nuffnang advert

Monday, March 7, 2016

bloglist siap jugak akhirnya

Assalamualaikum semua...

fuhhh...lap peluh jap...
finally, siap jugak bloglist aku ni...
tq pada semua yang letak link korang...
sekarang aku boleh blogwalking dengan senang hati...heheh...

ada dua column bloglist...
dua2 column pun aku sayang tau...
tapi terpaksa divide dua sebab ada 72 link semuanya...


tq again. muah ciked!

38 comments:

idzwa kamaruddin said...

jap nak check nama aku ade ke tak..kekeke..

Diana Rashid said...

Boleh la pinjam untuk bw ye...
heheheh

Kakcik Nur said...

Terima kasih banyak2 kerana masukkan blog kakcik dalam senarai... :)

cik fadh said...

nnt pinjma bloglist hakak tuk bq yer..hehehe

norhidana miswan said...

ada nama i lah... atas sekali lak tuh... macih... syg ko jgk muah2

emy pokden said...

baru nak cek blog aku...terang2 dh ada ni..tq2

Lea Ismail said...

tq...ada jugak blog umie adli kat situ

Kakzakie Purvit said...

Kakak kadang guna bloglist kawan utk bw tau..
Sini pun kakak boleh tumpang sama:)

rasp said...

agaknya blog i ada tak dlm list tu?
hahahhahahha...
kalo tak de xpe sbb cam chipsmore kannnn :D

- dieyana - said...

apa tu, tk paham? ada yang saya tertinggal entri kah? huuhuu

wahida said...

rasp: alamak kak...akak letak link tak? ke saya yg tak perasan? huhu...

dieyana: ni pasal saya update bloglist terbaru saya...hehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololoo kt dlm ksygn tu..hihiih

Yana Libra said...

yeahhh, ada blog saya~ :)

tq :)

Kak Nieyl said...

eh...blog nieyl tersenarai jugak laaa...:)
terima kasih :)jgn lupa singgah yea...

ietams said...

nanti saya pinjam list ni utk blogwalking juga tau
terima kasih :)

Jue said...

terima kasih ...
blog kita ada disitu....

DamiaMikhaila AreesyaSofea said...

Tq. Blog saya pun ada kat situ...

rasp said...

Darling i tak letak link sbb cam chipsmore hehehehhe
http://espritrasp.blogspot.my/

DamiaMikhaila AreesyaSofea said...
This comment has been removed by the author.
adarnadzmie said...

tq wahida sbb akak masih di hatimu...hahaaa

best dpt kenal blogger sporting mcm ko dik....

zana-norzana said...

thanks Wahida. Sayang Wahida juga....... bila balik Linggi?

wahida said...

rasp: ok kak...nnt saya edit...sori tau...

zana norzana: dear, saya baru balik dari linggi semalam...baru buat bbq makan2 ngan family ipar...zana linggi kat mana ye?

JunAina said...

Yeyyy...blog kita ada kat situ...

+ e.z + said...

kami ada x? hu3

anyss said...

Assalamualaikum,
nak BW bolehlah mai sini menompang...ya dak ;)

Nooriah Abdullah said...

thanks Ida blog kaknoor tersenarai kat blog kesayngan sangat neh
hehee meh nak belanja satay kambing yuk!!

NEKCIK said...

Teratak 66 ada ke tu yang..nekcik ni x pandai IT..

NEKCIK said...

Teratak 66 ada ke tu yang..nekcik ni x pandai IT..

akubiomed said...

Rajin buat blog walking list. Tanniah. :)

Qhaifa Nur said...

Senang nk brblog lps ni wahida..

Husna Rahman said...

wow...bolehla nak singgah berBW pasni ye..senang gituuww..

eima said...

K CHECK JAP .....

eima said...

WOW AKU TERMASUK DLM KESAYANGAN LA ..... MUAH222222Kxx

CaDLyNN said...

ouh..dah lame menyepi..ade bloglist baru ek kak..

nnti kite tumpang bw gune list akak la..haha

Cik Puan Eka said...

hehehe tq akak. Banyak gak readers dr blog akak masuk blog kita. Thanks muah cikedd

zana-norzana said...

Wahida, saya Linggi kat dengan balai raya lama. tak jauh dari balai polis linggi, rumah tepi jalan ajer...... tapi rumah tu tinggal dah, bila cuti-cuti ajer balik......

Raihanah Ahmad said...

salam ziarah sis

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

nasib ada kalau tak majuk...ahhahahhaa ..