nuffnang advert

Monday, February 29, 2016

nak link blog korang pleaseeee

(ENTRY MELEKAT)


Assalamualaikum semua...


koranggggg...nak link blog koranggg...
sebab nak buat bloglist baru...
bloglist lama aku nak remove terus..
aku akan masukkan link blog yang aktif saja...
senang aku nak blogwalking...
letak kat komen box aku ni ok...
aku akan buat entry ni sebagai sticky post sampai ujung bulan ni..
so, start 1hb nanti akan ada bloglist baru...
korang yang tak letak link blog jangan cakap aku tak blogwalking blog korang ye...
aku hanya akan jalan ke blog korang yang tinggalkan link je...
matiklah main ugut2...ekekek...


ok lah, jangan lupa tau!
bai!

73 comments:

syawalsimpsons said...

http://syawalsimpsons.blogspot.my

Kak Nieyl said...

http://seindahcerita.blogspot.com/

mama tisya said...

http://mamatisya.blogspot.com/

Lea Ismail said...

http://ceritakami81.blogspot.my/

SYANI said...

http://www.syaniaftersix.blogspot.my/

Kakcik Nur said...

http://kakciknurseroja.blogspot.com

Kakzakie Purvit said...

http://zakiepurvit.blogspot.com

damiamikhaila areesyasofea said...

http://dontlook4trouble.blogspot.my/

Suhaiza Shamsudin said...

http://mummyaza.blogspot.my/

idzwa kamaruddin said...

tak nakkk...bluerkkkk~ hahahaha...hahahahaa..

www.nuurl-izwa.blogspot.com

nahhhh buat pekasam..kekeke...

Daddy Ziyyad said...

Menyampah!
Bajet diva!
Kahkahkahkah..

Nah!
http://alwaqiahalmulk.blogspot.my

Kau tak lawat blog aku nok...aku cerca kau kat FB aku....kahkahkah...weh, buatlah akaun FB...

Inani Hazwani said...

Hihi. Ni blog Nani :D
http://www.inanihazwani.com/

norhidana miswan said...

heheheh diva sgt....

http://misshamakeupstore.blogspot.my/

ni kalu tak BW jgk or komen blog aku, siap aku ngajuk seminggu

Mummydearie said...

Oh, nak letak jugalah...

http://mummydearie.blogspot.my/

ietams said...

nak join nak join
www.zulieta.com

Fieda Zan said...

kisahfirdausi.blogspot.com

eima said...

mysweetzlife.blogspot.com

Eye_nee said...

ngade2 ko yer..siap ugut2 lagi
hambik!!!!...ko jgn tak masuk kan walaupun bloq ni dah suam2 kuku...

http://www.waeyenee.blogspot.com

Elle Kamarudin said...

http://ezatuleliza.blogspot.com

Fiza Rahman said...

Nah. Sila tepek yerp.

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/

AnneRaini said...

http://anneraini.blogspot.com

tp skrg aku tgh mls update blog.. acaner?

Masitah Samsudin said...

iammasitahsamsudin.blogspot.com

Yana Libra said...

nk letak gak link..hehe

http://thesecretsofleonerz.blogspot.my/

emy pokden said...

http://storyofsuri-2.blogspot.my

emy pokden said...

http://storyofsuri-2.blogspot.my

Rinna said...

http://rinnamanja.blogspot.my

nuyui a.k.a miss YUI said...

hamboiii..hihih..

http://nusha1706.blogspot.my

CikLily Putih said...

mau jugak lah

http://www.ciklilyputih.com

thanks tau

Kak Jah said...

http://kakjahgojes.blogspot.my/

Jueliza Jamani said...

www.mamajue.com

Ena said...

Eerrr..

mcm kita blh tinggalkan link ker ek?
kita pun tak aktif sangat dah kan

tp kita nak tinggalkan jugak la.. hehe
http://e-nawanisfan.blogspot.my/

^_^

eMMe said...

Assalam.. Kak Ida, Me dah tak brapa aktif, harap kak Ida pertimbangkan lah sama ada me leh duduk dlm bloglist akak ke tak yea... hehehe~ mmg ada azam nak trus blogging..tapi sedang usaha n cuba utk update selalu... InshaAllah..

www.sweetcaramelinicecream.blogspot.com

tqvm in advance sis!

