nuffnang advert

Tuesday, March 1, 2016

huhu

Assalamualaikum semua...


adoiiiii, bz sikit pagi ni...
tengok kaunter pulak bersepah...grrrr...
call in pulak banyak masuk...
tak breakfast lagi ni...
huwaaaaaaa laparrrr...

takpe, jangan spoil kan mood pepagi ni...
kita ceria2 je...

entah kenapa ekon tak rasa ni weiiiii...
nasib baik ada kipas comel temankan i...huk huk...

ok lah, nak sambung kemas tempat jap ye...
kang ada masa aku jalan2 rumah korang...
bai!

25 comments:

idzwa kamaruddin said...

ok aku tggu!

babYpose said...

Ada personal kipas tak leh share tu, cute sangat :)

Kakcik Nur said...

Sejukkan diri sambil sejukkan hati... :)

Daddy Ziyyad said...

ada byk sebab kenapa ekon tak rasa sejuk.

- ekon kena servis
- el nino
- badan makin banyak lemak

hahahahaha..

norhidana miswan said...

sabo ye kak... kipas comei sgt... aku kt opis yg ada kipas beso pun kalau takde ekon aku berbahang lain mcm rasanya

Qhaifa Nur said...

Kipasnya comel..jgn hilang mood udahhh..cepat kemasss huhu

Nurzakiah Hanum said...

sabar ya

Inani Hazwani said...

Pheww kalau ekon tak berapa nak rasa memang nak kena ada kipas macam ni

NEKCIK said...

Cumil kipas hijau tu wahida

NEKCIK said...

Cumil kipas hijau tu wahida

syira yaya said...

kipas tu comel! :)

Yana Libra said...

busynye ye..aircod tak rase? ada org tutup kot..huhu

Lea Ismail said...

hahaha.lea pun berkipas hari ni.aircond tak rasa

eima said...

dah ok ke .... dah mkn nasi ke tghari td ??

Liyana said...

gulap gulita gambar itu.. mcm terlalu awal pagi masuk keje hehehe

wahida said...

daddy ziyyad: aku rasa jawapannya yang no 3 tu...hahaha...

yana libra: taklah, dorang x tutup...cuma floor ni kurang sikit sejuk dia...huhu...

eima: dah makan dah...Alhamdulillah...tq dear!

liyana: hahaha...saja je bg gambar gelap mcm tu...padahal kat luar, dah terik dah weiii..takde maknanya awal pagi masuk keje...hahaha...

Nooriah Abdullah said...

Bekenan kat kipas lepas tu lah Ida warna nya I likeee!!!!!!!!!
selamat petang mesti dah tak panas lagi kan

akubiomed said...

Memang ada sejibik di ofis sebab sudah setahun aircond rosak. :)

makchaq said...

Langkah berjimat cermat sekarang ni... ada arahan baru.. ekon 24°..nak jimat letrik punya pasal...

anak denesor said...

patot la ber huhu je cik kak kite pagi nie..hahah

Alin Marlini said...

comelnya kipas...panas ke nokk...hehehe

Yaya Azura said...

memang berhuhu lah kalau ekon rosak tp banyak kerja..

erny firdaus said...

green things..i like... ;p

rasp said...

comeinya kipas...
pinjam leh hehehehehe
eh eh si biskut chipsmore muncul hahahahaha
rindu nak ngomen..
rindu kat blog...
tapiiiiii tak sure nak sambung balik ke tak...
tak tau nak start kat mana...
hehehehehehe...

LYAfrina said...

kiut je kipas kecik ni..peneman time tuan dia panas.. hehe