelah jeles je tengok...muahahaha...

 haha...sweet la pic ni...

 ok kita tengok team sebelah pulak buat cemana...

para penonton...
yang kanak2 kat depan ni anak2 Nor..
yang tudung kuning tu pulak adalah 'mak kutu'...
dia ketua geng kutu kami...hehe...
hai mak kutu!!

 ok, sikit lagi nak sampai kemuncak...

yeayyyyy...kami menang!!
team kami dapat first place...yeayyyy!!

ok, dah menang baling dadu tadi,
aku nak join game rebut kerusi pulak...

 posing dulu la...

 lambat pulak nak start...

ok dah start...amboi kemain kakak spek itam tu...
target kerusi la tu....hahaha...

tengok i, cool je...
padahal dalam hati...
tolongggg...aku nak tempat duduk...

adik ni nak berebut kerusi ngan aku...
memang tak la...dah terang2 bontot aku lagi lebar...hahaha...

 ok, sambung lagi...

debar masa ni weh....
tak tau la nape...aku dari dulu lagi..
kalau main rebut kerusi ni, mesti debor lain macam...
lepas tu kalau dapat seat, mesti aku menjerit macam apa je...ekekek...

dik, ko jangan la nak rebut kerusi ngan akak dik...
dah tentu akak menang...muahahaha...

 at last...aku ngan DD yang menang...yeayyyyy!!

syok kan game ni...
mmg enjoyyyy...

haha...berpelukan macam kan menang anugerah Oscar...
padahal menang rebut kerusi je pun....

turn mek jah pulak...
ready ye jah...

yang pakai cap merah tu pengarah aku...
sporting abes dia hari tu...

 amboiii ko jah...berebut kerusi ngan En Amin nampakkk...

lagi gambar candid pengarah aku...
nampak dia pun hepi sangat...


ok lah, nanti sambung lagi...
matikla...ada sambungan...
sila jangan kecam saya...hehe...

25 comments:

Kakzakie Purvit said...

Hahaha... itu dia kakak pun tergelak besar macamlah kakak ada sama
Sebab langkah besar-besar good idea kan. Bijak! memang patutlah menang:)

Norhayati Mohd Isa said...

Hahahhaa..
Akak pun happy baca entri ni Wa..
Seronok teruja sama ..
Hendaknya rebut kosi tu..
Akak pun macam ko gak Wa..
Berdebor jer rasa jantung tu..
Pada hal rebut kosi jer hahaha..
Tak kecam pun..
Sambung lah lagi..
Matilanakkkk...

Yana Libra said...

meriahnye tgkk..ngan budak pun nk rebut ye..kasi can lah..hehe

saya tak suka main kerusi tu, mls nk rebut2..huhu..sbb style suka sgt mengalah kot

Qhaifa Nur said...

Bab main rebut kerusi paling ngeri nk main wahida..takut trkeluar hihihi..

Nabila Syifa said...

havoc!! purple sumer !! heee

Liyana said...

best giler! x berani main rebut kerusi takut kalahh! ahahaha

Daddy Ziyyad said...

meriahnya family funday Matrade kau ye nok...hahahaha..1st place ko dapat hadiah apa? Wife aku lepas ni mmg selalu la berkampong kat Matrade tu, walaupun dia bukan staf...hahaha

norhidana miswan said...

ni yg cite setahun lps ke 2thn lps nih hhhahaha....
tp mmg meriah... tak pyh nk buat jauh2 kene sewa hotel bagai kan...

Diana Rashid said...

best kalau semua spoting..masing2 nak join apa game pun..yang tak best bila masing2 malas nak join..tau nak duduk je..ehehehh

eima said...

yg atas tu games ape tu .....
happynye korang akus ekali pun tak pernah join family day opis ...kahkah

miss eimanhikmah said...

meriah majlis..heheheh

wahida said...

daddy ziyyad: eh, ko pun mai la matrade..temankan fiza tu...hehe...

dana: ha...ni citer tahun lepas la ni dana...ekekek...

eima: tu game baling dadu ke apa ntah nama dia...tapi syok gak game tu...hahaha...

Husna Rahman said...

ceria je colournya..colour je pun dah meriah aihhh

rasp said...

main rebut kerusi tu mmg best...
rasa cam kanak2 ribena gitu :D
wah brapa byk yg u menang ni sis?
mcm olahragawati gitu menang piala byk2 hahahahaha

Nooriah Abdullah said...

meriah nya
nampak happening giler tu
mesti semuanya tak kering gusi
asyik dok gelak je

Inani Hazwani said...

Meriahhh. Alaaah rindu pulak nak main rebut2 kerusi tu. Hahah !

Lea Ismail said...

hahahha.lambat sikit komen. semalam bz sgt.... pagi2 dha gelak besar. time game buka langkah besar tu yg depan tu over na. hahahha. yg rebut kerusi ko mcm budak2lah. hahahha.

nuyui a.k.a miss YUI said...

meriah sgguh tgk..kemain semua..hhuhuuh

akubiomed said...

Seronok kalau ada majikan sediakan peruntukan untuk Hari Keluarga. :)

ietams said...

Nampak meriah tu..
mesti enjoy

Yaya Azura said...

best weh company ade fun day.
release tension bekerja..dengan bos sekali join.betul2 sekepala ni.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Eh ..bestnya ....nape MITI tak buat lagi ni? sibuk sukan aje..hahhaha

Siqah Hussin said...

Uishh berdebar debar kalau main rebut kerusi. Tambah lagi bila tinggal berdua je :D

Ahmad Hasif said...

Waaa... Meriah betul...
Banyak ye menang.. Tahniah..


Jalan2 sini...
Jom baca artikel baru ni..
Jemput join ye..

https://www.ahmadhasif.my/2016/03/nak-20-orang-yang-nak-belajar.html

adarnadzmie said...

meriah...sporting morting semua...hehee

boss pun hepi sgt tuh..hahaa