Diana Rashid said...

www.dianarashid.com

saya suka bw kat blog yng aktif je..
yang setakat tinggal link semata2 nak masuk bloglist ni saya malas sikit nak singgah..heheh..sebab tu bloglist saya semua link saya sumbat..sapa update blog, saya singgah..yang sebulan sekali update tu memang tak pi la.tak sempat sebab bw dari atas..heheh

ain.ya.nun. said...

Dak Pink Ain Ya Nun

http://dakpink.blogspot.my/

Fyda Adim said...

http://apen-idariana.blogspot.my/ :D

noorlizanasikin said...

salam perkenalan

http://noorlizanasikin.blogspot.com

JAMIL HASHIM said...

http://jmbelog.blogspot.my/

adarnadzmie said...

nak ke blog suam2 akak...hehe

adarnadzmie.blogspot.com

tq...

Jue said...

http://anna-jueanna.blogspot.my/

ok kita kembali aktif..

cik fadh said...

kalo akk igt dan sudi singgah..hahahaha


http://celotehcikfadh.blogspot.my/

MuMMie BeRRy said...

http://farraprincess.blogspot.my/

Cik Puan Eka said...

ekahafizy.blogspot.my

JunAina said...

http://juneaina.blogspot.sg/

Qhaifa Nur said...

http://qhaifanurin.blogspot.com

Suriaamanda said...

http://suriaamanda.blogspot.com..jgn lupa aku nok...blog ko emamng ada je kat bloglist aku...

*∽ IZAN ∽* said...

http://sweetomoide.blogspot.com @Izan yer kalau sudi hihihihi

Siqah Hussin said...

Baru nak berjinak aktif blog nie. Hii. Salam perkenalan :)

http://siqahiqa.blogspot.com

ummi_khalish said...

http://papamama-cintasuci.blogspot.com.eg/

akubiomed said...

Sudilah menerima link blog saya: http://akubiomed.com

ayu Ismail said...

www.ibuayu.blogspot.com

Nurulhuda Abdul Latip said...

http://missbbydua.blogspot.com

ewanthology said...

http://delarocha82.blogspot.com

ZaLina BLank said...

http://zalinablank.blogspot.com

Yaya Azura said...

aku takut kena ugut..
jd aku tinggalkan link blog aku..haha

http://diariibuwafiq.blogspot.my/

MURNI MASREENA MOHD DISA said...

http://mmasreena782.blogspot.my/

zana-norzana said...

Nak juga.......
zana-norzana.blogspot.com

Lynda Che Lah said...

nolynqoid.blogspot.com

Fazleyatul Aini said...

http://lyacolours.blogspot.my/

Akak Kembang said...

http://alinmarlini.com

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

saye suke bace blog sis..
(^_^)

http://sayangyana.blogspot.com

elly said...

alwiz yr silent reader : http://ellyhasri.blogspot.com

tyneedy said...

salam perkenalan

yanee bakar
http://coratcorethikayatkehidupan.blogspot.com

Tonik Ajaib said...

Hi wahida =)
Zarith dedua aktif, boleh la melawat dengan gembiranya

1. http://www.ibuzarith.com/
2. http://www.tonikajaib.com/

Salam perkenalan =)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

http://fromthepasttothefuture.blogspot.com .... ;)

::NureeN:: said...

http://nureenasir.blogspot.my/

Nooriah Abdullah said...

Bicara Kak Noor http://nooriahnaim.blogspot.com/

sararisa said...

http://sara-darling.blogspot.my/
saya dah add u dlm list saya :)

Nabila Syifa said...

http://mylittlepad-syifa.blogspot.my/?m=0

Ila Yahaya said...

http://adlilfaiz.blogspot.my/?m=0

+ e.z + said...

betoi. nk buat jugak
jgn cakap tak kenal... siapla....
http://aerishaedrica.blogspot.my/
hik3

ucing said...

Singgah blog ucing http://ucingkadayan.blogspot.com/

LYAfrina said...

nak jugak lah.. biarlah dh lmbat pom..

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.my/

shida said...

ehhh baru baca.. nak join gak.. :-)

http://cdabaim.blogspot.my/